DON`T YOU WORY CHILD

Back in the city. And I already miss the country. Jag är då definitivt inte en stadsmänniska. Då mitt kära hostel Witch´s Hat var upptaget så fick jag välja ett annat och bor numera på Haystreet Backpackers. Inte speciellt imponerad än så länge. Opersonlig och allmänt sunkigt om ja ska va ärlig. Men, men. Letar efter rum för fullt så förhoppningsvis behöver ja inte stanna här alltför länge.
 
Senaste dagarna har de i övrigt varit jobb från tidig morgon till sen kväll. Upp vid 5 för att ut på fältet och lassa hö. In vid 9, duscha, iväg till jobbet, hem vid 6, ut till höet och in vid 10 för att äta middag, sova, o så upp igen. Mina muskler skriker! Har fått rejält med styrketräning senaste dagarna med balar som är nästan 3 gånger så tunga som hemma. Men kul har vi haft! o de är faktiskt rätt härligt att ge sig ut på fälten kl 5 på morgonen. Är en helt annan stämning ute då. Nu har jag iaf sagt hejdå till familjen, kommer sakna dom en himla massa. Kommer dock träffa dom igen innan ja åker till Bali, Judy är världens snällaste o lät mig lämna massa saker hemma hos dom o sa att ja kunde komma tillbaka o sova över nån natt o hämta dom då så att ja inte behövde släpa på allt innan ja har hittat nånstans att bo. Dom är så snälla mot mig.
 


 


 
Don´t You Wory Child - Swedish House Maffia (Som förövrigt ligger 5a på topplistan härnere, go sweden!)
 
 
Tillbaka till toppen

WISH YOU WERE HERE

Sååå, vad händer här? Lite allt möjligt faktiskt. Har t.ex. bokat 2 veckor semester på Bali tsm med Sille. Inte helt fel. Men innan dess ska jag tillbringa en månad i Perth o dit flyttar jag på tisdag. När ja flyttade ut hit kändes 6 veckor som något av en evighet men tiden har mer eller mindre flygit förbi o nu är de dags att dra vidare. Vet inte riktigt vad som kommer hända i stan, se om ja kan hitta nåt rum att hyra nånstans o hitta nåt trevligt litet café att jobba på. Skulle va rätt härligt. Men de får framtiden utvisa. Just nu har jag 3 dagar kvar att jobba här ute o umgås med famlijen innan jag säger tack o hej. 
 
Hjälpte louise att måla om i tvättstugan efter jobbet idag, o de finns bara en sak att konstatera, vi är typ bäst på att måla! så de så.
 
Wish You Were Here - Delta Goodrem
 
Tillbaka till toppen

HALL OF FAME

Varning för bildbomb. Efter mycket om och men har jag äntligen plockat fram kameran och tagit lite kort av hus och famlij så här kommer det.
 
Var ledig igår så var inne i Perth en stund och umgicks med Cassy och tog en ridtur med Sean efter det.
 
Lilla bilen jag kör till jobbet varje dag samt mitt nya fina rum!
Köket, först åt ena hållet sen åt andra.
 
1 st vardagsrum samt höförrådet.
Marc vid grillen och en glad Louise
 
Judy som lagar mat (som förövrigt är sjukt god! blir på tok för bortskämd här...)
 
Mat!!
 
James och Sille
 
Judy och Marc djupt insatta i tv-programmet. Tror de är X-factor.
 
Jag är härmed en äkta backpacker, ut med resväskan och in med en ny fin, grön ryggsäck!
 
Hall of Fame - The Script
 
 
 
 
 
Tillbaka till toppen

A WOMAN LIKE YOU

Okej, en kort uppdatering om vad som skett senaste veckan. Marc, Louise och Sean är i Sydney och tävlar så jag agerar för närvarande som hästskötare samt veterinär åt en av hästarna som trampat sig. Cassy flyttade ut i måndags, lite tråkigt, men detta nnebar att jag fick flytta in i hennes rums som är mkt större och har ett eget badrum (!). Dock var vi inte ensamma länge för igår flyttade det in en ny tjej, en granne denna gång! Danska Sille. Lite kul faktiskt, nästan lite roligt som att det skulle flyttat in en svensk, känns lite som hemma. Har även börjat kika runt lite på vart ja ska bo i Perth när ja kommer tillbaka, är ju bara 2 veckor kvar nu. Kan knappt fatta hur fort tiden går.
 
Okej, tror det var allt för nu.
 
A Woman Like You - Lee Brice
Tillbaka till toppen

MIDNIGHT CITY

Det har sina fördelar att bo med en australiensk familj som tar med en på saker som man annars troligen inte ens hade hört talas om! Bl.a. så fick jag följa med på Perth Royal Show igår när det var min lediga dag. Är ett evangemang som håller på 1 vecka med utställningar, lotterier, åkattraktioner, djur, tävlingar, crossar som gjorde konster i luften mm. Louise och Sean är med och tävlar i hoppning och gymkhana så vi hade därför gratis inträde. Rätt nice! Var rätt kul iaf och allting avslutades med ett hejdundrans fyrverkeri. Australienare kan det där med fyrverkerier! Utan tvekan, aldrig sett nåt liknande. Höll på i 20 min och i alla möliga häftiga effekter i takt till musiken. Me like!
 
 
Midnight City - M83
 
Tillbaka till toppen

ON TOP OF THE WORLD

För ganska exact en månad sen klev jag av planet som tog mig till australien. Lite lustigt, har faktiskt varit här en hel månad nu. Känns som väldigt mycket längre på ett sätt och mycket kortare tid på ett. Lustigt där där med tid. I vilket fall har jag gjort en top 5 lista över saker jag gillar med australien. Är självklart bara ett urval, men kan ju inte ha med allt. sååååå, here we go:
 
 
On Top Of The World - Five
Tillbaka till toppen

WATCH ME WORK

 
Watch Me Work - Melanie Fiona
Tillbaka till toppen

COLD AS STONE

Idag har det varit de väder jag trodde de skulle va när ja kom till Australien. 30 grader varmt och gassande sol. Inte helt fel! Mumsade på glass och var ute på långpromenad med Cassy när vi jobbat klart för dagen. OCH jag hade kameran med mig. Dock var djuren inte sammarbetsvilliga och skuttade iväg när vi kom i närheten men lite kort fick jag. samt att vi fick se ett piggsvin! Var inte helt säker på vad de var först så frågade Judy, o hon blev lite avundsjuk för hon har bott här i 20 år och fortf inte sett något. Blir mkt uppdateringar om djur o natur här känner jag men finns inte mycket annat att göra här ute än att njuta av naturen så så blir det!
 
 
Cold As Stone - Lady Antebellum
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin