WHISTLE

Är typ jätteutråkad. Sitter o lyssnar på
The Voice och kikar runt på olika reseforum. Men har läst de som är intressant nu. Funderar på att gå o lägga mig men klockan är ju bara halv 11. Kanske ska ta o läsa min nya bok. Köpte Hungerspelen på bok igår, tyckte att filmen var bra så ville läsa den, böckerna brukar vara bättre.

Typ jag nu -->För övrigt tänker jag köpa en egen tvättmaskin den dagen jag slår mig ner och faktiskt bor någonstans på riktigt. Nån mupp har, gissar jag iaf, använt blekmedel i tvättmaskinen. Vilket innebär att mina mörka kläder numera har massa fina vita fläckar överallt. INTE ok.

hihi bara för att jag är lite trött o skrattar åt alltWhistle - Flo Rida
Tillbaka till toppen

FLYFly - Rihanna ft. Nicki Mina
Tillbaka till toppen

TURN UP THE MUSIC

Lite halvtråkigt väder så jag passar på att packa. Börjar faktiskt få lite ordning på saker och ting, blev av med massa möbler igår som två tonårskillar var o hämta och jag har fått ner de mesta av sakerna i kartonger nu så det är bara de som jag använder som är kvar. Har ringt st: erikshjälpen så att de kommer o hämtar resten av sakerna den 13:e. Sen är de klart. Bara städa och få hem kartongerna så är jag officiellt en söderköpingsbo igen.

Turn Up The Music - Chris Brown
Tillbaka till toppen

IT´S ALL ABOUT YOU

Jag avskyr fiskmåsar! Var på bra humör och kände mig hurtig så jag gav mig ut på en springtur. Tog rundan så att jag till slut hamnar på stranden och väl där slog jag mig ner för att njuta av solen och havet. Jag gjorde ingenting som skulle kunna reta upp ett par fiskmåsar! Me icke desto mindre så beslöt de sig för att gå till attack. O då menar ja verkligen till attack, de tog sats och störtdök mot mitt huvud. o dom gav sig inte! Inte förrän jag lyckats ta mig in i skydd av träden. Dumma fåglar. Tänker aldrig skaffa en fågel som husdjur, de är ett som är säkert!

It´s All About You - Juliana Pasha
Tillbaka till toppen

DET É SOMMAR

Ganska nice att sitta på en brygga o plaska med fötterna o äta glass. love the summer.

Det é sommar - Ronny & Ragge

Tillbaka till toppen

EUPHORIA

En riktigt rolig kväll igår, umgås en sista gång med alla kära studentmänniskor och säga hejdå till både gamla o nya vänner som man inte kommer se mer. Nu kommer nästa fas i livet!

Sitter o kikar på reprisen av eurovision song contest, vet redan hur de går men det är ju bara ytterliggare en anledning att se de! Congrats Sweeeeeden!!

Euphoria - Loreen
Tillbaka till toppen

FLYTTA PÅ DIG

Hade en heldag med skojsiga saker igår, först var jag på skolan och kollade på volleybollen i det underbara vädret. Var helt sjukt varmt och alla satt i shorts o linne, äntligen är de sommar! Sen på kvällen så drog vi iväg till den absolut sista kårkvällen, sjukt roligt och massa folk, dans och allmänt trevligt. Blir sista barackenkvällen och sista kvällen med ove´n ikväll, sen är det slut med studentlivet för min del. Lite tråkigt allt. Men tänker ha en grymt kul sista kväll!

Flytta På Dig - Alina Devecerski
Tillbaka till toppen

CAN'T BE TAMED

För några månader sen hittade jag en bild på Timon och Pumba, den kan ni se HÄR. Gissa om jag blev glad när jag hitta en till? Så söta! Älska disney. Tror faktiskt jag tänker kolla på nån disneyfilm för att få upp humöret lite. Brukar hjälpa.

Can´t Be Tamed - Miley Cyrus
Tillbaka till toppen

JOYRIDE

Sitter i skolans bibliotek och låtsas att jag är en duktigt studerande student. Behöver egentligen inte låtsas för jag har faktiskt fått lite gjort, känner dock att koncentrationen börjar försvinna. Skulle behöva kaffe. Vet dock inte om jag vågar smuggla förbi en kopp framför bibliotekarierna. Dom är lite läskiga..

Joyride - Roxette

Tillbaka till toppen

UNBREAKABLE

Sitter och kikar på första delfinalen i eurovision song contest. Vissa av låtarna förstår ja inte hur de har röstat fram medans vissa är riktigt bra, tkr spec mkt om greklands och islands bidrag. Spännande o se va resten av länderna bidrar med, mina kära Edwards ska ju va med! Alltid lika roliga att kolla på med all deras energi.

Är på allmänt glatt humör över att det är vår och att det har vart fint väder idag och att jag har insupit massa sol och d-vitamin. Håller tummarna för att solen stannar.

Unbreakable - Sinplus
Tillbaka till toppen

SOME MIGHT SAY

Kom nyss tillbaka från en tur in till gävle. Passade på att köra ett pass styrketräning, första gången på 2 veckor. Det är inte roligt att se hur snabbt muskler försvinner, snacka om färskvara! Men nu är jag på g att komma igång igen så ska nog kunna bygga upp dom rätt snabbt igen.

Nu en dusch och sen sätta mig o skriva uppsats.

Some Might Say - Oasis
Tillbaka till toppen

BREATHLESS

Skulle egentligen behöva sitta med min uppsats men i fråga om den har min tankeverksamhet upphört att fungera. Men ska in till skolan och låna böcker imorn så då kan jag förhoppningsvis komma igång igen, råkade dock fastna på lite sajter om Australien ist. Kollat på massa roliga ställen som jag vill besöka. Har bestämt mig för att ta en sväng ner till Tasmanien nån gång iaf, verkar sjukt fint där. Har annars försökt hitta lite roliga småställen som man kan besöka. Har ingen lust att bara vara i storstäder och på turistorter, vill se lite av det riktiga australien som tursiterna inte har invarderat än. Man får en annan upplevelse då. Men de är ju så stort!! Vet inte ens i vilken del av landet ja ska börja. Funderar på områderna kring Perth.. Men kommer inte ångra mig minst 20 gånger till innan jag väl bokar biljtterna. Halleluja.

Breathless - The Corrs
http://annasofiedahlberg.blogg.se/images/2012/_tillfllig_203362270.png
Tillbaka till toppen

A FOREST

Man måste ju bara älska naturen. Tog en promenad ner till havet och de var så fint med solen som stod lågt o vattnet och all grönska i träd och på mark. Våren är utan tvekan bästa årstiden i sverige!

A Forest - The Cure

Tillbaka till toppen

CHASING CARS

Någon som vill skriva ett examensarbete? Jag betalar! Vems dumma idé var det att jag skulle plugga på högskola egentligen? Borde hållt mig till min ursprungliga idé att bli luffare. Tänk vad me frisk luft man får!

Chasing Cars - Snow Patrol
Tillbaka till toppen

ALL I NEED

Ska försöka sätta mig o få lite ordning på mitt examensarbete som ska va inne om 2 veckor. Tänkte bara lägga upp lite bilder från gotland först, hade ingen kamera med mig sälv men madde är snäll så jag fick hennes bilder.


Satt i solen utanför stugan, hade tur med vädret på fredagen


Bodde med 3 utbytesstudenter, Julia och Juan Pedro från spanien samt Margie från canada, trevligt folk!


lite trevligt folk


Jag o madde


Sjukt fint på gotland!


Trevligt med en liten lägereld vid havet på kvällenLasse och Madde

All I Need - Matt Kearney

 

Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin