COUNT ON ME

Jag hade nåt jag skulle skriva här men det försvann. Ska hur som helst gå o lägga mig snart, kunde inte somna förrän 5 imorse o ska upp o till tandläkaren 8.40 imorn. Ska gå o säga upp min lägenhet efter det. Allting känns mycket verkligare när man väl börjar göra saker, förut har de varit "ska snart säga upp lägenheten", "jag slutar snart skolan" osv men nu har det där snart kommit. Har faktiskt bara 3 månader kvar. ujujuj.

Btw, nån som har koll på smalben? Var ute o sprang i torsdag, blev kanske 1,5 km av det som var på asfalt, i vilket fall fick jag extremt ont på framsidan av smalbenen sent på fredagkvällen, jag menar kunde knappt-gå-ont. Sen igår så vilade jag hela dagen och det var mycket bättre även om ja ändå kände av de, idag kände jag inget så tänkte ge mig på ett nytt försök, på grusstig denna gång, men kunde bara ta några steg innan jag fick nöja mig med att promenera. nån som har en aning? Blir arg att jag inte kan springa så jag vill fixa det. Men innan dess måste ja få reda på vad de är. Eller så är det kanske bara att vänta ut det.

Utmaning 14: Something you reading
Återigen en av mina kära Nora Robertsböcker. Den här jag dock inte läst nångång innan förvånande nog.

Count On Me - Cathy HellerEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:sofie

Jag får också så när jag springer, oftast beror det på nya eller dåliga skor, att man springer på för hård mark eller att benen inte är vana och blir utmattade, jag får så om jag har klackar på krogen, eftersom jag är så ovan vid det :)

2012-03-19 @ 10:03:02 URL: http://annasofiedahlberg.blogg.se/
Postat av:mamma

När man springer och är ovan på hårt underlag får man ont i benhinnorna, det går över om man tar det lugnt och startar försiktigt.

2012-03-19 @ 14:49:09

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin