KITTEN MOON

Om ca 1 vecka kommer denna lilla sötnos flytta in hos oss! Var och kikade på henne tidigare idag, är hon inte gudomligt söt?
 
 
Kitten Moon - Fluke
Tillbaka till toppen

WHERE THEM GIRLS AT

Nu är det gjort. Bokade en enkelresa till Perth, Australien tidigare idag. Lite läskigt, nu är det fastslaget att jag verkligen kommer att åka. Innan har jag ändå kunnat backa ur men om jag gör det nu går jag back x antal tusenlappar. Läskigt värre. Men spännande. Och nervöst. Hej o hå hur ska detta gå..
 
Where Them Girls At - David Guetta
Tillbaka till toppen

Bullar

Bara för att jag gjorde världens bästa bullar på jobbet i morse!
Tillbaka till toppen

PRICE TAG

Har vart ute i skärgården med min kära mor under dagen och njutit av det fina vädret. Älska att man bor så nära kusten så att man kan åka ut dit! Vi hade en hel klippa för oss själva o satt där med picknick och havet som skvalpade, slår defnitivt att trängas med skrikande småbarnsfamiljer uppe vid sjön. Mys.

Nu ska jag gå ut o läsa min bok i solen o njuta av min enda lediga kväll på nästa 2 veckor.

Mamma tappade sin mugg så hon fick rädda den.              Vår lilla klippa

Härliga skärgården


Price Tag - Jessie J
Tillbaka till toppen

CALL ME MAYBE

Njaaahaaa. Första dagen på jobbet. Hände inte så mycket, rätt tråkigt väder så människor var tydligen inte så intresserade av att gå och fika. Fast var rätt bra, i och med att det var lugnt kunde jag komma in i rutinerna igen i lugn och ro. Kommer i alla fall jobba väldigt mycket kvällar i sommar så kom och fika hos mig!

Fick till slut ordning på lägenheten i lördags i alla fall. Är numera en 100% söderköpingsbo. För några månader iaf. Känns allt lite lustigt att jag inte ska tillbaka till lilla skutskär igen. Har insett att jag inte är så bra på de här med att säga adjö. Separationsångest. Jag vill ha kvar allting. Hade ju till o med separationsångest när ja flytta från nyköping och den lägenheten tyckte jag inte ens om! Men är allt lite spännande att se vart jag bosätter mig härnäst. Har ju massor av möjligheter!

Call Me Maybe - Carly Rae Jepsen
Tillbaka till toppen

I GOT YOU


I Got You - Train
Tillbaka till toppen

WOULD YOU

På väg upp till gävle med min kära far för att tömma lägenheten. Har dock fastnat i en bilkö i sthlm så går inte alltför snabbt just nu. Är rätt trött, ska bli skönt när vi är hemma igen o allt är klart.

 


Would you - iris

Tillbaka till toppen

SAY GOODBYE

Varit väldigt mycket "sista-gången" inlägg senaste tiden men det blir så när man ska flytta. Så inatt är det t.ex. sista natten i lägenheten, drar söderut imorgon för att denna gång inte komma tillbaka. Om man inte räknar när pappa och jag åker upp o hämtar resten av sakerna på lördag, men det är bara under dagen. Håller iaf på att städa hela lägenheten. Mer eller mindre allting är nerplockat nu och sovrummet o hallen är färdigt, köket med snart. Bara halva ugnen och kylskåp/frys kvar. Ska snart sätta igång me toaletten. Nästa gång ja flyttar anställer jag flyttfirma.

Var ute med tjejerna från klassen igår iaf. Var o åt på samma ställe som vi var ute på första gången i ettan. Åt revbenspjäll och glass till efterrätt. Älskar den resturangen, hur cool som helst o gott är det. Hur som helst kommer ja sakna alla sjuk mycket, man fäster sig vid varandra efter 3 år tsm.

Linda, Carri, Cama och Annica <3


Say Goodbye - Nora Jones
Tillbaka till toppen

FRESH TOMATOES

En av de saker jag tycker bäst om med gävle är att det inte blir mörkt på sommaren. På natten hinner solen börja gå upp igen innan den har sjunkit helt. Många av mina kompisar klagar på att de är för ljust så de kan inte sova men jag tycker bara om det. Skön omväxling mot den mörka vintern.

Har haft avslutning idag, liten cermoni där läraren hade klippt ihop lite av det vi gjort under åren till en film och diplomutdelning. Har dock fullt upp närmsta dagarna med aktiviteter med klassen så är inte sista gången man ser dom.

Fresh Tomatoes - Caviare Days
Tillbaka till toppen

JAG VILL UT

" Dear Malin Maria Dahlberg
This is to advice that you have been granted a Working Holiday Visa, Subclass 417, on 08 June 2012"

Yey! Nu har jag full tillåtelse att åka till Australien! Trodde inte att det inte skulle beviljas men ändå skönt att få det bekräftat, kostar ju lite grann de där visumen. Nu är det bara att boka en enkelbiljett till andra sidan jordklotet då!

Jag Vill Ut - Lilla Sällskapet
Tillbaka till toppen

SOMEBODY THAT I USED TO KNOW

Yey! Solen har hittat fram! Efter dagar av regn ser man ljuset. Var inne i gävle förut för att kika på lite klasskamraters redovisningar o de var lite rörigt i trafiken där inne, fick min förklaring sen när 2 killar kom åkande i studentmössor och plakat. Är studentdags i gävle. Blir så glad när jag ser studenter, de ser så glada ut! 

Somebody That I Used To Know - Gotye
Tillbaka till toppen

BLACK HORSE AND THE CHERRY TREE

Är mysko väder ute. Kändes som ja kom ut i en regnskog när jag skulle ner o handla förut, är varmt, sjukt fuktigt, till o me små moln över vägbanorna pga av vattenånga. Kommer inte behöva regna en enda gång till i sommar.

Snart klar med sista uppgiften i min distanskurs. Har gjort en tidning, var riktigt kul faktiskt. Vart inne på o försöka få jobb på en tidning nån gång, kanske borde satsa på de.

Black Horse And The Cherry Tree - KT Tunstall
Tillbaka till toppen

TELEPHONE

Jag har ett dilemma. Min mobil håller på att balla ur, batteriet dör på en halv dag, sms kommer inte fram, man hör bara hälften när man pratar osv. Med andra ord, jag behöver en ny mobil. Något jag inte vill för jag tycker om min mobil och det går bara att få tag på sådana där j**** touchscreen nu för tiden, något jag inte vill ha. Plus att jag inte har råd. Mupp. Se om jag kan åka förbi mediamarkt nån dag o se om det finns nån gammal, hederlig, billig mobil.

Telephone - Lady Gaga
Tillbaka till toppen

DYNAMITE

Plockade liljekonvaljer när jag var ute och gick förut. Tycker om sådan, är nog en av mina absoluta favoritblommor. Luktar gott gör dom oxå.

Dynamite - Taio Cruz

Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin