SHOOTING STAR

Har roat mig med att dekorera muffins under morgonen. Gjorde hallonmuffins igår och det är skojigt att dekorera.
 
 
Shooting Star - Owl City
Tillbaka till toppen

STABILITY

Mamma och jag blev klara med stallet igår och det blev så ljust och fint och fräscht!
 
Fick ett par bilder av mamma som visar hur det såg ut när vi började:
 
Och detta är resultatet!
 
Stiligt lr hur?
 
Stability - Death Cab For Cutie
Tillbaka till toppen

THE SNAKE

Såg en stor huggorm utanför huset när ja skulle till jobbet igår.
 
 
The Snake - Al Wilson
Tillbaka till toppen

SUN IS UP

Har ägnat en hel del tid åt att hjälpa mamma renovera i stallet senaste veckorna, är rätt skoj, blir så fint! Själv har jag mest målat men mamma har snickrat och fixat o donat så att det är nya fina väggar och takbjälkar och lite lite allt möjligt. Ska lägga upp färdiga resultatet sen när vi är klara.
 
 
Sun Is Up - Pat Deville
Tillbaka till toppen

BIG WORLD AWAY

Har börjat släppa ut lilla kissen på baksidan och hon tycker det är en väldigt stor och facinerande värld. Och lite läskig.
 
 
Några timmar senare vågade hon dock ut på gräsmattan, efter många om och men. Men bara en liten stund och när vi var där också. Söt är hon allt. Tog lite andra kort med.
 
 
 
Big World Away - Winger
Tillbaka till toppen

DRIVE

Har fått ytterligare ett papper att hålla reda på, mitt internationella körkort kom med posten igår. Ett litet häfte med massa papper på olika språk som säger att jag får köra bil. Brumbrum.
 

Drive - Incubus
Tillbaka till toppen

LYCKLIGARE NU

Jag har blivit me dator! Var inne i stan igår och fixade en ny liten sak som ska få följa med mig på min resa så att jag kan hålla kontakten med alla kära människor här hemma. Tycker om min nya lilla mojäng.
 
Det regnar. Igen. Förvånande? Nope. Funderar dock på att gå ut i skogen och plocka blåbär/svamp i alla fall.
 
Lillkatten är hyper. Det är intressant hur facinerande en liten sten kan vara.
 
Lyckligare Nu - Linnea Henriksson
 
 
 
Tillbaka till toppen

WIND OF CHANGE

Tog lite kort på nya kissekatten
 


 
 
Wind Of Change - Scorpions
Tillbaka till toppen

I´M YOURS

Är trött som vet inte vad och benen värker efter att ha sprungit omkring hela dagen. Känns typ som när man hade jättjobbig växtvärk när man var liten. Mupp.
 
Hade Sofia på besök några timmar under dagen och vi strosade omktring i sörping och kikade runt och gick på det oblikatoriska smultronställetbesöket. Av någon anledning tar jag alltid med mig mina kompisar dit när de kommer och hälsar på långaväga ifrån. Kanske borde komma på någon ny sak att göra. Men gott var det i alla fall även om jag inte orkade hela. (I vanlig ordning)
 
 
I´m Yours - Jason Mraz
Tillbaka till toppen

ONE LAST TIME

Fick hem vår lilla kissekatt idag. Namnet är Frissan. (Förklaring= sofies katt typ, sofie är frisör = frissan)
Söt är hon i alla fall och har massor av energi.


Var tvungen att stanna på vägen hem för att ta kort på himlen, var så sjukt fin. Dock är det svårt att göra den rättvisa med en mobilkamera, men, men.
 


One Last Time - Agnes
Tillbaka till toppen

HOT

Bara för att det har varit sjukt varmt idag och för att jag höll på att smälta bort på jobbet så åkte jag och sis upp för ett kvällsdopp i klarsjön på kvällen. Snacka om skönt, en hel sjö för mig själv (sis har blivit bortskämd med uppvärmd pool och höll sig på bryggan) och jag kunde plaska omkring hur mycket jag ville.
 
 
Hot - Avril Lavinge
Tillbaka till toppen

HEY PRINCESS

Jag tänker flytta hem oftare. Har fått 2 tårtor sen jag flyttade hem igen! Får alla möjliga kuponger med posten med olika affärer som bjuder på olika saker i inflyttningspresent. Kan ju inte säga att jag klagar. Jag gillar tårta. 

En annan sak jag gillar är jordgubbar. Finns det nån godare och sommrigare frukost än fil, flingor och färska jordgubbar till exempel? Nope. Inte i min värld. Så följde med mamma till en jordgubsodling och plockade en stor hink full. Mumselimumsmums!


Hey Princess - Popside
Tillbaka till toppen

GIRL GONE WILD

Fick för mig att jag ville fota lite så plockade fram kameran. Skäms nästan över hur lite jag använder den nu för tiden. Är ju faktiskt roligt att fotografera. Fick i alla fall ihop lite bilder från trädgården.
 
Girl Gone Wild - Madonna
Tillbaka till toppen

RAIN STREET

Sommaren är här! Är ute och absorberar D-vitamin i mängder. Hade egentligen tänkt åka till gymmet innan jag börja jobba men känner inte riktigt motivationen att va instängd inne på ett gym när det är så härligt väder ute så struntar i det o tar de nån regnig dag ist. Var iaf ute på en promenad och kikade till hästarna förut så nånting vettigt har jag ju gjort.
 
För att fortsätta på gårdagens inlägg så satt jag o kikade på vår lilla fågel förut när jag låg och sola. Va lite gulligt honan ligger och ruvar på sina ägg och så kom en anna fågel och matade henne. Lilla lyckliga familjen. Se om vi får några fågelbäbisar såsmåning om. 


Rain Street - The Pouges
Tillbaka till toppen

A BIRD´S SONG

Har flyttat in en ny varelse i vårt hus. Eller snarare på vårt hus. De har byggt ett litet bo på baksidan, hoppas bara inte katten upptäcker det. Lite gulligt är det iaf.
 
A Bird´s Song - Ingrid Michaelson
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin