NÄR VI GRÄVER GULD I USA

Jag älskar dagsfärskt bröd. Är så himla gott. Tror nog det är bland det godaste man kan äta. Ligger lika med pannkakor och glass. ville bara säga de.

När Vi Gräver Guld I USA - GES

Tillbaka till toppen

YOU LEARN

Ridsportsgalan igår. o den var.... galen. Alla va smått tokiga, dansade på både bord o stolar, magnus bäcklund var där o sjöng, priser delades ut, fok dansa för fullt på discot, mat åts o vin dracks. Sis fick ägna en hel del timmar åt att fixa våra frisyrer innan o jag hade ont i fötterna när kvällen var slut, men var en väldigt trevlig kväll. Påminde lite om studentresorna ja åker på ibland.

You Learn - Takida
Tillbaka till toppen

BURNIN' FOR YOU

Va med familjen o åt kinamat under kvällen, beställde anka med annanas. o gud va gott de va..! Måste bara komma ihåg de tills nästa gång ja ska dit så att ja kan ta de igen. Mmmmmmmums!

Bara för att de är en bild här brevid skrivrutan på 2 semlor så tänker ja berätta att ja åt det i ons med milla. Var ganska gott de med. men mandelmassan smaka lite mysko.

Ska på Östergötlands Ridsportsgala imorn med min kära moder. Med andra ord måste ja hålla på med sånt där att klä upp mig o ha klänning o sminka mig o allt annat sånt där man ska göra för att va fin. systeryster ska till i med göra en håruppsättning. men de ska bli kul, en sista sak innan ja beger mig norrut i landet igen.

Burnin' For You - Blue Oyster Cult
Tillbaka till toppen

LONG JOHN

Vart ute me mamma, alicia o helen o ridit islandshäst. Fick rida en pigg tjej vid namn Glindra. Urmysig häst o snabb som sjutton va hon. Skulle mycket väl kunna tänka mig att köpa ett par islandshästar nån gång i ramtiden. Tycker dom är så mysiga.

Long John - Bob Dylan

Tillbaka till toppen

CAMERA

Jag har köpt en ny kamera. o den är aaaaaawesome! Är en Sony DSC-WX9 o jag älskar den. Massor. Mycket bättre än min gamla kompaktkamera. Kan spela in filmer oxå. Detta innebär dock inte att jag kommer vara flitig o lägga upp massa bilde rhär på bloggen för det är jag alldeles för lat för men kan ju säga att ja ska försöka va mer flitig på den punkten. Mamma o ja ska t.ex. ut o ride islandshäst på lördag så kanske dyker upp lite bilder därifrån. Vi får se.

Camera - Editors


Tillbaka till toppen

PARADISE CITY

Jag är sjuker. Nån dum förkylning. Snuvig o huvudvärk o allmänt slö. Inge roligt alls. Ska se om ja orkar ta mig ner till den lilla staden sen o köpa på mig ett apotek tror ja. Men innan dess blir de några avsnitt av supernatural.

Paradise City - Guns N' Roses
Tillbaka till toppen

IT HAPPENS

Har inte vart spec flitig med att skriva här senaste tiden, men de blir så när ja är hemma. Firade ett trevligt nyår uppe i gävle med ett gäng vänner. Var trevligt trots bristen på fyrverkerier. Men några stycken fick vi se iaf.

Ligger en katt på min mage. Och på skärmen brevid textrutan är de en bild på amerikanska pannkakor o blåbär. inte helt ok, ser ju sjukt gott ut..

Nu är de ju nytt år o alla har bestämt sina nyårslöften, sååååå, varför inte göra samma sak jag? Fast vet inte om mina är löften, är mer saker jag vill o tänker göra. Typ. Tolka de på valfritt sätt. well, here they are:

Träna mer. Jag vet, inte spec orginellt, men ska ge de ett försök. Nu påbörjar ja ju faktiskt min sista termin. Har förhoppningsvis snart en examen i bagaget!
En del vet redan om det, men för er som inte vet. I september åker jag till australien på obestämd tid!
O den sista då, har länge velat lära mig spela gitarr, ta tag i de nu kanske?

It Happens - Sugarland
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin