EUPHORIA

njaha. försökte mig på att göra en ny bloggdesign. Är inte säker på om jag är helt nöjd så finns viss risk att jag ändrar om den lite inom kort. men vi får se. kanske vänjer mig.

funderar på att ta en promenad. Är fint väder ute o ja har inte så mkt annat för mig så.

--> 

Euphorioa - Loreen
Tillbaka till toppen

TAKE ME ON

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag vill ha vår! o de verkar faktiskt som att den är på väg nu. Var ute o strosade lite i det underbara vädret förut o sen satte jag mig mot en vägg o solen lös i ansiktet. Helt underbart. Blev lite kallt men vad gör man inte för att få uppleva lite vårkänslor?

 

Take Me On - Erik Grönwall
Tillbaka till toppen

POOL

Var på interpool igår kväll med lite vänner. Trevligt ställe även om själva biljardspelandet inte gick så där fantastiskt jättebra. Personligen tror jag det är något fel på kön jag hade eller att gravitationen ändrades på bordet de gånger jag skulle köra. Men av någon anledning for bollarna inte alls åt det håll som jag ville. Men det kan ju inte vart mitt fel, lr hur?

Ska in till gävle såsmåningom o träna me Annica. Nog tur det, är riktigt ruskväder ute så om inte hon dragit med mig skulle jag troligen begrava mig i soffan med en massa filmer och filtar.

Pool - Boa





Tillbaka till toppen

BREAD AND WATER

Jag fick för mig att jag ville baka bröd så de gjode jag. Blev gott.

Tenta imorn. Vilket innebär att jag ska ägna närmsta timmarna åt att läsa lite i böckerna. Som för övrigt kostade 650 :-. Tur att man har en snäll mamma när man är en fattig student.

Bread And Water - Ryan Bingham


Tillbaka till toppen

BOOM BOOM

Idag är typ en av de bästa dagarna på året. Det är semledagen. Eller fettisdagen som en del känner för att kalla det. Personligen håller jag mig till semledag. Då kan man gå och fika med kära vänner och äta mumsig semla. Kan man iof sig göra annars oxå men är inte samma sak. Hamna iaf på wayne´s med kristofer, lasse o madde. Trevligt värre.

Boom Boom - Carmen och Camille




Tillbaka till toppen

JAG SAKNAR DIG MINDRE OCH MINDRE

Satt o kikade runt lite på nätet o snubbla över den här sidan: http://www.3djoeandmax.com/. Dom ägnar sig åt att göra gatumålningar i perpektiv. Hur coolt som helst! Fanns massa roliga.

Jag Saknar Dig Mindre Och Mindre - Melissa Horn



Tillbaka till toppen

CHEQUERED LOVE

Jag känner för att baka bullar. Är dock ingen bra idé eftersom jag då skulle äta upp alla själv och de går inte väl med min plan att leva ett nyttigare liv. (något jag faktiskt lyckats med senaste 1,5 månaden!) Kan visserligen bjuda bort de mesta men ändå. Får se hur de blir.

Har lite skolarbete att ta tag i. Har inte haft så här mycket att göra i skolan sen gymnasiet. Är dock inte alltför avancerade uppgifter.

Chequered Love - Kim Wilde

Tillbaka till toppen

SOMETHING GOOD CAN WORK

Älska att mitt microsoft word inte kan stava till iphone! Lätt att göra mig glad ibland.

Sitter o skriver på min inlämningsuppgift i entreprenörskapen. Har suttit rätt många timmar nu och börjar få ont i huvet. Men är snaaart klar. Måste bara få ihop nån halv sida till.

Something Good Can Work - Two Door Cinema Club
Tillbaka till toppen

THE PAST SIX YEARS

Är underbart väder så jag gav mig ut på en långpromenad. Solen värmde i ansiktet o fåglarna kvittra, kändes nästan som vår. Älskar våren. Vill att den ska komma nu. För när det är vår är det påsk o när de är påsk kan man ha fina påskris med vackra färger.

Jag har nånting som droppar i mitt badrum. Det är inte kranen på varken handfatet lr duschen vilket gör att ja inet kan stänga av det. Gissa irriterande?

Är sugen på våfflor. Funderar på att gå ner o köpa grädde så att ja kan göra de lite senare. Kanske.

Tycker om den här låten.



The Past Six Years - Deaf Havana
Tillbaka till toppen

THEY DON´T CARE ABOUT US

Har gått omkring mer lr mindre som en zombie större delen av dagen på grund av dålig sömn. Kom hem o gick o la mig vid 10 i tron om att jag skulle somna som en stock. Detta är alltså 4,5 timme sedan. Gissa vad? jag kunde inte sova. Avskyr att inte kunna sova. Spec när man är så trött att ögonen går i kors. Fattar inte, vart uppe sen 7 imorse o vart igång hela dagen. Enligt min beräkning borde jag ligga i djup sömn vid det här laget. Tyckte lite synd om mig själv så därför gnäller jag lite här. Gick iaf ett avsnitt av Livets Ord med Betnér på tv som jag kunde roa mig med nån halvtimme.

They Don´t Care About Us - Michael Jackson
Tillbaka till toppen

MOUTH SHUT

Tenta i förmiddags. O gissa vad? Jag blev godkänd. Kändes väldigt skönt men var rätt lätt tenta. Dock räknas varje steg för att ta examen! 

Var även hos polisen o hämtade ut mitt nya pass. Dom har lagt dit massa nya manicker i det, fingeravtryck o min bild på typ 3 ställen o när ja hämta ut de va ja tvungen att skriva min namnskrift i det. Men kan ju alltid va kul med förändrning antar ja. I vilket fall har proceduren mot ett år i australien har tagit sin början. Nästa punkt är att skaffa ett work-and-holiday visum. 

Mouth Shut - Veronicas
Tillbaka till toppen

NEVER AGAIN

Skedde något av ett under idag. Tillbringade 1,5 timme på gymmet efter skolan och mitt i allt ihop insåg ja att jag faktiskt tyckte det var roligt. Jag var inte där för att jag tvingat mig själv till det eller på grund av dåligt samvete, jag hade nästan sett fram emåt att komma dit och det kändes bra att träna och jag märkte resultaten. Miraklens tid är ännu inte förbi.

Hade marknadsföring på lektionen idag. Tycker det är intressant, man blir väldigt inspirerad att ge sig ut på arbetsmarknaden. 

Never Again - Kelly Clarkson
Tillbaka till toppen

FRIDAY ON MY MIND



Har precis kollat på A Walk To Remember. När folk frågar mig om min favoritfilm brukar ja inte kunna ge nåt svar för ja kan inte välja ut bara en, men om jag skulle ha en så skulle de nog va den här filmen. Är så himla fin. Är baserad på en bok av Nicholas Sparks. Om ni inte sett den så rekomenderar jag den verkligen.

Friday On My Mind - Noogie


Tillbaka till toppen

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER

Hade en heldag i skolan igår o på eftermiddagen hade vi en föreläsning på 4 timmar, den läraren va rätt rolig. Han använde sig av pepparkakor och kakmonstret för att lära oss om research-methods. Tror de va de vi skulle lära oss iaf, just den delen var lite luddig.

Fick för mig att jag skulle lära mig ett nytt program. Illustrator. Finns mycket roligt man kan göra i det, började med en färgglad liten häst.



Nu ska jag ta en promenad i det fina vädret.

Vart Jag Mig I Världen Vänder - Den Svenska Björnstammen
Tillbaka till toppen

HUNGER

Efter 2,5 år så har våra lärare bestämt sig. Det är dags vi börjar högskolan nu. Tro de eller ej men vi har faktiskt riktiga föreläsningar. Utan dator. Och vi ska läsa. Böcker. Har läxor att göra tills imorn som jag faktiskt gör med penna o papper! Är det inte förtjusande?

Närå. Skämt åsido, ja tkr faktiskt de är rätt skönt att kunna plugga med penna o papper igen, tycker om att skriva för hand o med dom här kurserna känns de faktiskt som att ja faktiskt går på en skola o pluggar på riktigt. Klagar inte på de andra åren då ja roat mig framför datorn o fått betyg för de men känns skönt att få testa på nåt annat.

Hunger - Amaranthe
Tillbaka till toppen



NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin