MAKING A MEMORY

Väskan packad.
Avsked gjorda.
Rummet urstädat.
Papper fixade.
Sista kvällen hemma, imorgon till Stockholm och på söndag till Arlanda och flyget till Australien.
 
Jag är redo. Let´s go.
 
 
Making A Memory - Plain With T´s
Tillbaka till toppen

GIMME WHAT YOU GOT

Bio med sis, kikade på Magic Mike. Ja vad ska man säga? Helt ok film, inte den bästa jag sett, men snygga killar som strippar? Kan inte direkt säga att ja klagar.
 
Gimme What You Got - Black Daniel
Tillbaka till toppen

ONLY LOVE

Det är många människor som man ska säga hejdå till när man ska ut o resa under en lång tid så det är det jag har ägnat mig åt senaste tiden. Igår var jag t.ex. med amanda och frida och det bjöds på chokladkaka och te och mysig stämmning, inte helt fel liksom. Och sen helt hux flux blev det så att jag följde med manda ut till stallet och motionerade Bona. Lr, amanda motionerade henne och jag skötte kameran. Fast fick lite motion jag med.
 
 
Only Love - Ben Howard
 
 
Tillbaka till toppen

DREAMS AND DISASTERS

I och med att det bara är 1,5 vecka kvar tills jag ska åka så tyckte jag det var dags att börja röja upp på rummet och packa ner det som jag ska ha med mig. Jag har tänkt lite så att "jag har aldrig problem med packningen, det där kommer gå bra". Tji fick jag. Det var ju apsvårt! Har packat ner rätt mkt men har fortf en hel del kvar. Och väskan är full. och tung. Lär få packa om både en och två gånger tror jag.
 
Dreams And Disasters - Owl City
Tillbaka till toppen

LONG WALK HOME

Var ute och vandrade med kära mor och sis idag. Över sten och berg, genom djungel och vatten. Okej, kanske inte, men nära inpå. Var ute ett par timmar iaf så har fått dagens motion. Var väldigt fin natur där iaf. Och utsikt.
 
 
Long Walk Home - Bruce Springsteen
Tillbaka till toppen

EVERYTHING

Haft en härlig helg med alexandra på besök. Augustifest, marknad, glass i stora lass, shopping, filmmys och en himla massa snack. Precis som det ska va när man träffar en kär vän.
 
För övrigt tror jag inte det är en katt vi har skaffat. Eventuellt en katt med apgener. Hur som helst älskar hon att klättra omkring vart hon kommer åt. Ganska nyligen insåg hon att det gick att komma upp på taket. Nya favoritplatsen?
 
 
Everything - Lifehouse
Tillbaka till toppen

HERE WE GO

18 dagar. 18 dagar kvar tills jag lämnar denna sida av jordklotet på obestämd tid. Det är ju ingenting, kommer gå hur fort som helst. Är det inte meningen att jag ska vara typ hysterisk nu? Men icke, lika lugn som jag varit hela tiden. känner mest förväntan över vad som kommer hända och allt jag kommer uppleva. Tror det kommer bli en awesome resa.
 
 
Here We Go - Joshua Radin
Tillbaka till toppen

COUNT ON ME

Har tillbringat en heldag i sthlm med några av tjejerna från klassen i gävle, mycket trevligt och kul o träffa dom innan jag ger mig ut på mina långa resa. Dock borde jag va trött efter en sådan långdag. vilket jag oxå är iof sig men kan ändå inte sova. Så sjukt irriterande. Kommer nog va trött imorn. Får hälla i mig massa kaffe.
 
Count On Me - Kyler England
Tillbaka till toppen

ENJOY THE SILENCE

Kräftor, vin, bröd och ost&skinkpaj. Mumsi.
 
 
Enjoy The Silence - Depeche Mode
Tillbaka till toppen

SILOHUETTES

I've joined the dark side. I´ve got an android. Det är nästan så jag skäms lite, men nu har jag i alla fall apat efter de 90 % av alla människor som har en touchmobil. Men den är i alla fall liten. och det är ett plus, samt att jag fick den gratis av min syster, vilket oxå är ett plus, om jag hade behövt köpa en hade det tagit bra mkt längre tid innan jag skaffa en. Kommer ta typ 3 år innan jag lärt mig hur den funkar men, men. jag får erkänna mig besegrad av den nya tekniska tiden.
 
Silohuettes - Avicii
Tillbaka till toppen

SUMMER PARADISE

Var med amanda när hon tävlade fältritt i fredags/lördags och dom var så duktiga! Så spännande med fältritt, fast det är lite nervöst oxå. Men dom flög över hindren utan problem.
 
Summer Paradise - Simple Plan
Tillbaka till toppen

VART JAG ÄN GÅR

Var med mamma o cyklade runt visings tors-fre, väldigt mysig liten ö och vi hade väldigt trevligt. Pluset är att ön är väldigt slät, inus är att jag hade sjuuuukt ont i rmpan andra dagen. Inte helt van vid att cykla!
 
Vart Jag Än Går - Stiftelsen
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin