THE FIRE

Fick klagomål om att det vart lite ont om skrivande här sista tiden så bäst ja skriver nåt.

Fick ett glädjande besked förut då posten kom och hade med sig mina deklarationspapper. Fick tillbaka betydligt mer än vad jag väntat mig så då blev jag glad.

Skulle kommit en männska o kolla på lägenheten idag men han har inte hört av sig så antar att han inte kommer. Synd, jag hade tänkt försöka sälja på honom lite av mina möbler.

Har packat väskor och lastat in däcken i bilen, imorn bär det av söderut! Känns dock som jag glömt nåt. Vilket jag antagligen har. Brukar göra det o sen när ja kommit till typ stockholm kommer jag på vad, o då är de ju lite sent o vända liksom.

Har redovisning imorn. Vet inte riktigt vad ja ska säga men ska ta o kolla på det nu. Har en powerpoint o 2 klasskamrater till hjälp så tror nog det blir bra.

Försöker göra en "Roadtrip"-lista på spotify, med andra ord en lista som påminner om sommar, resor, har en härlig, enkel klang och och som man blir glad av. Nån som har några förslag?

The Fire - Sons Of Midnight
En trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin