CAT AND MOUSE

Var på bio med några från klassen igår och kikade på Avengers. o jag blev fast! Hur kul som helst, massa skojsig humor i den! Riktigt bra faktiskt, hade höga förväntningar så väntade mig nästan att bli besviken men icke. Dom lyckades bra.

Ska ägna dagen åt att plugga och lägga upp annonser. Se om man kan bli av med lite saker från lägenheten. Är dock lite osams med blocket så vet inte om jag har någon lust att lägga upp saker där.Cat And Mouse - The Red Jumpsuit
Tillbaka till toppen

WHY AM I CRYING

Tillbaka i gävle efter några veckor hemma. Vart mycket tårta, kakor och godis så ska se om jag kan komma tillbaka till ett lite mer rutinerat liv nu. Har insett att jag är bra mycket bättre på det när jag bor ensam. 

Stannade till hos alex några dagar på vägen tillbaka till gävle. Skoj att se henne, blir ju inte så ofta nu för tiden. Roade oss med att åka till en outlet o kika lite o så var vi o åt middag hos hennes föräldrar. Alex o Tim har även skaffat en liten hundvalp som var så sjukt söt. Tänkte smugla ner henne i väskan innan ja åkte men lyckades inte så bra.

Why Am I Crying - Molly Sanden


Tillbaka till toppen

GUNS AND HORSES

I vanlig ordning när jag är hemma hamnar den här bloggen lite i skymundan. Men så kan de gå. Har mest jobbat på caféet och umgåtts med familjen.

Har suttit och googlat runt lite på tårtor och jag vill verkligen gå en tårtkurs. Verkar sjukt kul och man kan göra så mycket roligt. Så det står på min att-göra-innan-jag-dör-lista!

April innebär ju dock massa födelsedagar så det har bakats för fullt här hemma. Tur det, hade bakabstinens när jag lämnade Gävle eftersom jag nästan aldrig bakar nåt där nu för tiden.

Guns And Horses - Ellie Goulding
Tillbaka till toppen

HAPPY BIRTHDAY

Idag fyller min kära moder år så ett JÄTTEstort grattis till henne! Har vart o jobbat några timmar under dagen o nu ska de snart komma lite folk o äta mumsig tårta.

Eftersom det är en speciell dag idag tyckte jag att det passade med en av utmaningsbilderna,
nr 20: Someone you love.Happy Birthday - Flipsyde
Tillbaka till toppen

CRASH

Vart en lång dag, var med mamma ner till SRS först fär hon skulle tävla lite dressyr. Kallt som sjutton o regnade men det gick rätt bra iaf, så fina så.

Bakat påskmuffins och gjort marsipankycklingar till mammas  mjölkchokladkaka (tror ja den hette, var gott iaf.). Bra o va hemma, har vart jätte baksugen senaste tiden o nu när ja är hemma har ja en hel familj att bjuda sakerna på så sitter ja inte o mumsar i mig allt själv.

Crash - The Primitives
Tillbaka till toppen

THE FIRE

Fick klagomål om att det vart lite ont om skrivande här sista tiden så bäst ja skriver nåt.

Fick ett glädjande besked förut då posten kom och hade med sig mina deklarationspapper. Fick tillbaka betydligt mer än vad jag väntat mig så då blev jag glad.

Skulle kommit en männska o kolla på lägenheten idag men han har inte hört av sig så antar att han inte kommer. Synd, jag hade tänkt försöka sälja på honom lite av mina möbler.

Har packat väskor och lastat in däcken i bilen, imorn bär det av söderut! Känns dock som jag glömt nåt. Vilket jag antagligen har. Brukar göra det o sen när ja kommit till typ stockholm kommer jag på vad, o då är de ju lite sent o vända liksom.

Har redovisning imorn. Vet inte riktigt vad ja ska säga men ska ta o kolla på det nu. Har en powerpoint o 2 klasskamrater till hjälp så tror nog det blir bra.

Försöker göra en "Roadtrip"-lista på spotify, med andra ord en lista som påminner om sommar, resor, har en härlig, enkel klang och och som man blir glad av. Nån som har några förslag?

The Fire - Sons Of Midnight

Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin