ANIMAL

Jag har vart lite seg med att komma upp med bilderna från min helg i London, men nu så.

Animal - Neon TreesTillbaka till toppen

HAKUNA MATATA

En kompis på fb la upp en bild där o ja va ju bara tvungen att visa den, nu är det officiellt, Timon & Pumba finns på riktigt! Detta förgyllde min dag.

Hakuna Matata - Lejonkungen

Bild från google

Tillbaka till toppen

ALL I´VE GOT TO DO

Suttit o roat mig med att retuschera en bild. Tycker sånt är lite skojsigt och ja måste nog säga att ja blev ganska nöjd med resultatet även om det här är en sån sak som man kan sitta o pilla på i all evighet.

All I´ve Got to Do - BeatlesTillbaka till toppen

BETTER THEN REVENGE

Suttit o roat mig lite med en ny bloggdesign. Nu när det börjar bli höst o allt. Testar på lite nya saker så om de ser konstigt ut så är jag förmodligen på väg att försöka få ordning på det.

I vanlig ordning, tryck F5 för att uppdatera sidan så borde saker o ting se ut som de ska.

ska även se till att byta domännamn så snart kommer de gå att gå in på rosagrodor.se ist för obstinataragata.blogg.se
från detta till --> 

Better Then Revenge - Taylor Swift
Tillbaka till toppen

QUITE OFTEN

morgon. och jag har redan varit i skolan en hel timme, känns nästan som att ja är tillbaka i en "riktig" skola. och vi har en lektion. där man lär sig nånting. (!) riktig wow-upplevelse de här. men är rätt ok, hade en trevlig morgon där jag tog en varm dusch och åt frukost framför vakna med the voice.

Nu ska ja se om ja kan lyckas installera ps på skoldatorn.

Quite Often - Trent Dabbs
Tillbaka till toppen

JAR OF HEARTS

Hemma i lägenheten för tillfallet, känns rätt skönt. Igår var ett långt dygn då enda sömnen jag fick var den 1,5 timmen ja hann med på flyget på väg hem men det var ok, har haft en så himla trevlig helg så då gör de inte så mkt att man blir av med lite sömn. Ska fixa lite bilder som kommer upp senare i veckan.

Var iväg till valbo med kristofer o lasse tidigare idag och handla lite så nu har jag äntligen en ny extern hårddisk. Min gamla har varit full ganska många månader nu så har inte haft nånstans att lägga mina back-up bidler. Men nu har jag de, puuh..

Nu ska jag kolla på nya avsnitten av Nikita o Gossip Girl. Kanske slänger in nyaste Hawaii 5.O oxå om ja orkar.. får väl se.

Jar Of Hearts - Christina Perri
Tillbaka till toppen

BLOOD ON MY HANDS

Sitter pa hotellet i London. Eller ar val egentligen ett hostel men, men. Detaljer. Jattemysigt stalle sa om ja sk bo pa hostels i framtiden dar St. Christophers finns lar ja defnitivt bo dar. Har vandrat omkring pa Camden market idag. Igar vandra vi annu mera. typ runt halv london. (Troligen inte, men de kandes sa). Sag en hel del av stan i alla fall o sag massa mysiga butiker. T.ex. en bokhandel pa 5 vaningar. (!) och en godisbutik som sag sa dar mysigt gamaldags ut. Var pa oxford street, slappade i parken, kollade pa big ben och lite andra sadana dar riktigt turistiga saker o hade en allmant trevlig dag.

tycker verkligen om london. sa till mamma att jag ville ha en lagenhet har i julklapp. Hennes respons var "Sjalvklart!". anade dock en viss ton av ironi..

se vad vi hittar pa ikvall, ska tydligen va ett party pa taket. lat lite intressant sa kanske tar oss dit upp en svang. far val se.

Blood On My Hands - The Used

Tillbaka till toppen

UNDER LÖVEN

I vanliga fall är jag rätt bra på det där med packning. I vanliga fall. Vem kunde ana att de skulle bli så himla mkt mer komplicerat när man inte ska iväg på sommarn? Ska man på solsemester är de bara att slänga ner lite linnen och lite shorts o en bikini så är man klar sen. Men långbyxor och långtröjor tar mkt större plats vilket krånglade till saker lite. Men, men, väskan är packad och den håller inte på att spricka så skulle vilja säga att jag lyckades den här gången med. Imorn gäller. Mot London!!

Under Löven - Melissa Horn
Tillbaka till toppen

YOU ARE THE ONLY ONE

Jag vill ha nya böcker. Ett par speciella böcker för att va exakt. Dels Imorgon när kriget kom av John Marsden. Har redan läst den men den är riktigt bra och jag skulle vilja ha hela serien. Bara ett problem. Dom har slutat trycka den. Dumma människor. Men får väl kika omkring på second hand butiker mm o se om ja kan hitta dom.

Den andra ja vill ha är The Last Song av Nicholas Sparks. Har inte läst nåt av honom men har sett ett flertal av filmatiseringarna av hand böcker och dom är bra. Det här är en av mina favoriter och jag skulle gärna läsa den.

Vill ha. Nu!

You Are The Only One - Emily Osment


Tillbaka till toppen

THE FUNERAL OF HEARTS

Älskar dom här veckorna, alla mina älskade tv-serier börjar med nya säsonger igen! Massa roliga saker att kolla på nu. Förra veckan började Vampire Diaries och Secret Circle och den här veckan börjar Supernatural, Nikita och Hawaii 5-O o nästa vecka börjar Gossip Girl och Heart of Dixie. Massa skojsilojsiga saker!

Kikade nyss på Hawaii 5-O, inte deras bästa avsnitt men helt ok.

The Funeral Of Hearts - HIM

Tillbaka till toppen

MAN DOWN

Nybakade chokladkakor och mjölk. Passar mig utmärkt en dag som denna när regnet vräker ner utanför fönstret.

Man Down - Rihanna


Tillbaka till toppen

I SHOULD GO

YEY! Locket är borta! Delvis iaf. men ändå! Eftersom de nästan är helt borta nu så borde de va borta helt tills på torsdag. Tack o lov. Var lite nervös inför tanken att ja kanske skulle va tvungen att flyga med det. Efter vad jag har hört gör det ont. Underbart att ha hörsel på båda öronen igen. Känner mig faktiskt riktigt bra idag. Bara hostan så ska bort så är jag fit for fight igen. Yeeha!

I Sould Go - Levi Kreis
Tillbaka till toppen

FIND MY WAY

Njaha. Dagen flyter på i sitt stilla lugn. Är less på att va sjuk nu, orkar typ ingenting. Jag älskar att ligga i soffan o kolla på film och serier hela dagarna i vanliga fall men till och med jag lessnar på det efter 3 dagar i sträck. (chockerande, ja vet.) Och eftersom ja är på gnällhumör tänker ja gnälla lite över mitt öra som bara blir värre o värre, locket började för 1 vecka sedan och nu är ja snart döv på de örat. Mupphupp!!

Marie var här förut o hämtade crosstrainern så nu känns de väldigt tomt i vardagsrummet. Men lite skönt att bli av den, har mest stått o samlat damm så.

Kikade på The Proposal förut, en väldigt söt film för er som inte sett den.

Find My Way - The Gabe Dixon Band
Tillbaka till toppen

800 GRADER

Sitter o kikar på Magnus Betnér. Han är lite rolig faktiskt.800 Grader - Ebba Grön


Tillbaka till toppen

MOVES LIKE JAGGER

Det finns vissa saker som förstärker höstkänslorna enligt mig. Nr 1: Man kan börja använda halsduk igen. Jag älskar halsdukar! Så mysigt att kurra ner sig i. Nr 2: Satsumas. O de måste va satumas och inte clementin eller mandarin, för de är inte samma sak. Satumas luktar på ett speciellt sätt och den lukten känner man bara på hösten. Tycker det är den godaste av de där 3 desutom.

Btw så sov jag 13-14 timmar inatt. Det är inte normalt.

Moves Like Jagger - Maroon 5
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin