DON`T BE A GIRL ABOUT IT

Hart vart en fulbokad helg tsm med lasse, madde och kristofer, i lördags var vi först ute och åt varefter vi gick på halloweenparty på skolan. Gick hem till lasse o sov där, tillbringade större delen av söndagen där med att vila upp oss efter festen, som för övrigt var riktigt kul. Idag fick jag lite dåligt samvete över skolan så ägnade några timmar åt det innan jag åkte in till gävle och gick på bio med de andra. Kolla på Tintin. Var inte så intresserad av att se den egentligen men följde med för sällskaps skull. Blev dock positivt överaskad, den var faktiskt rätt rolig. Har hur som helst haft ett par trevliga dagar med vänner och allmänt skoj. Resten av veckan blir det att kedja fast mig vid datorn så att ja får ordning på projektet som ska in på fredag.

Don´t Be A Girl About It - Kelly Clarkson

Madde är duktig och använder kameran så fick lite bilder av henne

Lasse och Kristofer som "Bröderna Grymm"


Jag, Madde & Kristofer


Lasse & Madde


Jesper & Annica


Johan, Jag och Madde


En hel hög med trevliga studenter
Tillbaka till toppen

HANGOVER

Var o bytte däck på bilen tidigare idag. Upptäckte då att mitt ena bakhjul var lite väl platt. Punktering. Måste ändå säga att det var väldigt bra tajmat eftersom jag ändå var där för att byta till vinterdäck. Var en elak skruv som gjort hål på mitt däck. Inte schysst.

Hangover - Taio Cruz ft. Flo Roda


elak skruv.

Tillbaka till toppen

BACK STREET JOE

Ensam igen. Vart och lämmnat av sis på tåget så nu är ja ensam i lägenheten igen. Lite tråkigt, tyckte de va trevligt med sällskap. Men har vart en trevlig helg, var på stan (i 5 timmar!!) o hittade ett par mysiga stickade tröjor. Är väldigt svag för stickat så jag är lycklig över att det finns så mycket sånt i affärerna nu. Köpte lite grejer till halloween med, bara en vecka kvar.

Back Street Joe - Kim Wilde
Tillbaka till toppen

MOTHER KNOWS BEST

Har varit duktig nog att städa min lägenhet ordentligt idag. Blev riktigt fint. Tog till och med itu med garderoben o hängde upp alla kläder på galgar. Insåg att ja har hur mycket kläder som helst som jag inte använder. Borde nog rensa nån dag.

Ska in o hämta systeryster om nån timme vid tåget. Tills dess tror ja jag ska forts med min bok.

Mother Knows Best - Tangled Soundtrack
Tillbaka till toppen

BUBBELGUM

Sitter me sis på skype. bara de att min mick funkar inte så de är hon som sitter o pratar sen sitter ja o svara på msn. hihi känns lite mysko men är lite skoj

Bubbelgum - Marcus Price & Carli
Tillbaka till toppen

STORM WARNING

Jag har varit i skolan hela dagen. Inte ofta det händer. Var riktigt intressanta lektioner faktiskt. Samt att ja hann med lunch med lasse o kristofer. Var på en föreläsning om hur man skriver sitt cv efter att ja slutade vanliga skolan, var väldigt inspirerande. Hon som föreläste va jättebra och man fick massa tips. Ska nog sätta mig o finslippa mitt egna nån dag.

Är riktigt ruskväder ute så jag tänker mysa ner mig i soffan o kolla senaste avsnittet av gossip girl.

Storm Warning - Hunter Hayes
Tillbaka till toppen

ICE DANCE

Är på sånt där lustigt humör idag. Mer eller mindre klättrar på väggarna för att ja är så rastlös men har ingenstans att göra av energin. Börjar dock lugna ner mig nu. Vilket leder till att ja börja tänka. O tänka är inte bra. inte när man tänker för mkt. har ni nånsin vart med om de där att man börjar tänka över vart rymden slutar eller meningen med livet eller vart man ska ta vägen eller några andra sådana där jbbiga ämnen. Har typ fått lite sånt i hjärnan o ja vill bara bort. bortbortbort. tror ja behöver komma ut o träffa lite människor. vart instängd i lägenheten lite för länge. idag är en sån dag då jag förbannar att ja bor mitt ute i ingenstans.

Ice Dance - Edward Scissorhands Soundtrack
Tillbaka till toppen

THE HOUSE OF THE RISING SUN

Är helt underbart väder ute idag. Solen lyser, nästan ingen vind, ganska varmt. Helt perfekt. Var ute på en promenad förut o när ja kom hem igen ville ja inte gå in men ja kan ju inte gå runt, runt i cirklar hela dagen. Vad gör folk som bor i stan när de är fint väder? Förutom går. Om ja hade vart hemma hade ja kunnat gå ut o hålla på med hästarna eller plocka svamp (finns de fortf svamp btw?) eller dra med mig nån familjemedlem o göra nånting. Tror ja har skrivit om det här förut, känns bekant. Men jag kommer aldrig förstå mig på de som bosätter sig i staden frivilligt. Vissa fördelear finns de ju, de kan ja hålla med om, men nej. Jag trivs bättre ute på landet.

The Sun Of The Rising Sun - The Animals
Tillbaka till toppen

LOVE STORY

Jag har resnat ut min ena dator o ni anar inte vad mycket utrymme jag lyckades få fram! Från att ha haft ca 10 gb ledigt utrymme har jag numera... 74 gb! o detta var bara massa skräp som låg o gömde sig i datorn. Hoppas på att den ska funka lite bättre nu.

Sitter och försöker plugga. Dock vill inte maya va så sammarbetsvilligt, bara hänger sig. Men jag är glad ändå. Solen lyser ju. Kanske borde gå ut på en trevlig promenad.

Love Story - Taylor Swift
Tillbaka till toppen

KEEP YOUR HEAD UP

Det finns vissa tillfällen då jag verkligen, verkligen, veeerkligen saknar att ha hund. Det är så mysigt och hundar är sådana trevliga varelser att ha i sin närhet. Speciellt när man bor ensam, då är det ett väldigt välkommet sällskap. Kan ju inte ha nån för tillfället men drömma går ju.

Lilla söta Olga. Saknar dig gumms.

 

En tollare. Skulle kunna tänka mig en sådan i framtiden, lagom stora och väldigt söta.

Keep Your Head Up - Ben Howard

Tillbaka till toppen

OM SANNINGEN SKA FRAM

Fick med mig en fin souvenir hem från sjöslaget. En väldigt färgglad sådan. Ser värre ut än de är dock. Frågan är dock hur ja lyckades med detta?

Om Sanningen Ska Fram - Eric Amarillo

Tillbaka till toppen

YOU CAN´T MISS IT

Sitter i skolan, för en gångs skull. Har nog inte varit här mer än 10 gånger sen vi började efter sommarn. Säger det nåt om hur "mycket" lektioner vi har? Nope. Men har tagit mig i kragen och börjat med mitt projekt nu. Ska göra ett hus. Måste bara lära mig hur det nya programmet fungerar, men det är ganska kul att lära sig nya program. Ibland i alla fall.

Är kallt ute. Vintern är snart här.

You Can´t Miss It - Transit
Tillbaka till toppen

MY RACING THOUGHTS

Jag är kluven. Finns 2 olika event jag vill åka på under hösten, de kostar ungefär lika mkt och jag känner bara för att betala för en, blir för mycket pengar med båda 2. Har dock lite svårt att bestämma mig. Antingen blir det globen med Stockholm International Horseshow eller så är det Romeo & Julia-musikalen. Måste desutom hitta nån som vill följa med mig. Inge kul att åka själv liksom. Dock börjar tiden rinna ut med att köpa biljetter. Mupp.

Nu ska jag göra pannkakor.

My Racing Thoughts - Jack´s Mannequin


Tillbaka till toppen

I´M ON A BOAT

Idag är det söndag. o vet ni vad det innebär...? Det är dags för årets sjöslag! En stor båt, massa studenter, fest och allmänt skojsilojsigt! Ska packa och städa iordning lite i lägenheten så ska ja in till gävle sen för att ta tåget ner till hamnen. Yey!

I´m On A Boat - The Lonely Island, T-Pain
Tillbaka till toppen

BLACK IS THE NEW YELLOW

Blev en ganska händelserik kväll till slut. Fick för mig att jag skulle åka in till Gävle och umgås med några kompisar innan dom skulle ut på krogen så sagt och gjort, gör mig i ordning och går ut för att åka in till staden. Icke. Bilen är död. Stendöd. Mitt eget fel dock, glömde nog helljuset på igår (det tjutande ljudet som varnar för det har ju slutet fungera!) men hittade ett par vänliga män som hjälpte mig få liv i bilen igen, mycket snällt tyckte jag.

Kom in till gävle och umgås med mina kära vänner och hade allmänt trevligt. Sen dök de upp en ny människa som ja inte träffat förut. Har ni nånsin vart med om att man möter nån o så går de kalla kårar efter ryggen? Personen i fråga kan vara hur trevlig och glad och pratsam som helst men ändå är de nånting som gör att man tycker h*n är väldigt obehaglig. Så var det med den här personen, usch. Var dock inte den enda som la märke till de så tror inte h*n kommer va med så mycket i framtiden.

Efter en ytterst trevlig förfest skulle de andra dra iväg till skolkrogen, "visst, varför inte" tänkte jag och följde med. Borde nog åkt hem då ist, först satte brandlarmet igång så att hela lokalen fick tömmas lagom tills vi skulle beställa i baren så då gick vi upp till skolan och satt där ett tag, och när vi väl kom in fick vi stå mkt i kö igen för att få köpa dricka. Drygt. Kåren är inte vad den en gång var kan ja ju säga, första året på skolan var det jättekul där för de mesta, numera är de inte alls roligt. Vet inte va som ändrats men håller mig nog till vår kära RödaBaracken i forsts.

Dagen till ända har jag ändå haft en väldigt trevlig kväll trotts vissa missöden.

Blev visst ett långt inlägg de här, får kompensera för bristen av inlägg senaste tiden.
Nattinatt.

Black Is The New Yellow - Super8 & Tab
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin