CUT THE CRAP

Det där gick ju.... åt skogen. Bara o hoppas på att man kan få en ny chans i vår. Annars blir det jobbigt. Alltid lika surt när man pluggat på fel saker.

Cut The Crap - Plastilina Mosh
Tillbaka till toppen

FOREVER

Då strömmen kom tillbaka ganska tidigt beestämde jag mig för att baka lussekatter idag iaf. Varvade det med läxläsningen. Blev riktigt goda. Fick upp mina nya gardiner oxå, visst är dom söta?

Forever - Chris Tomlin


Tillbaka till toppen

POWER ON ME

Vid 2-tiden idag blev jag av med strömmen. Tsm med resten av halva skutskär. Inte så stort problem egentligen om de inte varit för den lilla detaljen att ja har prov imorn o har alla filer på datorn. Hade inte fått tillbaka strömmen vid halv 5 därav sitter jag nu i skolan o ska skriva ut lite papper. Blir alltså att plugga på det gammla hederliga sättet ikväll, utan teknologi och med penna o papper. Gör inte så mycket tkr det är mysigt med mröker o levande ljus. Fast de ställde till lite problem med mitt planerade lussekattsbak. Får bli nån annan dag.

Power On Me - Katy B
Tillbaka till toppen

SNOWFLAKE

Idag är det första advent, har varit duktig o fått upp lite adventsljusstakar. Meeeen gott folk. vart är snön?? Det regnar o blåser och är värsta höstväder ute till 100%, anser att det är dags för lite riktig vinter nu faktiskt.

Har som tidigare nämnt tillbringat helgen nere i uppsala med kära amanda. Var en trevlig helg som gick sjukt fort. Kollade på stockholm horseshow (lr försökte iaf, internetet hatade oss) och var ute o red en sväng i skogen och var på bio med hennes klasskamrater.

Resten av kvällen blir det plugga, plugga, plugga. Tenta på tisdag som jag måste klara. Annars blir de inte bra.

Snowflake - Kate Bush
Tillbaka till toppen

WE ARE THE CHAMPIONS

Idag drar Stockholm international horseshow igång. Känns lite tråkigt att inte vara där. Är ju där varje år typ. Men ska ner till amanda i uppsala ist så får kolla på det på tv:n där ist.

We Are The Champions - Queen


Tillbaka till toppen

ALL I NEED

Har suttit ca 3 timmar o fixat o donat med sis hemsida. Den är ännu inte helt klar men är på god väg iaf. Måste bara få resten av informationen av dom innan ja kan gå vidare.

Börjar bli lite hungrig så funderar på att gå ut o laga nåt att äta. Har dock ingen aning om vad. Lax kanske?

All I Need - Mat Kearney
Tillbaka till toppen

A DROP IN THE OCEAN

Är dimmigt ute. Typ sn där riktigt grådaskig dimma som gör att man bara vill kurra ner sig i soffan o glo på film. Det får dock vänta för jag måste städa. Misstänker att det är någon som bor i min lägenhet när jag inte är här, hur förklara man annars att hela lägenheten ser ut som ett bombnedslag efter bara 2 dygn varav jag varit här kanske 60% av tiden? Helt oförståeligt.

Funderar på om jag ska sätta upp adventsljusstakar och baka lussekatter. Känns lite tidigt dock. Meeeen de är ju faktiskt första advent på söndag.

Hade ett par mysiga dagar hemma då jag umgicks med familj o djur. Red lite på Goodina och gick riktigt bra, hon var hur fin som helst på lördagen. o på söndagen blev jag väckt av att fenix satt brevid mig i sängen o puffa på mig med nosen tills ja vakna. De är så söta de små djuren.

A Drop In The Ocean - Ron Pope
Tillbaka till toppen

YOURS

Har vart GRIS-phest i gävle i helgen vilket innebar att många studenter från sveriges alla hörn kom o lekte lekar, festade, dansade och hade sittning med oss i gävle. Mkt trevligt! Alltid intressant med massa studenter på ett ställe, händer alltid något skojs.

Imorn beger jag mig söderut mot min lilla stad så nu ska jag städa min lägenhet och sitta lite med en hemsida.

Va inne i gävle förut o köpte världens sötast usb-minne. Låt mig presentera Croco!

Yours - Dan Black


Tillbaka till toppen

ROMEO & JULIET

Var o hämtade ut biljetterna till Romeo & Julia förut!

Romeo & Juliet - The Killers


Tillbaka till toppen

BUBBLES

Jag älskar badskum! La mig i badet med en bok förut o råka hälla i lite mycket badskum så de var nästan mer bubblor än vatten men det var mycket mysigare så ska nog göra så även i fortsättningen. hihi.

Bubbles - Ellen Alien
Tillbaka till toppen

LAZY SUNDAY

Ytterliggare en sån där riktigt seg dag. I och med att jag vänt på dygnet bestämde jag mig för att ja skulle upp tidigt idag för att vända tillbaka det. Redan kl 9 drog jag mig upp ur sängen. (!) Har dock inte riktigt funderat ut vad ja ska göra med resten av dagen. Går omkring lite som en zombie. Idag är en sån där dag då jag verkligen hade velat ha en häst eller hund. Men eftersom ja inte har de får jag väl se om ja kan hitta på nåt annat  att göra. Spela lite mariokart kanske?

Lazy Sunday - The Lonely Island/ Chris Parnel
Tillbaka till toppen

ROLLING IN THE DEEP

Det här är en sådana där seg dag. Tog igen sömn från senaste 2 dygnen vilket resulterade i att jag sov till 2. Länge sen det hände o dagen är lite vimsig nu men, men. Är hungrig så jag ska snart göra pannkakor.

Börjar få ont i halsen igen. Och hosta. Inte ok! Var ju nyss sjuk. Inte igen.

Rolling In The Deep - Adele
Tillbaka till toppen

SKYSCRAPER

Ensam i lägenheten igen, har haft tjejerna från klassen här under natten men god mat, vin och brownies. Ytterst trevligt och annica har lite kort så om jag är ambitiös nog kanske de till o med kommer upp här såsmåningom. Har tvätttid senare o så kommer lasse o ev. kristofer över. Trevligt värre, blir en social helg de här!

Nu ett nytt avsnitt av Grimm.

Skyscraper - Demi Lovato
Tillbaka till toppen

I AM NOT A ROBOT

klockan på datorn visar 03:15. Jag är fortf i skolan. man kan ju tycka att ja borde lära mig men icke. Den här gången var de dock inte heeelt mitt fel. Renderingstiderna tog mycket längre tid än vad jag hade tänkt. Men har inte mycke kvar nu. Med lite tur är ja hemma om en timme.

I Am Not A Robot - Marina And The Diamonds

Har jobbat med ett hus under den här kursen, detta blev en del av resultatet:Tillbaka till toppen

STAY WITH ME

I skolan och fixar klart de sista inför projektredovisningen imorn. Inte mycket att göra dock, sitter o väntar på att bilderna ska renderas ut. Var förutseende nog att ha med mig hårddisken iaf så sitter o kikar på Rango under tiden.

Stay With Me - You Me At Six

Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin