BETTER THAN REVENGE

Tenta imorn. Inlämning på måndag. Inlämning nr 2 nångång inom närmaste framtiden. Kommer ha fullt upp i helgen känner ja. Men tentan har ja ganska bra koll på så den borde inte vara några problem. de andra två är dock lite oroväckande.. men det löser sig nog.

Satt ute på balkongen förut o njöt av solen medans ja pluggade. Hur skönt som helst och ja kunde sitta i bara linne. Insåg dock att ja nog vill ha ett litet bord o ett par stolar i alla fall så att ja kan sitta där o äta o pyssla, etc. Finns ett sött litet sätt på biltema me ett litet träbord o 2 tillhörande stolar. Får se om ja ger mig i kast o köper de när ja kommer tillbaka från påsklovet. Hade egentligen tänkt att köpa en cykel dock eftersom min blev stulen under vintern. hmm. får fundera över det där.

Better Than Revenge - Tayler Swift
Tillbaka till toppen

LOVETRAP

Jag bor på en byggarbetsplats. Återigen är dom igång o snickrar o bygger. Denna gång i lägenheten under mig fast de va runt 8 på morgonen så jag kan inte direkt säga att de gick förbi obemärkt.

Men utöver att jag sov max 3 timmar i sträck inatt så har jag haft en ganska bra dag. Satt t.ex. o solade på balkongen ett tag förut, hur härligt är inte det? Och jag har städat och diskat o gått ut med pappers-, plast- och kartonginsamlingen + sopporna. O jag har gjort försök till att plugga. Gått si o så. Ringde o pratade ett tag med pappa förut o efter det ringde Alex så vi satt o prata nån timme med. Fick ett samtal av konfekthörnan oxå men eftersom jag hade lite svårigheter med att komma på arbetsintervju imorn så blev det inge av de.

Men nu måste jag plugga. Tiden rinner iväg och jag har massor o göra. Är dock lite sugen på att baka nånting..

Lovetrap - Nikola Sarcevic
Tillbaka till toppen

DARK BLUE

Min termometer visar att det är ca 8+ ute. Det luktar regn i luften. Ändå vräker de ner snö lite titt som tätt. Jag fattar inte.

Vart inne i stan o donat lite. Var på upptäcksfärd på gymmet bl.a. orkade inte gå på nått pass så ja körde själv me lite rodd o cykling osv o insåg att det finns en hel massa maskiner där men ja vet typ hur 5 fungerar. Så satt o kollade på hur andra gjorde innan ja testade själv, var rätt givande. nu vet ja hur typ 10 maskiner fungerar. yey.

Dark Blue - Jack's Mannequin
Tillbaka till toppen

DECLARATION

Är på lite bättre humör nu. Sysselsatte mig med att göra lasagn o läsa ur min bok en stund så blev de bättre. Är rätt smidigt det där med att begrava sig i en bok när man mår dåligt o ta sig in i deras liv i stället så att man glömmer sitt eget o sen mår man mycket bättre efter ett tag.

Ska se om ja kan plugga lite nu, har tenta på fredag i Speldesign & Utveckling. Ungefär världens tråkigaste kurs. Men den slutar om en vecka så det är skönt. Måste göra klart min drake med men den är dum o bråkar så tror ja skjuter upp det till imorgon.

Declaration - David Cook
Tillbaka till toppen

FAT LIP

Är på väldigt konstigt humör idag. Är förbannad på allt o alla men har ingen aning om varför. Visserligen krånglar datorn utav bara satan men de är ju inget ovanligt så borde väl vara van vid det här laget. Om jag var en igelkott skulle jag kurra ihop mig till en boll med taggarna uttåt så att ingen skulle komma i närheten. Nu är jag tyvärr ingen igelkott så jag skulle kunna nöja mej med en boxningssäck och ett par boxningshandskar men det har jag inte heller så jag får nöja mig med att hålla mig undan fån andra människor.

Fat Lip - Sum 41
Tillbaka till toppen

LIGHT ON

Idag är en speciell dag. Why? För att det är sista dagen innan vi ställer om klockan! Imorn är det ljust en timme längre och vad finns det mer än det som visar att vår och sommar är på väg? Blir så lycklig, har nog inte riktigt uppskattat detta tillräckligt innan.

Gjorde en ost och skinkpaj förut. Den smaka inte som den brukar så ja undrar lite vad som blev fel. Kanske har o göra med att de var ett ägg för lite.. men ja hade bara 2 så hade inte så mycket att välja mellan. Gick o äta i alla fall och jag blev mätt så. Helt onödig information men det kan ju va trevlig med sådan oxå ibland.

Light On - David Cook
Tillbaka till toppen

ROCK BOTTOM

Har visst glömt bort den här bloggen lite senaste tiden. Men, men. så kan de gå.

Var på tjejmiddag hos bells i onsdags där jag skaffade mig en ny kompis. En väldigt hårig, fyrbent sak med svans. Är en gråhund om ja inte minns fel och hur mysig som helst.

Ägnar dagen åt att tvätta, städa, plugga. typ. Åt våfflor förut, var gott.

o nu, mot tvättstugan.

Rock Bottom - UFO
Tillbaka till toppen

WONDERWALL

Det är underbart väder idag! För er som inte lagt märke till det. Var ute på en promenad förut och jag kan sitta med balkongdörren öppen utan att frysa. Är det inte underbart? Älskar våren.

Sitter och försöker plugga, går sakta men säkert framåt. Har fått in skelett i min drake o ska snart börja med ansiktsuttryck.

Hade en lustig dröm inatt. Satt på ett flygplan till sydney och plötsligt drogs vi ut mot rymden. Var lite scary men piloten lyckades få ner planet mot jorden igen o vi landa i sydney som var ungefär lika stort som söderköping. o sen började de komma massa stora vågor så att jag stod med vatten upp till midjan o det var en väldigt lustig dröm. Men för att komma till poängen med att jag berättar detta var att jag kunde känna värmen i luften o från solen även när jag vaknade och jag blev väldigt sugen på att åka utomlands. Till nåt riktigt varmt o exotiskt ställe o bara slappna av. Tänk vad härligt. Fiji kanske? Skulle va coolt.

Wonderwall - Oasis
Tillbaka till toppen

JUST SO YOU KNOW

Äta glass med chkoladsås.
Kolla på nån extremt tjejig och okomplicerad film.
Låtsas att det är sommar.

Det är vad jag tänker göra nu.

Just So You Know - Jesse McCartney
Tillbaka till toppen

FOREVER AND A DAY

Vart tog daen vägen? Har inte riktigt hängt med tiden idag känner jag. Fast o andra sidan har jag haft rätt fullt upp, först hjälpte jag lasse att flytta, sen träning, sen handla, sen hem o nu ska ja snart fixa nåt o äta.

O vart kom snön ifrån? var ju så fint med barmark i morse o nu ligger de 1 dm snö överallt! Inte ok.

Nej, nu ska jag fixa lite mat o sen lite plugg. Mycket att göra till måndag.

Forever And A Day - Salvia
Tillbaka till toppen

LIKE SUICIDE

Skola, firande av bells med fika, styrkepass, dusch. För att dra min dag i korta drag. Ska snart ta o fixa lite mat innan ja sätter mig med nya hemsidan. Inom kort kommer malindahlberg.com dyka upp på nätet.

Försöker komma på ett passande namn till bloggen med. Ist för obstinataragata.blogg.se så ska de va nåt kortare och utan "blogg" delen. Är lite inne på rosagrodor.se eftersom ja har de som alias lite här o där. Ja? Nej? Nån som har nåt annat trevligt och enkelt förslag?

Like Suicide - Christian Walz
Tillbaka till toppen

INVISIBLE TOUCH

Jag har ont i min mage. och har haft det ganska många timmar nu. Men ska nog snart gå o lägga mig så hoppas de går över.

Nån som har nåt förslag på nån skojsilojsig kurs ja kan läsa i höst? Ska byta ut en av kurserna i programmet för att jag inte orkar med en till kurs med massa jobbig programmering men måste hitta nåt annat o läsa ist. Kikade runt lite förut men hitta inge intressant. Får kolla lite mer imorn, är lite inne på att läsa företagsekonomi eller nåt liknande..

Jag skulle vilja åka på sommarläger. Är en av de tråkiga sakerna med att bli vuxen, finns inte så många sådana saker o göra då.

Invisible touch - Genesis
Tillbaka till toppen

PRELUDE 12/21

Man kan ju tycka att även snickare borde hålla tider, men icke. Fick en lapp igår om att dom ska dyka upp kl 8 på morgonen idag. Dom har fortf inte dykt upp vilket innebär att jag hade kunnat sova flera timmar till. Muppar. Men jag är inte arg för det, är på ganska bra humör faktiskt. Solen skiner, jag har fått tillbaka lite av min förlorade plugglust och jag har chokladmuffins i frysen. Märkligt vad mycket mitt humör förändras när jag börjar känna vårkänslor.

Prelude 12/21 - AFI
Tillbaka till toppen

CAN´T TAKE MY EYES OFF YOU

Dagen blev inte riktigt som planerad eftersom jag lyckades försova mig men har i alla fall hunnit med både träning o läxor så får väl va lite nöjd i alla fall.

Får stiga upp i ottan imorn eftersom dom tydligen ska komma o snickra med fönstren igen. Trodde ju att allt var klart sist men tydligen inte så bara o riva ner gardiner, blommor etc igen. Ska tydligen in "friskluftsventiler" så förhoppningsvis kan det bidra till en normal temperatur i lägenheten hädanefter.

Can´t Take My Eyes Off You - Cary Brothers
Tillbaka till toppen

I DON´T CARE

Tillbaka i Gävle igen. Har jag visserligen varit hela dagen. Har inte gjort så mycket, blev inte så många timmars sömn inatt så har blivit en ganska seg dag. Ska in till skolan o ha möte med spelgruppen imorn. Samt försöka komma igång ordentligt med mitt andra skolprojekt. Samt försöka klämma in ett spinningpass nånstans där oxå. Men de blir nog bra det.

I Don´t Care - Apocalyptica
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin