ALREADY OVER

Jag har vänt på dygnet. Igen. Är hur pigg o vaken som helst vid 3-4 på natten och sover till 1-2 om dagarna. Inte bra. Även om jag trivs rätt bra med den sömnrutinen blir de lite jobbigt när man ska handla mm på väg hem från skolan, alla har ju redan stängt då. Men får se om ja kan komma hem skapligt ikväll. Kanske skulle på bio dock så får väl se hur de går med de.

Dagens info: En hemlighet
Jaha, då har vi faktiskt kommit fram till den sista "dagens info". Under 30 dagar har jag svarat på lite olika småfakta om mig själv men nu har vi kommit till slutet. Så om ni vill veta saker i fortsättningen får ni fråga.

Men en hemlighet då. Säger ju emot sig lite själv, för att om man berättar en hemlighet på en blogg är de ju knappast någon hemlighet längre. Men, men. Hemlighet vet ja inte om man kan kalla det, men det är nånting jag tänker på ganska ofta men som ja inte pratar me nån om. Det handlar i alla fall om mod. Jag skulle vilja vara extremt modig istället för den lilla fegis jag är idag. Modig nog att testa nya saker och modig nog att våga ta risker. Skulle öppna så många dörrar! För att ta lite exempel, i ridning och skidåkning t.ex. jag kan både rida och åka skidor men jag är alldeles för feg för att släppa taget vilket gör att jag inte kommer längre, att ja inte kommer bli duktigare än vad jag är idag. Delvis tror jag det har och göra med ämnet från igår, mina rädslor, men skulle va så skönt att våga saker. Så, om det kan kallas en hemlighet eller inte vet ja inte, men det är nånting som de som känner mig redan har räknat ut och för de som inte känner mig är de nåt nytt om mig.

Already Over - RedEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin