THE HEAT GOES ON

Jag har kommit underfund med att det finns 2 saker ja absolut inte tycker om. Hollywood och mobiltelefoner.

Hollywood tycker jag inte om för att dom är pengatokiga idioter som inte vet när dom ska sluta. Dom gör en bra serie, den håller i 5 säsonger och dom har världens bästa slut. Ja menar de, den hade kunnat sluta bättre. Men i sista sekund bestämmer dom sig för att "nej men vänta, vi vill nog käna lite mer pengar på den här serien!" Så då förstör dom allt med att göra en 6:e säsong. Dumma muppar.

Mobiltelefoner är bara irriterande. Känns som att man aldrig får vara ifred, skulle gärna bara ha min telefon på då jag känner för att prata med nån. Men skulle inte funka för då skulle alla skälla på mig för jag inte går att få tag på. Tycker inte om att vara tillgänglig 24/7. När jag i framtiden skaffar en permanent bostad tänker jag skaffa en hemtelefon o bara ha mobilen på under jobbtiderna. Nån måtta får de va.

Riktigt stora problem eller hur? I know. Men hade inte så mkt att skriva och behövde lufta mina åsikter. Men nu är de dags för kvällsmat.

Hittat en ny musikgrup ja tycker om. Asia.

The Heat Goes On - Asia
En trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin