I WON´T GIVE UP

Sista inlägget 2011. Vart ett lite intressant år. Nytt jobb, trip till london, träffat nytt folk, vart på gotland, fick en ny cykel, vart på 2 båtar och vart o kollat på sommarkrysset. O en hel del till. Men har gått snabbt. Vårterminen kommer antagligen gå ännu snabbare. Vet inte om ja tycker det är läskigt eller skönt, troligen liet av varje.

Spelade Sverigespelet med mamma, pappa, sis o nicklas förut. Sofie o ja fick stryk medans mamma avgick med segern. Men vi försökte ju iaf, de som räknas eller hur?

Var även med mamma på en promenad i skogen förut vilket är anledningen till att jag är trött nu. Så nu ska ja sova. Nyår i gävle imorn med trevligt folk och (förhoppningsvis) god mat.

I Won´t Give Up - Jana Kramer
Tillbaka till toppen

HERE COMES THE SUN

Offentliga bibliotek är bra tycker jag. Eftersom jag tycker om böcker så finns de alltid massa skoj där. Vilket är bra när man väntar på att en viss syster ska komma till stan. Men hittade en dator att roa mig med.

Vart inne i stan med mamma på mellandagsrean. Hittade en hel dell så blev en dyr dag men är rätt nöjd med mina inköp. Köpte ett par byxor på cubus som ja tycker om. O en väckarklocka. Får se om den kan hjälpa mig komma upp på morgonen.

Here Comes The Sun - Beatles
Tillbaka till toppen

MY ONLY WISH THIS YEAR

God Jul gott folk! Har pyntat granen idag. Den är vacker. Och rosa. Eller egentligen är de nog mer lila men ändå. Tycker den är fin iaf trots att den nästan är för stor för vårt vardagsrum. Tycker om stora, täta granar.

My Only Wish This Year - Britney Spears

Tillbaka till toppen

MY GROWN UP CHRISTMAS LIST

Lyssnar på julmusik och slår in julklappar. Utanför ligger de snö..! Har mina böner hörts? Kommer vi ha snö på julafton?? Hoppas, hoppas, hoppas!

Var i stockholm igår med mamma o kolla på Romeo & Julia-musikalen. Sjukt bra! Bra musik, bra dans och bra skådespelare. Den var inte riktigt som jag väntat mig, den var bra mycket fräckar, skämtsammare och modernare än vad ja trott, men de gör ingenting alls, som sagt, tyckte den var jättebra iaf.

My Grown Up Christmas List - Sanna, Shirley & Sonya


Google-bild

Tillbaka till toppen

OUR DAY WILL COME

Jag har jullov nu. Yey! Hade sista lektionen igår. Tycker faktiskt om den här kursen, har varit ganska lätt och vi lär oss göra hemsidor. Vilket jag tycker är roligt. Kan redan mycket av det men ändå.

Satt och kollade vädret och blev lite lessen. Har hållt mig fast vid hoppet om att det kommer va snö på julafton men tror jag får överge det nu. Snyft.. 3 + den 24 dec? Hallå? Inte ok.

Our Day Will Come - Amy Winehouse


Tillbaka till toppen

FRID PÅ JORD

Sitter o kikar på lucia på tv:n. Tycker allt att de är lite mysigt. Kommer ihåg alla luciatåg man gick när man var mindre och gick i grundskolan. Tyckte de va skoj. Nu för tiden måste man ju dock vara bra på att sjunga för att få va me i luciatåg så där skiter de sig. Men är trevligt att kolla på iaf. Inte långt kvar till jul nu.

Frid På Jord - Sofia Karlsson
Tillbaka till toppen

GIVE IT ALL

Har tillbringat helgen i Örebro med Madde, Kristofer och Lasse. Fest i fredags, Mariebergs köpcenter och slappa igår och idag vart det att köra hem. En trevlig helg allt som allt. Eftersom jag i vanlig ordning inte är nåt vidare på de där med att ta kort när jag är iväg så är det maddes bilder.

Give It All - Right The Stars

Kristofer & Lasse


Jag och Maddes syster Cissi


Lasse & Madde


En hög med folk
Tillbaka till toppen

MAMMA MIA

Sitter vid bilprovningen o väntar på att få besikta om bilen. Va på verkstaden innan ja kom hit o fixa nån fjäder. Btw så snöar de massor! Äntligen! Typ första snöfallet ja sett den här vintern. Är dock för varmt för att de ska få ligga kvar men ändå.

Mamma Mia - ABBA


Tillbaka till toppen

NO SLEEP

Jag börjar tro att jag har nån form av sömnproblem. Har ni nån aning om hur irriterande de är att ligga vaken i timmar utan att kunna sova? Kan meddela att det är extremt irriterande. Spec när man ska upp tidigt desutom. Men inte mkt att göra åt. Får nog livnära mig på kaffe imorn så att jag håller mig vaken och någorlunda social.

Tänkte se om ja kunde hitta nåt att se på tv o de första som dyker upp är nån skräckis med levande dockor och clowner. Var snabb med att byta kanal där. Usch. 

No Sleep - Wiz Khalifa
Tillbaka till toppen

WORD UP!

Litte lessen blir ja faktiskt, hann ju inte ens se bocken i år. Dom invigde den i söndags o den har redan brunnit? Kunde väl ha väntat lite längre iaf.

Min dator är mupp. Bara hänger sig när ja använder webbläsaren så allting tar typ år att göra.

Ska till stockholm imorn. Hälsa på kusiner med familjen. Trevligt värre, skulle på nån fotosak och så tror ja tjejerna hade nån dansuppvisning med.

Word Up! - Korn
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin