GOOD FEELING

Inte ok att de har resetema på blogg.se´s framsida! Man blir ju hur sugen som helst på att åka ut o resa när man läser om alla spännande upplevelser folk är med om. En tjej som jobbar med film i LA, en som är utbytesstudent i Arizona, en som åker runt i australien, mm. Jag vill oxå! Men ja ska ju snart till england iaf, satt o fixade med att skriva ut biljetter och kolla upp hur man tar sig från bussen till hotellet mm förut så nu är allting klappat o klart! Spola fram närmaste 3 veckorna tack.

Good Feeling - FloRida
Tillbaka till toppen

THAT DAY

Lagde mat förut, blev så himla sugen på köttfärssås och spagetti! så tog mig i kragen och gjorde det. Blev mumsigt värre och de bästa av allt är att de nog räcker till 2 portioner till, gissa vad ja ska äta imorn?

That Day - Matt Lawrence

Tillbaka till toppen

MY ROUTINE

Är det inte lustigt hur lätt man kommer in i gamla rutiner? Jag har varit tillbaka i lägenheten ca 5 timmar och har packat upp o vart o handlat mat, o nu känns de redan som ja vart här i flera veckor, känns i alla fall inte som att ja vart hemma på sommarlov i 3 månader. Brukar va samma sak när ja kommer hem till familjen efter att ha tillbringat en längre tid i gävle, de märks inte att man vart borta, allting bara flyter på liksom. Men de är bra, känns skönt att ha en plats att återvända till där man vet att allting är som de brukar (mer lr mindre)

My Routine - Don Lennon
Tillbaka till toppen

BACK IN BLACK

and I´m back! Efter en 4,5 timmes bilkörande är jag tillbaka i gefle och min lägenhet!

Back In Black - The Rock Masters

Tillbaka till toppen

LITTLE SISTER

Häromdan kom min sis o fråga om ja kunde fota henne och då jag inte är så förtust i att fota människor så var ja lite tveksam men vad gör man inte för sin lillasyster? Sagt o gjort, vi gav oss iväg vid halv 11 i hopp om att lyckas få några användbara bilder i alla fall. Måste erkänna att de gick lite si o så i början men tror nog vi lyckades någorlunda till slut i alla fall, eller hur?

Little Sister - Queens Of The Stone Age

Tillbaka till toppen

SLEEPLESS NIGHTS

Det här med att inte kunna sova om nätterna är något jag finner otroligt frustrerande. I vanliga fall brukar de finnas en ganska logisk orsak, som typ att jag bara legat o glott på tv:n hela dagen så att ja inte gjort av med nån energi, eller att ja druckigt för mkt kaffe lr läsk för sent på kvällen, eller att jag sovit så där sjukt länge på morgonen. Men idag finns det ingen vettig förklaring o de driver mig till vansinne. Dumdum. Men de är ju trevligt att det finns datorer och internet att roa sig med i dessa fall.

N0llningen uppe i gävle började igår och jag gissar att de partajar för fullt där uppe, är lite lessen över att inte va med på de, är riktigt roligt. Men hinner förhoppningsvis vara med de sista dagarna i alla fall.

Sleepless Nights - King Diamond

Gammal bild från förra årets n0llning
Tillbaka till toppen

LONDON TOWN

Bara en månad kvar nu, sen dras det iväg till London! Ska bli sjukt kul o längtar som tusan. Hoppas bara att allt bråk har gått över helt då.

Dra iväg till jobbet om ett par timmar. Bara 4 dagar kvar nu, sen är det slutjobbat för den här sommaren.

London Town - Bellowhead


Tillbaka till toppen

IT´S MY WAR

När man inte kan sova kan man redigera lite bilder. Hade dock inte så många i datorn så blev bara 2 från när vi va på kolmården för ett par veckor sedan.

o vad ska ja hitta på nu då?

It´s My War - Safura


Detta är en apa. Som sitter i ett träd.

 


Detta är en elefant. Den sitter inte i ett träd.

Tillbaka till toppen

LOOKING UP

Haft en allmänt trevlig helg med Annica på besök. Orkar inte skriva så skickar upp lite bilder ist.

Looking Up - Trent Dabbs


Tillbaka till toppen

COMING HOME

Har typ totalt fastnat för Hawaii Five-O. Brukar inte vara så förtjust i kriminalserier för ja tycker att alla är ungefär likadana och det finns typ sjutusen av dom men den här är bra. Riktigt bra! Rolig och glad ton och allmänt bara bra. Längtar tills säsong 2 börjar.

Danno: It's okay? I know that you are trained to endure torture, but this is unbearable, okay? This is- This is not right. Songs this bad make stable people want to kill other people. Understand?
McGarrett: I think it's catchy.
--> Länk till youtube-klippet

Coming Home - Skylar Grey, Diddy - Dirty Money

Tillbaka till toppen

MAN IN THE RAIN

Det regnar. Massor. Ja tror inte ja kommer ha så mkt att göra på jobbet idag.

 

Man In The Rain - Mike Oldfield

Tillbaka till toppen

LITTLE TO MUCH

Kom hem riktigt skapligt idag, inte spec mkt folk på jobbet med sis kom ner o höll mig sällskap ett tag. Märks att sommarn mer lr mindre är slut nu, allla turister är borta från den lilla staden. o de är bara 1,5 vecka kvar tills ja ska upp till gävle. Lite blandade känslor inför det. men ska bli rätt skönt. känns helt sjukt att ja bara har 1 år kvar i skolan. sen är det stora, spännande världen som väntar. ujujuj.. ska kika lite på hawaii 5-O o sen sova tror ja, är lite småseg.

Little To Much - Natasch Bedingfield
Tillbaka till toppen

WAKA WAKA

Ligger i sängen o ska sova om några få korta minuter. Kände bara för att skriva några rader här först. Har egentligen inte så mycket o skriva men i alla fall. Hade besök av min kära vän Alex ons-fre, ägna oss mest åt att gå på stan o ja hitta typ världens mysigaste stickade tröja som ja vill använda. men måste bli lite kallare först.

mandie åkte nyss härifrån, lyckades hinna med att umgås ett par timmar innan sommarn tog slut så åt massa gott o kolla på The Imaginarium of Doctor Parnassus. Typ en av världens konstigaste filmer, misstänker att dom gick på droger när dom kom upp med manuset, men den är lite charmig ändå. Tror dock inte min syster håller med mig om den åsikten.

 

Waka Waka - Shakira
Tillbaka till toppen

MAN DOWN

Lördagskväll i det lilla huset ute på landet. Är ensam hemma då sis jobbar o föräldrarna är på party för att fira Maud, Stort grattis till Maud! Har vart ledig idag så har roat mig rätt många timmar med att sy. Håller på att göra en medeltidsklänning till gästabudshelgen som är i söderköping i september. Går lite si o så eftersom ja inte är jättebra på de där med att sy, men de börjar arta sig. Är snart klar med underklänningen. Börjar jobba halv 6 imorn så får bli en tidig kväll, men lite till ska ja nog hinna med innan de är sovdags.
Kikade på Red Riding Hood förut, blev lite besviken hade förväntat mig mkt mer av den. Men, men.

Man Down - Rihanna
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin