BACK TO ME

Tillbaka i skolan. Utvilad och uppladdad inför kommande kurs fram till sommaren.

Har haft ett par trevliga dagar med alex, har inte sett deras lägenhet innan men den var fin! Jättestor och fräsh, blev allt lite avundsjuk. Dom hade en katt me, va lite knäpp men söt.

Imorn valborg i uppsala me lite kompisar, håller tummarna för fint väder.

Back To Me - The All-American Rejects
Tillbaka till toppen

MY TOWN

ojojoj vad den här bloggen blivit lidande sista tiden. Har vart hemma hos föräldrarna och när jag kommer hem hit så tappar jag helt enkelt lusten att sitta vid datorn vilket leder till att den har varit avstängd större delen av senaste 2 veckorna. Men har vart trevligt, har vart födelsedagar, umgänge med kompisar och arbetat ute på gården med mamma för att få den fint inför sommarn. Har slängt in lite läxor därimellan oxå men de är inte så intressant.

Snart bär de av mot gävle igen. Blir dock ett stop på vägen och hälsa på kära Alex, har inte sett henne på ett år så ska bli skoj. Men ett par dagar har jag kvar här hemma innan jag ger mig av igen.

My Town - Montgomery Gentry
Tillbaka till toppen

START AGAIN

Det är nåt speciellt med känlan när man ser sin första tussilago för året. Okej, de har troligen redan funnits i dikena ett par veckor men jag har inte sett till dom innan idag. Men jag såg massor när jag tog en promenad bort till min gamla barndomsvän Frida. Vi åt kladdkaka och pratade med hennes syster och busade med deras nya valp. Helt underbart söt!

Skönt att ha påsklov. Även om jag har lite läxor, som ja tänkte ta o fortsätta med nu.

Start Again - Death Cab For Cutie
Tillbaka till toppen

RAMBLING MAN

Sitter hemma i köket o arbetar med lite bilder som jag tog åt en kompis. Är ensam hemma då föräldrarna jobbar o sis är på praktik. Men ja har djuren som sällskap. Har tillbringat rätt många timmar nere i stallet med hästarna. Skulle vilja ha en liten snäll häst så ja kunde rida ut en sväng i skogen. Om de finns nåt ställe kvar där skogen fortf är orörd vill säga. De säger att det är för skogens bästa man avverkar men när man står på ett nyavverkat område är det svårt att tro. Den vackra naturen ligger i ruiner och stora, leriga traktorspår har tagit över de små råddjursstigarna. Inte ok.

Funderar på om ja ska sno en av mammas hemmabakade chokladrutor. Dom är goda.

Rambling Man - The Allman Brothers
Tillbaka till toppen

LOVE WILL SAVE THE DAY

Hem ljuva hem. Lr som de irländska/celtiska/gaeliska citatet högst upp på bloggen säger: There's no place like home.
Hur som helst är jag nu hemma och har ägnat eftermiddagen åt att fira min kära moder som fyller år idag. Stort grattis till dej mammi. Blev mycket kaka o tårta men de var gott.

Kört ner från gävle idag vilket innbär at jag tillbringat 4-5 timmar i bilen, men de gick bra. Blev lite nostalgisk när jag närmade mig Nyköping så jag svängde in o hälsade på Ökna. Träffade på min gamla lärare och en av djurskötarna o pratade lite. Det mesta var precis som sist jag var där, dock hade dom skaffat en fågelspindel av något slag som jag är väldigt glad att dom vänta med att skaffa tills jag slutade. Vet inte riktigt vilken sort de var men den var stor och den var hårig.

Love Will Save The Day - Whitney Houston
Tillbaka till toppen

FULL SPEED

Dagen började lugnt men nu går den bara snabbare och snabbare, förut sa jag nåt i stil med "Jag skulle vilja snabbspola de kommande 24 timmarna", man ska visst va försiktig vad man önskar. Tänkte åka från skolan vid 3-4 men fastna då ja satt o jobbade med ett par bilder som skulle in o sen skulle ja o fota en staty som ska va med i en film vi ska göra så ja kom inte hem förrän vid 6 o nu ska jag packa allt inför min efterlängtade ledighet för att sedan åka in till gävle igen o gå på bio. Upp o ner. fram o tillbaka.

Full Speed - Mike Pinto
Tillbaka till toppen

WHO SAYS

Sitter i skolan, tänkte se om jag kan fixa klart min showreal så att jag kan fixa klart hemsidan så att jag kan söka praktikplats. Måste få den klart innan jag åker på tisdag eftersom jag inte har rätt program på min egna dator.

Regnar ute och det luktade så himla gott, varm lugt, regn och vår. Älskar det.

Who Says - John Mayer
Tillbaka till toppen

SUMMER NIGHTS

Har suttit o kollat på Grease. Det märks rätt stor skillnad på filmerna de gjorde för flera år sedan mot de som görs idag. I vanliga fall tycker jag bättre om nya filmer men Grease är ett av undantagen.

Summer Nights - John Travolta & Olivia Newton-John

Tillbaka till toppen

FADER

Har ägnat senaste timmarna åt att fixa en ny design, tyckte de va dags med nåt nytt, nu när sommarn är på väg. Tryck F5 om det ser lustigt ut så uppdaterar ni sidan.

Har vart massa vårtecken senaste tiden o snön smälter snabbt som tusan, jag hurrar högt!

Var på interpool med ett gäng kompisar i torsdags o spela biljard o kasta pil. Var skoj men jag har insett att jag är ganska värdelös på båda sakerna. Får ta o öva lite så kanske ja slipper bli utmobbad när pilarna studsar mot väggen för att sen flyga tillbaka mot mig.

På tisdag bär det av hemmåt, yey!

Fader - The Temper Trap

--------->

Tillbaka till toppen

STEER

Kom hem riktigt tidigt idag faktiskt och har hunnit städa lägenheten desutom. Och för första gången på väldigt länge har jag inte en enda läxa hängande över axeln som måste göras. Kan kolla på film eller läsa en bok eller va som helst utan att få dåligt samvete! Gäller dock bara tills imorn men fram tills dess ska ja njuta!

Tänkte visa framsidan på DVD-omslaget till senaste animationsprojektet så ni får se vad jag har jobbat med senaste 10 veckorna. Filmen handlar om att han går in, en fjäder landar på hans nos, han nyser och det kommer eld. Uppgiften var att jobba med dynamics(specialeffekter) i maya och jag valde att jobba med eld och päls.

Steer - Missy Higgins

Tillbaka till toppen

ALLA VILL TILL HIMMELEN MEN INGEN VILL DÖ

Dags för sista inlämningen snart. Vi gjorde en slutspurt igår allihop o fick klart spelet vi har jobbat med o sen satt ett par av killarna större delen av natten och gjorde det ännu snyggare. Själv tog jag mig faktiskt hem för att sova eftersom de ända inte fanns nåt för mig att göra, dock blev jag lite nervös när jag kom hem för jag kunde inte hitta nycklarna så jag trodde jag hade glömt dom i skolan men hitta dom längst ner i en påse till slut. Imorse gick de på ungefär samma sätt, vaknade vid kvart i 9 och trodde jag hade försovit mig så jag for upp och gjorde mig i ordning i ett nafs o slängde ihop ett par mackor jag åt i bilen på väg in till gävle. När jag kom fram insåg jag dock att vi började kvart över 10 och inte kvart över 9. Men, men nu är jag vaken i alla fall och har förhoppningsvis huvet med mig oxå.

Alla Vill Till Himmelen Men Ingen Vill Dö - Timbuktu

Bilder från spelet

Tillbaka till toppen

LIFE ON MARS

Återigen sitter jag på skolan långt in på natten. Men har redovisning imorn så har inte mycket att välja mellan. Borde ju lära mig nån gång men icke. Men datorer kan va lite oförutsägbara ibland (läs alltid). Men nu är jag snart klar, ska bara lägga över allting till usb o när jag sen kommer hem ska allting brännas över på en skiva och göra en dvd-omslag. o så upp vid 7 imorn för att in till skolan o redovisa allt. Men de ska nog gå, kan bli lite knappert med tiden för att sova men de går.

Life On Mars - David Bowie
Tillbaka till toppen

KEY TO THE HIGHWAY

Tenta imorse. Gick skapligt, svarade på allting men vissa frågor var allmänt lustiga så ja fick chansa lite på att jag förståt dom rätt. Men tror de gick bra.

Tänkte att ja skulle va duktig o sitta med animationen resten av dagen men tiden har bara sprungit iväg först var ja o handlade mat o när ja kom hem så gjorde jag kycklingmuffins. Låter mysko, jag vet, men jag tycker om kyckling och jag tycker om muffins så då var ja ju tvungen att testa när ja hittade receptet! Blev rätt gott men borde nog haft lite mer salt i, blev lite smaklöst.

Hittade ett annat recept igår oxå när ja bläddrade igenom en av mina kakböcker som ja tänkte testa lite senare. Cheescake och kladdkaka. Nån blandning. Ska bli spännande.

Key To The Highway - Big Bill Broonzy
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin