I LOVE THIS TOWN

Har haft en riktigt bra dag faktiskt, vart rätt trött men allting har flytit på som ja vill.

- Robert godkände filmen ja ska jobba med i skolan, blir Alice i Underlandet, ska göra ett intro till filmen med skådespelarnas namn osv.

- Lämnade in mitt CV på djurkompaniet och han verkade positiv till det och lovade kolla på det iaf, så får väl se vad som händer. Passade även på att införskaffa lite nya fiskar till mitt för tillfället, rätt ödsliga akvarim. (4 fiskar o en plastväxt = tvunget att åtgärdas)

- En tjej ja prata lite me i somras om medryttare hörde av sig. Blev ingenting då för att hästen blev halt osv men nu hörde hon av sig o undra om ja fortf va intresserad så får väl se om ja kanske får en liten häst att rida 1-2 ggr/veckan. Måste bara få upp mina ridkläder hit igen.

I Love This Town - Bon Jovi
Tillbaka till toppen

RUN

Jäkla datahelsike. Har fått nåt skit på min hotmail som skickar mejl till hela min kontaktlista. INTE roligt. För er stackare som får dessa mejl: Jag kämpar med att få bort det. Tillsvidare bör ni radera alla mejl från mig.
Är inte överens med datorn just nu...

Run - Leona Lewis
Tillbaka till toppen

LITTLE HOUSE

Jag har gjort min första svampsoppa! o den blev god! Jehu! Ytterliggare en måltid ja kan lägga till på min lista över maträtter jag klarar av att laga. Tror ja är uppe i 5 nu. Eller kanske 6.. Dock ska ja försöka låta bli att få soppa i hela köket nästa gång.. Råka glömma att kolla o då koka den över. ops..

Little House - Amanda Seyfried
Tillbaka till toppen

MONDAY MORNING

Då jag fick lite klagaomål över att jag övergett min lilla blogg senaste tiden tänkte jag att ja kanske ska skriva några rader.

Var på Tex-Mex inne på skolan igår. Man klär ut sig till nånting som har med mexico o göra o äter tacos typ, för att dra en kort sammanfattning. Jag hade ju då inte spec mkt ridsaker här uppe så jag nöjde mig med lit flätor o en skjorta. Men, men.

Sitter och försöker trycka in lite programmering i skallen. Satt flera timmar igår och försökte få ordning på en uppgift. (Utan att lyckas kan ju tilläggas). Men så tänkte jag att jag skulle göra ett nytt försök idag o efter typ 10 min så fick jag en "AHA!"-upplevelse och lyckades lösa felmedelandet i koden. Är inte sådana upplevelser helt underbara? Känner att hoppet om att klara kursen kommer tillbaka.

har bestämt mig för att införa en ny "tradition" på bloggen. Hädanefter kommer rubriken alltid vara ett låtnamn. (Så länge jag orkar med detta lilla projekt vill säga).
Idag: Monday Morning - Melanie Fiona
Tillbaka till toppen

SHE TOOK THE MIDNIGHT TRAIN

Blev lite ändrade planer, ganska spontant o impulsivt, men blir inte allting lite roligare och mer spännande om det är lite impulsivt? Det tycker jag iaf. Hur som helst sitter jag på tåget hem för tillfället. Tanken var ju att ja inte skulle åkt hem förrän på fredag men efter lektionen idag så bestämde jag mig för att köpa en sista minuten-biljett o så blev det. Är framme i Norrköping halv 11. Ska bli skönt att komma hem, saknar familjen och djuren. Lustigt vad mycket sällskap kan göra egentligen, utan min lilla hamster är det riktigt tomt. Fiskarna är ju inte till speciellt mycket sällskap liksom. Men det blir bättre i januari när jag flyttar till gävle med Annica.

Jag tycker om att åka tåg. Har väl aldrig haft nåt emot det, men ja tycker ännu mer om det efter vår tågluff i somras. Speciellt på kvällarna. Det är så lugnt och skönt då eftersom det inte är så många som åker, och det blir nästan mysigt när det är mörkt ute desutom. Känner att höstkänslorna börjar komma. Är en mysig känsla, även om det inte finns nånting som går upp emot vårkänslorna.
Tillbaka till toppen

AFTER EFFECTS

Sitter i skolan, ar egentligen programmering men eftersom en AE-uppgift ska va klar imorgon satsar ja på att få den klar innan ja börjar med programmeringen. Dock krånglar datorn med mig och vill inte göra som den ska men ska nog vinna över den såsmåningom.

Har inte hänt mkt sen sist, suttit i skolan och jobbat lör, sön, mån. Men på fredag drar det sig hemmåt mot lilla familjen och söderköping.
Tillbaka till toppen

HEARTBREAK

Har haft en trevlig kväll. Tanken var att ja skulle äta kräftor med sofia men eftersom det inte fanns en enda kräfta att få tag i så fick de bli räkor ist. Men de är gott det med.

Besluta oss iaf för att dra ut på krogen så vi drog med oss Lasse och begav oss till Heartbreak. Riktigt trevligt ställe, har inte varit där förut men kommer nog gå tillbaka. Träffade hur som helst 2 killar där, Munter och... Micke kanske? Kommer inte ihåg, men Munter levde upp till sitt namn iaf, riktigt skojig kille de där. Dock blev vi trötta så jag, sofia o lasse begav oss till donken o åt hamburgare medans vi vänta på bussen. Men trevligt hade vi iaf.

Imorn blir de in till skolan o plugga.
Tillbaka till toppen

DIMMA

Jag avskyr dimma. Jag tycker om de flesta väder, både regn, blåst, sol o åska. Men inte dimma! om de nu kan klassas till väder, jag gör det iaf. Det är kusligt o deprimerande.

Har iaf haft en gryyymt trevlig kväll på baracken med klasskamrater och föredetta nollor! Hoppas det blir många fler sådan kvällar framöver. Men nu är de dags att krypa ner i sängen, lektion 09.15 imorn. Fy. Tyckte mkt bättre om förra terminens schema då vi inte hade en enda lektion innan 13.00
Tillbaka till toppen

FY!

Nu tänker faktiskt jag gnälla lite på er kära läsare. När man skriver nånting vill man gärna ha nån liten kommentar då o då. Vilket vääääldigt sällan händer! Bättring!

Fast de gäller inte bara er iof sig, är rätt tråkigt när man lägger upp saker på andra sidor oxå, för de är aldrig nån som kommenterar sakerna där heller. Det är då man börjar undra om sakerna inte är tillräckligt fina för att kommentera eller om folk bara är lata?

Nu har jag skällt klart o tänker kolla på idol.
Kram på er!
Tillbaka till toppen

HUR GICK DET TILL?

Ska iväg till baracken ikväll o umgås med lite männsikor hade jag tänkt. Man vande sig under nollnigen med att träffa folk hela tiden så har kännt mig väldigt osocial senaste tiden trots att man träffat skolkamraterna. Var iof sig hos linda i måndags o åt äppelkaka, hon fyllde år. Det var gott.

Ska förmodligen flytta in till gävle med. Om allt går som de ska o vi lyckas få tag på en lägenhet som inte innebär att jag måste betala dubbel hyra under en månad för det har jag defnitivt inte råd med, även om det för tillfället ser ut att bli så. Men eftersom jag är pank blir det problem. Detta på grund av alla utgifter förra veckan vilket innebär att ja t.ex. inte har råd att laga min cykel. Har ingen aning om hur tusan det gick till eftersom jag faktiskt jobbade en hel del i somras men jag får spara på slantarna så går de nog på nåt vänster.

Tror ja ska ta o titta lite på en av föreläsningarna jag läser på distans, verkar vara riktigt bra kurser båda två så det är skoj. Och jag har anmält mig till att hjälpa till med fotografering och layout i skoltidningen + att ja ska försöka hitta ett jobb samt hinna med ordinarie skolan. Börjar fundera på om jag tagit på mig lite för mycket..
Tillbaka till toppen

PHOTOSHOP

Har suttit o lekt i photoshop senaste timmarna. Klippte ihop lite av alla de bilder jag tagit under alla dessa år. vet inte riktigt vad det blev men va roligt iaf.
Tillbaka till toppen

TRADERA

Är inte tradera en väldigt bra sida? Ja har t.ex. just lyckats köpa min kursbok för 150:- ist för dom 500:- den kostar ny. Alltid lika roligt när man kan tjäna några slantar. Har tänkt att ja ska ta i tu med att röja upp lite i lägenheten, med tanke på hur lite tid jag tillbringat här senaste 2 veckorna är det förvånande hur stökigt det har hunnit bli. Men är mest saker som ligger på fel plats så de borde gå snabbt att plocka iordning. Hade en trevlig kväll igår med först grillning med klasskamraterna och sedan kåren med Sofia. Blev en liten "världen är liten"-upplevelse där. Under dn senaste veckan när jag har varit phadder så har det även varit en kille som heter Patrick som varit phadder i samma grupp som oss, det vi inte visste var att vi var nollor i samma grupp förra året. Var en liten rolig upptäckt. Förmodligen helt ointressant för er som inte vet om vem Patrick i fråga är, men ändå.
Tillbaka till toppen

SJÖSLAGET

Det här blev en välääldigt dyr vecka. typ 2700 :- dyr vecka. varav 1500 :- inte var väntade. Först så kom dom där förbenade p-böterna på 500 :- (vilket jag iof sig får skylla mig helt sj men fortf en utgift), sen köpte jag tågbiljetter hem för 500 :-, tv- & radiolicens på ca 1100 :- o nu har vi precis bokat biljetter till sjöslaget för 600 :-. Som sagt, en väldigt dyr vecka det här.
Tillbaka till toppen

THE END

Nollningen är officiellt slut. Lite tråkigt, kommer sakna mina små nollor men skönt att allt återgår till det normala igen. o förhoppningsvis kommer man träffa dom lite även nu efter nollningen. Har kommit underfund med att programmeringen nog kan bli riktigt kul även om ja inte fattat vad ja ska använda det till men iaf. imorgon är det grillfest inne i gävle med klassen och jag har även lyckats få min första p-böter. Jehu.

Eftersom jag inte var "fotoansvarig" i vår grupp har ja inte spec mkt bilder men några har ja från veckan

Jag i full utstyrsel första dagen innan vi ska hämta nollorna


Våra nollor som sitter o gör nollebrickor inför veckan


Nollorna som uppför ett uppdrag nere på stan under stadsvandringen

Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin