VOULEZ-VOUS

Först brände jag mig på ugnsgallret. (AAAAAAAJ!!) Sen skar ja mig på kniven. Tror ja ska undvika köket resten av kvällen.

Sitter o kollar på idol, 90-tals tema. Gjordes faktiskt mycket bra musik under den perioden.

Imorn kommer sandra o sen ska vi på halloweenfest. Dock har ja inte fattat när halloween är? En del säger att det är den här helgen o andra säger att det är nästa. Förvirrande, men eftersom ja ska på halloweenfest båda helgerna spelar de väl ingen större roll. Men ja tror det är den här helgen.

Voulez-Vous - Abba
Tillbaka till toppen

YOU DON´T KNOW

Mitt ägg smakar fisk. Borde jag bli orolig?

You Don´t Know - Milow
Tillbaka till toppen

SHY

varför är det alltid så att dom sakerna jag vill ha för tillfället inte är på den datorn jag sitter vid? Sitter i skolan och försöker jobba med reklamfilmen (utan resultat kan ju tilläggas) o prata med mamma för ett par min sen. Håller på att göra en folder till dom och när ja pratade med henne fick ja massa ideér men, självklart, ligger dom filerna på datorn hemma. Men ideérna finns väl förhoppningsvis kvar när ja kommer hem så. 

Ska snart röra mig ner mot baracken och umgås med lite folk om det är några där.

Stöd rosa bandet

Shy - Sonata Artica
Tillbaka till toppen

BOOM BOOM POW

ojojoj, sitter o kollar på Ellen Degeners Show o de är en kille som är helt sjuk på att dansa o han är typ 6 år! Riktigt coolt.


Ska snart bege mej ner mot "centrum" o handla lite samt en liten avstickare till Älvkarlebyhus o säga upp lägenheten. Lite läskigt de där, nu är de på riktigt att ja verkligen ska flytta. Ujuj. Sen blir de plugg. Massor av plugg.

Boom Boom Pow - Black Eyed Peas
Tillbaka till toppen

GOODBYE

Jag har ägnat helgen åt att umgås med Mandie i uppsala. Var trevligt, var ute o kolla på hennes skola (där jag för övrigt skulle tillbringat 5 år om mina planer att bli veterinär hade funnits kvar), sen var vi ute i stallet en del o sen så var vi hemma hos henne o tog de lugnt. Var en trevlig helg trots att den gick väldigt fort.

Håller på att städa min lägenhet just nu o sen ska jag ta en varm dusch innan ja ger mig i kast med lite skolarbete.

Goodbye - Kristina DeBarge
Tillbaka till toppen

RIGHT ROUND

HejHopp.

Sitter i skolan. Igen. Har ingen lektion dock men försöker göra lite skolarbete, går lite si o så måste ja säga men jag är glad ändå. Har ägnat senaste dagarna åt att ta igen mej efter sjöslaget, helt sjukt hur mkt det tog på krafterna! Men helt klart värt det. Men nu känner jag mej nästan normal igen, o detta trots att ja va på baracken igårkväll.

Hade en skoj idé som ja skulle göra till reklamfilmen som är det nuvarande projektet i Motion Graphics men tror jag tog mig vatten över huvudet så vet i tusan hur de blir. Tror ja får komma på en ny idé.

Men nu ska jag iväg o byta däck på bilen innan det kommer massa snö ute.

Right Round - Flo Rida
Tillbaka till toppen

THE MIDDLE

ojojoj.. Senaste 36 timmarna har varit helt galna. Var som ni troligen vet iväg på sjöslaget med mina kära skolkamrater och det var sjukt kul! Lär troligen bli ett återbesök nästa år. Det vi lyckades åstadkomma under dessa timmar var:

- Byta till sig massa roliga märken från sveriges olika städer att sy fast på oven.
- Träffa massa roliga människor.
(Studenter är ett otroligt muntert släkte!)
- Drinka en viss mängd alcohol. Dock inte så mycket att jag blev ruinerad eller aspackad, men tillräckligt för att det skulle bli lite roligt utan att få baksmälla.
- Äta extremt mycket onyttigt.
- Inte sovit alltför mycket.

Med andra ord haft en hejdundrandes rolig studentkryssning!

The Middle - Jimmy Eat World
Tillbaka till toppen

LOST IN STEREO

jaha, lördag idag. Plugg står på schemat. Är väldigt glad att jag valde att läsa dom 2 extrakurserna den här terminen för jag betvivlar att jag kommer klara programmeringskursen. Och eftersom det blir problem med csn om man inte klarat ett visst antal högskolepoäng så är de tur att ja har ess i rockärmen. Men försöka går ju så ska se om ja kan lyckas göra lite uppgifter sen.

Var ju som sagt o provred en häst igår. Merlin heter han och är världens mysigaste häst. Lagom stor o lagom temperament, och han är precis lagom utbildad enligt min mening, 14 år gamal men mest hoppad så är inte jätteduktig i dressyren men jag älskar ju sådana hästar för då har man nåt att jobba med men man slipper börja från början utan grundjobbet som inridning osv är redan klart. oj vilken lång mening.. aja, i vilket fall så vill tjejen som har honom ha en mer utbildad häst vilket innebär att hon troligen ska sälja honom. Blev lite lessen för vi passade bra ihop. Men jag har tyvärr inte pengar att varken köpa hästen eller ta hand om honom så de är ju kört redan där.

Var duktig o va ute o sprang en sväng så nu ska ja hoppa in i duschen innan jag börjar med läxorna.
o imorn är det sjöslaget!

Lost In Stereo - All Time Low
Tillbaka till toppen

PERFECT NIGHTMARE

Min vanliga tur.
Vad enkelt allt skulle va om inte pengar va inblandade.

Perfect Nightmare - Shontelle
Tillbaka till toppen

BROKEN

Jahaaa.. Det händer saker hela tiden men ändå vet ja inte vad ja ska skriva. Antar att det är det som kallas för lyxproblem.

Tillbringade helgen hemma med föräldrarna o sis. Eftersom hon skulle få en ny säng skulle hon även få mitt skrivbord så att allting skulle få plats vilket innebar att jag fick städa mitt rum (!). Massa skräp var det. Men det var fint när jag åkte därifrån igårkväll. Var o gratta Frida oxå, fyller 21 idag så grattis till henne. OCh när vi ändå är på gång och grattar folk kan vi ju säga grattis till min kusin Vilma som oxå fyller år idag så grattis till er.

Var i skolan på tidningsmöte tidigare under dagen och insåg då att jag inte är det minsta intresserad av att vara med i skoltidningen. Tänkte att det kunde va en kul grej, men nej. Ingenting för mig.

Ska iväg och provrida medryttarhästen på fredag kl 2. Är lite nervös, hoppas det går bra. Skulle verkligen va jättekul om jag fick ha hand om den ett par gånger i veckan.

Broken - Lifehouse
Tillbaka till toppen

ZOMBIE

Är hemma på landet igen. Härligt väder o förut va ja ute me mamma o plackade svamp. Finns massor uti skogen.

Har försökt att mig på att göra läxor men de går inge bra. Svårt. Uscha mig, ska nog be några av klassens snillen att hjälpa mig lite.

Börjar bli hungrig. Hoppas de är mat snart. + att det luktar förfärligt mumsigt från ugnen, mamma bakar äppelpaj. namnam.

Zombie - The Cranberries
Tillbaka till toppen

KAREN'S CAFE

Har haft en rätt trevlig dag, va först i skolan där vi kolla igenom halva klassens intron, skönt att ha det gjort och kul o se resten av klassens arbeten.

Sen fick Annica, ja o bells för oss att vi ville ta en fika nere på stan så så blev det, satt på wayne's typ 2,5-3 timmar och babblade o hade allmänt trevligt.

Funderar på att göra raggmunk för ja är hungrig. Frågan är om jag orkar sätta igång med det nu, tar ju sån tid... men tror att det kan va värt det.

Karen's Cafe - Everly
Tillbaka till toppen

ALICE'S THEME

Efter mycket om och men är jag äntligen klar. Blev inte riktigt som tänkt men jag har iaf någonting att lämna in så jag får vara nöjd. Slapp till och med att sitta och jobba hela natten så hinner nog sova ett par timmar med.Alice's Theme - Danny Elfman
Tillbaka till toppen

OVER THE RAINBOW

Kom just hem. Och överväger på allvar att inte ens försöka sova, måste ju ändå upp m 3,5 timme för tvättiden så tror ja fördriver tiden med en film ist.

Lasse kom med lite förlag så fick lite ideér till slut till mitt intro, så blev kvar ett tag på skolan. Sen det faktum att vi hade middagen i 2,5 timme och att ja pratat med både sebbe och jonte i telefon under dagen kan ju ha varit en bidragande faktor till att jag fick sitta kvar ett tag för att göra klart. Blev inte klar dock, får åka in imorn eller på tis igen.

Over The Rainbow - Israel Kamakawiwo'Ole
Tillbaka till toppen

LIKE A KNIFE

Ibland undrar ja va tusan ja har här o göra. Jag har 1,5 minut som ja ska sätta ihop till ett intro o de går inte! Har inte en enda idé och det är ett stort problem på en sånt här program. Grr.. just nu känner ja för att bara kasta saker omkring mig, så frustrerad är jag. Tur att de inte är så många här just nu så slipper dom råka ut för mitt inte allt så trevliga humör. Mupp...

Aja, funderar på om ja ska köpa kinamat innan jag åker hem sen. Kolla på en film igårkväll o då åt dom det o ja blev så himla sugen på friterad fläskfile o ris o sötsur sås. mumselimumsmums...

Tror ja ska hem till mina föräldrar i helgen. Igen. Känns som ja nyss va hemma, bara 2 veckor sen så de är väl rätt nyss egentligen men ja måste hämta mina ridkläder o de är rätt trevligt att komma hem. Ska och provrida en häst sen. Hoppas de blir bra, saknar ridningen.

Tror ja ska överge Alice in Wonderland för ett litet tag och försöka mig på lite mer programmering. Hoppas på att de går bättre.

Like a knife - Secondhand Serenade
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin