UPP OCH NER

Jag tänker göra en hissa o dissa-lista.
Varför?
För att ja inte har nåt annat för mig.

HISSA:
Kramar
Överaskningar (om de är roliga vill säga)
Filmmusik
Paket
Vårblommor
Påsken

DISSA:
Reklamen på spotify
Överkokta makaroner
Filmparodier
När det läcker in vatten i skorna
Tanka bilen

Nu ska jag göra lasagne.
Tillbaka till toppen

HOPPELIHOPP

Va ute en sväng förut osläpte goodina lös på ridbanan. försökte mig på att ta lite kort men gick sisådär. Har knappt fotat nånting senaste tiden, kanske är lite ringrostig. Men, men eftersom det var ett tag sen ja la upp bilder här så lägger ja upp några iaf.

Tillbaka till toppen

WOPS

Är några dagar sen ja skrev här, har haft fullt upp i helgen. Så får bli en snabbgenomgång av vad vi hitta på. Hade trevligt med alex, va ju på cocktail-party i fredags o de va trevligt även om de inte blev så sent. i lördags va vi ute en sväng i valbo köpcenter o shoppa lite. B.la. lite presenter. hmm, i söndags tog vi de mest lugnt. Tror ja. Ja gjorde en ost o skinkpaj oxå men den råka stå inne lite för länge så de va inge kul. O igår körde ja hem. Gick snabbare än ja trodde att köra gävle-norrk men ja gjorde iof sig ett uppehåll i gnesta på några timmar o hälsa på madde. Va skoj, har inte sett henne på typ ett halvår. Men nu är ja hemma iaf på vad jag klassar som påsklov (även om man egentligen inte har sånt på högskolan)
Tillbaka till toppen

PARTYPARTY

Ikväll är det party, cocktailparty. På högskolevis vilket innebär att det kanske inte alls är som ett vanligt cocktailparty. Tror dock inte att jag varit på något sådant nån gång men det är säkert trevligt. Alex kommer ju hit o så ska några klasskompisar dit så det blir nog en trevlig kväll.

Är snart klar med min 30 sek långa/korta animation. Sjukt skönt att ha det avklarat.
Tillbaka till toppen

HUMHUM I HUMLEGÅRDEN

Finns en låt som heter nästan så fast med "från" istället för "i". Ifall nån ville veta.

Har vart ledig idag men dan har bara sprungit iväg iaf. Satt med den lilla djävulen under förmiddagen och försökte animera, sakta men säkert börjar jag närma mig en hel film. Sen åkte ja in till Sofia o åt våfflor eftersom det är våffeldagen imorn o sen gick vi till baracken och åt pizza o träffa massa trevligt folk. Blev dock inte så länge för jag var trött och kände att ja var tvungen att plugga men det var trevligt iaf.
Tillbaka till toppen

HIHI

Sitter o försöker animera min lilla djävul, man kan ju säga att han ger själ till sitt namn. Men ska nog få ordning på de såsmåningom.

Annica skicka en länk till de här klippet, tyckte att det var lite roligt.
Tillbaka till toppen

INTERVJU NR2

Jaha, då var intervju nr 2 avklarad. Började med att jag o 5 andra tjejer satt i en grupp o svarade på lite frågor som "ledarna" dela ut o sen fick vi komma in eno en i några min. Kändes mkt bättre den här gången än vad det gjorde förra men vi är 6 st, 2 får platsen, o alla har väldigt mycket erfarenhet o ganska lika erfarenheter också så har inte en aning om hur detta kommer att gå. Får hem ett mejl innan 1 april som säger om jag får eller inte får platsen. Var väldigt trevliga tjejer iaf så blir nog skoj om jag kommer vidare. Men är rätt nöjd eftersom det var 2000 sökande det här året så jag kom ju ganska långt iaf även om ja inte skulle få jobbet.

Sitter i skolan nu o väntar på att lektionen ska börja. är 1 timme kvar men får väl hitta nåt att roa mig med sålänge.
Tillbaka till toppen

HMM

Jag vet inte om jag har så mycket att skriva men skriver några rader iaf. Va hemma i helgen, gjorde inte så mkt, va i stallet, slappa osv. med andra ord det jag brukar göra när jag är hemma. Va i skolan en stund oxå och jag tror jag har löst lite problem med mitt projekt nu men måste se till så att de funkar helt innan jag börar fira. Alex kommer hit i helgen, ska bli väldigt trevligt, då ska hon få sina julklappar som hon inte fått än. Hmm nåt mer? ska på intervju imorn men de vet ni redan.

Nu kom ja inte på mer.
Tillbaka till toppen

AMBULANS

Under alla år vi bott här har vi klarat oss undan ambulansbesök. Förutom under de senaste 1,5 månaderna då vi haft 2 st. Lite mysko. Först syrran som tuppade av i köket och sen idag pappa som slog huvet i isen o tuppa av. Tur nog gick båda fallen väldigt bra men lite scary är det.

Är hemma nu iaf, sitter vid syrrans dator o försöker skriva något läsbart här. Eftersom ungen inte har några lampor i sitt rum sr man ju inte tangentbordet. Okej, ja kanske är lite efter emn jag har inte lärt mig det där med att kolla på fönstret när ja skrivre utan ja kolla på tangentbordet, går mycket snabbare att skriva då men det blir svårt när det inte finns några lampor i rummet. Mupp.
Tillbaka till toppen

I DID IT!

Jag har sprungit fram o tillbaka till tvättstugan sen kl 4 o ja har inte låst mig ute en enda gång!
Tillbaka till toppen

ST PATRICKS DAY

Idag är det den 17 mars vilket innebär att det är St Patricks Day. Tycker det verkar vara en väldigt trevlig dag, kan bero på att jag är ett fan av grönt och högtider som firas på våren men iaf. Tycker dock att Sverige är lite tråkiga som inte firar det iaf. Sverige är rätt tråkigt i allmänhet faktiskt. Alla dessa högtider firas bara i hemmen och i affärer typ. påsken och julen är väl de som firas "till allmän beskådan". Undrar om nån kommer fatta de jag försöker säga här men gör mitt bästa för att de ska vara någorlunda förståeligt. Men om vi nu ska återgå till St Patricks Day, i USA, england, irland o vart de nu är så firas dageen med parader, folket klär sig i grönt och tydligen färgas en del floder gröna till och med. Personligen tycker jag detta låter jättekul, men i sverige märker man inte ens att det är St Patricks Day idag. Samma sak med alla hjärtans dag, halloween mm. visst dom märker man att det är även här i sverige, men dom gör det till så himla mycket mer i t.ex. USA. När ja nu kommer till USA nångång i framtiden ska jag se till att det blir under en högtidshelg, tänk va roligt!


Tillbaka till toppen

STEG 2

Okej, tydligen gjorde jag bättre ifrån mig än jag trodde på anställningsintervjun förra veckan för jag ska på nästa intervju på tisdag. Läskigt, en grupp intervju tydligen. "I varje gruppintervju kommer omkring 5-7 personer sitta tillsammans med minst en avdelningsansvarig från Furuviksparken samt en rekryterare från Infinity Human Resourses. Gruppintervjun beräknas pågå i omkring 30 minuter och efterföljs av individuella intervjuer på 10 minuter, där du får möjlighet att presentera dig enskilt." Vad gör man på en gruppintervju? Någon som vet?

Även tvättdag idag, vet dock inte när min tid börjar men chansar på kl 3, borde stämma enligt mina beräkningar iaf Har ägnat större delen av morgonen åt att animera. Har en uppgift tills imorgon där man ska få en gubbe att hoppa/springa/gå lr va man nu känner för. Va rätt skoj, men orkade inte lägga ner extremt massa energi på den så blev lite tråkig.

Vet inte riktigt vad ja ska hitta på resten av dagen, gå en promenad kanske? Är riktigt härlitg väder ute.

Hoppande gubbe, blev mörkare när ja la upp den på youtube men det får ni ha överseende med:

Tillbaka till toppen

FINT VÄDER

Det är fint väder ute idag o då blir malin på bra humör. Har varit fint väder flera dagar nu så hoppas de håller i sig, allting känns mycket enklare när solen lyser.

Har lagt in bilderna från i lördags när mamma o ja o åkte skidor med:

Tillbaka till toppen

VA DE SÅ? LR DE KANSKE VA SÅ DE VA...

Sitter på animeringslektion i skolan. Tror inte att läraren vet riktigt vad det är hon lär ut. Lr försöker lära ut iaf. Aja, ja hängde ju me större delen av lektionen iaf trots bedövning o hela skiten. Men vill sluta nu så ja kanåka hem o vila, är helt slut o vet inte varför men är i behov av en liten eftermiddagslur tror ja..
Tillbaka till toppen

SPELAR PIANO

Har haft en väldigt trevlig helg med minn mor på besök, va o åkte skidor o gick på stan o kolla o melodifestivalen typ (där jag för övrigt tyckte att fel låt vann), men i allmänt har det varit riktigt trevligt iaf. Hr bilder från backen, men de kommer lite senare, vet inte riktigt vart jag har lagt telefonen. Gick väldigt bra att åka skidor oxå faktikst, har reparerat lite av modet som försvann sist ja åkte eftersom de gick så dåligt då men nu är de full fart igen! nästan iaf.

Har gjort klart min film med spelande händer oxå
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin