FÄRDIGT

Äntligen klara med filmen. Redovisa den tidigare under dagen och tror det gick rätt bra, den verkade uppskattad iaf. Ska se om ja kan minska den o lägga ut den här, men inte säkert att de går.

Va nere på stan med annika och växlade lite pengar till utländs valuta. Bara 1 vecka kvar nu innan vi åker, är lite läskigt.. men ska bli sjukt kul! Ska se om ja kan lyckas hitta lite internetcafén när vi är borta o uppdatera lite.

Ska såsmåning om ner till parken och grilla med lite klasskamrater. Har ju nästan sommarlov nu jue, ska bara skriva 1 rapport samt gå o kolla på några av 3:ornas examensarbeten så åker ja hem sen. ska bli skönt.

Har även fått veeta att bloggdesignen tydligen inte ser helt correkt ut.

FEL:  RÄTT: 

Jag använder mig av firefox som webbläsare så för mig ser det rätt ut, därför jag inte lagt märke till det men jag ska se om ja får tid o ändra om den så den blir rätt nån gång i framtiden. tills dess får ni stå ut.En trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin