ANDRA UPPDATERINGEN

Jaha, denna gang skriver jag fran paris. ar varldens lustigste tangentbord sa ni far ursakta stavfel mm.

Blev en riktig slappardag igar i balogna, satt pa hotellet till halv é typ o sen gick vi till donken o satt dar ett tag. regna valdigt mkt sa hade ingen lust att ga ut. Men till slut kom vi iaf ivag till ett universitet som ligger dar, ska tydligen vara europas aldsta.

Sen var vi med om varsta natten nansin pa taget till paris. var varmt och luktade illa sa jag sov ca 2 timmar inatt och madde illa resten av tiden. valdigt glad nar vi val kom fram till paris sen. Tog igen lite av den forlorade somnen pa hotellet ett par timmar sa har inte hunnit se mkt av frankrike an men de vi sett verkar trevligt.
Tillbaka till toppen

FORSTA UPPDATERINGEN

Uj vad det àr roligt att tàgluffa! Har fàtt se sà sjukt mycket olika saker och sàdant som man aldrig skulle se om man àkte pà en charterresa. Fàr en helt annan syn pà lànderna sà hàr.

Tar det fràn bòrjan med Polen. Var ràtt likt sverige enligt min mening, dock àr vi nog lite trevligre i sverige. Men landskap mm var vàldigt likt hemma. Var ju ute pà auschtwitz och kollade, va lite konstigt, man visste ju vad som hànt dàr men man kunde verkligen inte fà in det i huvudet nàr man vàl var dàr. Jobbigaste var nog nàr man kom in i husen dàr portràtten hàngde. Var portràtt pà de som dòtt dàr som hàngde i lànga rader pà vàggarna.

Sen var det dags fòr fòrsta natttàget. Bullrigt och extremt tràngt dàr med 6 pers inklàmda i en lite hytt sà man sov inget vidare men de va en intressant upplevelse iaf.

I wien gcik vi omkring vàldigt mycket och kollade pà olika saker, ex Hundertwasserhouse, Spanska ridskolan, naturhistoriska museumet, Slottet Shònbrunn och lite mer saker. Var vàldigt trevligt i wien och jag skulle gàrna àka tillbaka nàngàng. Dà med fòrhoppningar om bàttre vàder dock. Va lite skoj fòr vi bodde med 2 tjejer fràn linkòping pà det vandrarhemmet. 

Efter 2 dagar dàr bar det vidare mot venedig, àterigen med natttàg. Denna gàng lyckades vi pà nàt vànster fà en 4-bàddskupe med frukost pà morgonen. Inte helt fel. Bodde med ett par fràn canada som var jàttetrevliga.

Venedig var vàldigt mysigt och det var hàrligt att kunna vandra omkring i shorts o linne istàllet fòr regnjacka. Kollade pà kanaler och byggnader o lite konst mestadels. 

Tanken var att vi skulle àkt till franska revieran inatt. Tji fick vi. Tàget var fullt och vi fick planera om en del. Istàllte fòr att àka till frankrike hamnade vi i Bologna en natt och vidare hàrifràn àker vi till paris imorgonnatt. Men det àr ju det som àr lite roligt med att tàgluffa. Man màste inte ha full koll jàmt. Annars har allting gàtt som smort och flytit pà vàldigt bra. Hoppas bara att det fortsàtter sà. Sà pà màndag blir det paris och dàrefter london, sedan hem till sverige.

Tillbaka till toppen

SNART DAGS

jahop, detta blir troligen sista inlägget innan jag åker. Har ägnat helgen åt att foto på SRS, gjort lasagne, blåbärspaj, packat o lite annat smått. Va o hälsa på sjögrens i fredags oxå.

Imorn kommer annica o under tis-natt åker vi upp till flygplatsen. Ujujuj.. inte långt kvar nu. Men ska hem till mormor en sväng och till banken och optikern innan ja hämtar Annica på tågstationen.

Men nu ska jag fortsätta kolla på Hairspray, den är lite rolig.
Tillbaka till toppen

SOMMARLOV

har en rapport att skriva till imorgon, men sen har jag officiellt sommarlov! Var och kollade på 3:ornas examensarbeten under förmiddagen, va rätt kul i början men de sista va lite sega. Blev dock rät peppad tills man ska göra sitt eget. Nu ska jag äta och sen ska jag skriva rapport, städa, packa, fixa dvd, skriva ut och sortera papper och massa annat innan jag åker hem imorgon. Skulle behöva lära mig att astro projicera lr va de nu heter så att ja kan va på två ställen samtidigt, då kanske jag hinner med allting. om jag har tur.

Btw så är skolfilmen jag jobbat med för stor för att lägga upp på youtube så den kommer inte läggas upp här.
Tillbaka till toppen

ISCH

Jag luktar rök. O det luktar inge gott så ja ska snart hoppa in i duschen. Hade en väldigt trevlig kväll tillsammans med mina kära klasskamrater igår iaf, När vi först kom dit så höll friskis &svettis på med sin sommargympa precis brevid så vi fick musik till men när dom gick å tog viktor fram sin gitarr ist o klinka lite. Sen spela vi mini-kubb, pinnarna va typ 10 cm långa så de kändes lite lustigt men va skoj.

Tillbaka till toppen

FÄRDIGT

Äntligen klara med filmen. Redovisa den tidigare under dagen och tror det gick rätt bra, den verkade uppskattad iaf. Ska se om ja kan minska den o lägga ut den här, men inte säkert att de går.

Va nere på stan med annika och växlade lite pengar till utländs valuta. Bara 1 vecka kvar nu innan vi åker, är lite läskigt.. men ska bli sjukt kul! Ska se om ja kan lyckas hitta lite internetcafén när vi är borta o uppdatera lite.

Ska såsmåning om ner till parken och grilla med lite klasskamrater. Har ju nästan sommarlov nu jue, ska bara skriva 1 rapport samt gå o kolla på några av 3:ornas examensarbeten så åker ja hem sen. ska bli skönt.

Har även fått veeta att bloggdesignen tydligen inte ser helt correkt ut.

FEL:  RÄTT: 

Jag använder mig av firefox som webbläsare så för mig ser det rätt ut, därför jag inte lagt märke till det men jag ska se om ja får tid o ändra om den så den blir rätt nån gång i framtiden. tills dess får ni stå ut.
Tillbaka till toppen

BARA EN LITEN STUND TILL?

Sitter fortf i skolan. försöker få ordning på ett par scener så att ja kan va hemma imorgon o tvätta. yey. Börjar i vilket fall bli extremt trött så får se om ja orkar göra klart allt innan ja beger mig hem. Men är inte ensam iaf, typ 10 pers från klassen som jobbar med sina filmer, märks att de börjar närma sig deadline.
Tillbaka till toppen

LEKTION?

Skulle nästan kunna tro att det är lektion. Kl är 10 på kvällen och halva klassen är här. Är lite skoj.
Tillbaka till toppen

PARIS

Sitter i skolan och försöker få ordning på en sceen i vår film. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det. Samt at jag är hungrig vilket inte underlättar.

Där för så spelade jag MarioCart ist med annica på wii:et som är i uppehållsrummet, va skoj. Iaf de gånger som jag vann.

All I Need - Within Temptation = en fin låt

Jag har sommarlov om 1 vecka.
Tillbaka till toppen

SÅ KAN DE VA

Har kommit underfund me att ja inte är spec aktiv här nu för tiden. Vet inte riktigt varför ja har kvar bloggen överhuvudtaget om ja ska va ärlig. Men den får nog hänga med ett litet tag till iaf. Att ja inte skriver kan bero på att ja inte har så mkt att skriva om, är mest i skolan och arbetar med vår film samt gör lite sista-minutenplanering inför tågluffen. Tänka sig, om 2 veckor är jag i österrike!

Ägnat morgonen åt att ligga på balkongen och sola. Men ska snart ge mig iväg in till skolan igen.
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin