TREDJE UPPDATERINGEN

Ojojoj vad det har varit dött här senaste tiden, ber om ursäkt men har haft ganska fullt upp med resa o nytt jobb osv.

Börjar med att fortsätta där jag slutade sist jag skrev.

Var som sagt i paris i 3 nätter. Sov på ett rätt skabbigt hotell men helt ok ändå för det priset. Första dagen gjorde vi inte mycket men andra dagen så var vi runt i större delen av centrum. Gick en liten rutt och kollade på Louvren -> Point Neuf -> Notre Dame -> Eiffeltornet (Alias fiffeltornet) -> triumfbågen. Var en riktigt trevlig stad som jag kanske tar mig tillbaka till nån gång i framtiden om tillfälle infinner sig.

Alla ställen vi kollade på var riktigt kul att se och vi hade toppenväder oxå så förutom en liten stalker framåt kvällskvisten så var det en riktigt toppendag!

Dagen efter det så började vi med att gå till en stor kyrkogård som ligger i Paris, Peré-Lachaise. Ligger tydligen lite kända författare o kompositörer där med, vi kolla på några st som ja inte kommer ihåg vad de heter nu men det var en riktigt häftig kyrkogård iaf. Och sjuuukt stor! vi var där i ca 2 timmar och hann bara se en del av den. Efter kyrkogården så begav vi oss till ett köpcenter, typ NK i sthlm fast med lite lägre priser. Inhandlade dock ingenting.

Dan efter det bar det iväg till london! blev ingen bra start där dock, hittade inget boende först o lite si o lite så men de löste sig det med och dagen efter blev mkt bättre. Var runt och kollade på massa olika saker och sedan begav vi oss till oxford street och kollade i lite affärer. Var bland annat på camden market. Ett riktigt coolt ställe, var som en jättestor permanent marknad dä det verkligen fanns allt! köpte lite småsaker där, all shopping blev typ i england i och med att vi inte vill släpa på allting, samt att vi hade lite svårt att hitta roliga saker i de andra länderna. Blev typ att man såg en rolig affär i början av dagen o så tänker man antingen "det finns fler sådana" lr "vi går tillbaka hit senare". Inget av dom funka. Så var det iof sig med allt. När vi ville hitta nånting så hittade man det inte o när man inet behövde det så fanns de överallt, ja menar, hur illa är det inte när man inte kan hitta en kanal i venedig...?

Men för att återgå till england så älskade jag det landet och lär åka tillbaka fler gånger.

Hade en riktigt trevlig resa och har fått se så himla mycket roliga grejer och träffat intressant folk osv. Ett rätt annorlunda sätt att se länder på i skillnad mot att åka på chartersemester. Inte för att ja klagar på chartersemestrar, men det är annorlunda. Man får ett annan syn på landet när man tågluffar. Rekomenderar det varmt till er som inte är så kräsna med vart ni sover/äter osv och tycker om att resa. Är absolut värt pengarna o tiden!

Dock var det väldigt skönt att komma hem med, blev 12 väldigt stressiga dagar och nu har jag jobbat 5 dagar så det ska bli riktigt skönt att ha en helg för mig själv o bara vila upp mig.

Har tagit en hel del bilder så ska redigera till dom lite så kommer de förmodligen upp under helgen.En trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin