IDÉTORKA

Jag är nog världens sämsta person på att komma på saker att göra. I och med att jag varit ledig nästan en vecka i sträck så har jag haft väldigt mycket fritid. Denna har jag mestadels ägnat åt att läsa böcker. Till o med datorn har hamnat i skymundan o de är inte ofta det händer. Men frågan är iaf, vad gör alla om dagarna när de inte har jobb, skola eller läxor? Jag är trött på att kolla tv, läsa o sitta vid datorn o eftersom datorns termometer visar på -15 grader känner jag inte riktigt för att gå ut heller. Hjälp mig! Vad kan man göra i en lägenhet egentligen? jag är totalt lost.

Borde nog skaffa mig en hobby. några idéer?

(Google-bild)

Tillbaka till toppen

NÖFFNÖFF

Är fredag idag. o ikväll blir de partiii på skolan. Trevligt, trevligt. Vet dock inte riktigt vad ja ska hitta på fram tills dess men kanska borde se om ja kan hitta lite fler jobb o söka. Eller baka en kladdkaka. Eller göra båda 2.
Tillbaka till toppen

FASEN

Jag är inte så munter just nu så detta inlägg är inte så muntert det heller. Bara en förvarning.

Finns lite olika saker till att humöret inte är på topp just nu.
- Sjukt trött på kyla, snö o is
- Fick brev om att inget bostadsbidrag kommer betalas ut hädanefter. (ingen nyhet egentligen men ändå)
- Bussjäklarna kan inte passa tider = ja missar anslutningsbussen i gävle centrum
- Fick inte jobbet på kolmården
- Ingen av de böckerna ja tänkte låna på biblioteket fanns

Nej. Idag var inte en av de bästa dagarna.
Tillbaka till toppen

LJUDET AV DITT HJÄRTA

Är en slappardag idag. Med varken lektioner eller läxor att tänka på och med snö o blåst ute så är tänker ja inte sticka så mycket som en tå utanför dörren. Än så länge har ja bara suttit i soffan o läst Ljudet av ditt hjärta men överväger om jag ska kika på en film istället.
Tillbaka till toppen

BYEBYE

jahopp, alex har åkt hem och jag är ledig tills på tors. va ska ja hitta på för skoj tills dess måntro? ingen aning. tycker om vårt schema fram tills påsk. 3 lektioner/ vecka. mån, tors, fred och vi har ingen lektion som börjar innan 13:00. soft. kanske borde skaffa ett jobb? eller inte. en hobby skulle va bra. men om man ska ha en hobby som tar upp tid så kostar de oftast inte pengar. vilekt ja inte har. men tänkte ägna lite tid åt att söka sommarjobb under eftermiddagen o så har ja haffat med mig åtminstånde linda till kungsberget o åka skidor någon dag med.

Alex o ja tog en promenad ner till havet igår

Tillbaka till toppen

FILMEN

Senaste filmen i kreativt filmskapande

 

Även en bättre version av kottefilmen som ja gjorde för några månader sedan

Tillbaka till toppen

JEEHUU

då var det avklarat. va lite läskigt det där, var jättestränga övervakare och stenhårda regler. När man skulle gå på toa t.ex. så va man tvungen att skriva upp vilken tid man går och hur länge man är borta. it´s insane! men tror de gick hyfsat bra iaf. Mattedelen gjorde ja alla uppgifter utom 1 o de kändes bra så de ska nog gå vägen, o på datorgrafiken gick de väldigt bra me tanke på hur dåligt de har gått att plugga det. har liksom inte velat fastna i hjärnan. men får väl se hur de går.

Nu ska ja se om ja kan fixa vår senaste film så ja kan lägga upp den här o sen kommer alex.

är på vädigt bra humör nu
Tillbaka till toppen

GANSKA LUGN JUST NU

sitter i skolan.
45 min kvar.
önska mig lycka till.
Tillbaka till toppen

UNO DOS TRES

Vakna
Åt frukost
Räkna matte
Gick o handla
Räkna matte
Åt mat
Räkna matte.

det är min dag än sålänge.
fortsättning på dagen:

Räkna matte
Äta
Räkna matte
Duscha
Räkna matte
Sova.

Känner att ja har någorlunda koll på matematikdelen men datorgrafiken är de lite värre me så kommer behöva räkna lite på den med. tenta imorn. ja kommer vara död när det här är över.
hoppas ni har en trevligare fredag än vad jag har.
Tillbaka till toppen

NÄHÄ INTE DE HELLER

7e reserv på rita o gestalta o 56e reserv på webbgrafik. alltså inga extrakurser för mig den här terminen. mupp.

men sen ringde alex igår o sa att hon kanske skulle komma i helgen o då blev jag glad igen.

nu ska ja gå till skolan, första lektionen i Medier & Typografi, har ingen aning om vad det är för något.

byebye
Tillbaka till toppen

SKOLA

är lite trött på matte just nu, ska bli sjukt skönt på lördag när det är över. inte skoj, säger ja bara. ska snart bege mig hemmåt tror jag, ska troligen en sväng till baracken ikväll. trevligt att slappna av me kompisarna ett tag.
Tillbaka till toppen

ÄR LITE SÖMNIG

blir så när man inte sover. mycket irriterande när man inte kan sova så vid 3 gick ja upp o kolla på film ist. hann igenom svanprinssesan och halva Mus i  sitt hus innan ja somna o då tror ja kl va halv 6. men de ska nog gå bra de här, har inte sådär extremt jättejobbig dag. mus i sitt hus var för övrigt en ganska kul film, ska kika klart på den när ja kommer hem sen.

nu ska ja till skolan, ciao
Tillbaka till toppen

MATTELIMATEMATIK

har varit i skolan o pluggat matte sen 1. vi var extremt duktiga faktiskt, gjorde massor av uppgifter, känns som att de finns hopp inför lördag iaf. Första gången i hela mitt liv som ja pluggar flera timmar varje dag i en vecka innan ett prov tror jag, annars är ja mer "sista-minuten-pluggaren". men de här sättet var bättre för nerverna tror ja.

nu ska ja fixa klart en bloggdesign till en av syrrans vänner
Tillbaka till toppen

HMM VÄCKARKLOCKA?

okej, de var ju inte riktigt min mening att sova tills klockan 2 men så blev det iaf. tusan. ska skaffa en väckarklocka som inte går att stänga av på typ 2 min. då hinner man vakna ordentligt. aja, har typ räknat matte sen dess typ iaf. o lyssnat på musik. kom o tänka på Simple Plan av någon anledning, lyssnade massa på dom för några år sedan så de fick lust att lyssna på dem igen.

om det är nån som är expert på raytracing, mapping, homogena koordinater, phong´s belysningsmodell etc.  så är ni varmt välkommna att göra min tenta på lördag.
Tillbaka till toppen

DUKTIGT MALIN

jag har varit extremt duktig idag om ja får säga det själv. o då utan en ironisk klang i rösten. jag har tvättat o städat o pluggat matte och varit o handla lite grann. o nu lagar jag mat. yehu. tänk vad man hinner med på en dag egentligen. helt otroligt.

ja har kommit underfund med att himlen är konstig här. det spelar ingen roll om de är kl 2 på natten, den blir ändå aldrig svart. när man är hemma i sörping så kan man ju gå ut när de har blilvit mörkt o kolla på stjärnorna (om inte molnen är i vägen vill säga) men här så ligger de nåt rosa mojs över delar av himlen så att stjärnorna inte syns. elakt. ja tycker ju om att kolla på stjärnorna.
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin