JIIIHUU!

Det regnar! Jisses va glad man kan bli av lite regn!
Tillbaka till toppen

THE DEVIL

efter mycket om och men så har ja lyckats få ut en 7 sekunder lång animation. Hmm. vet inte om de är datorn eller mig det är fel på men tror inte det ska ta så lång tid i vanliga fall. Aja, här är den iaf:
Nattinatt
Tillbaka till toppen

REKLAM

Är det verkligen nödvändigt att ha 3 st reklaminslag under ett 1-timmesprogram? Nej, ja tycker nog inte det. Personligen skulle ja nöja mig med 1 men tv-kanalerna tycker tydligen inte desamma.

Håller på att försöka rendera ut min lilla djävul som ska vara med i min 30-sek animeringsfilm i skolan. Det tar tid. Speciellt med tanke på att ja va tvungen att göra om det eftersom ja glömde en sak. Så jag har suttit o väntat sen ca 18:00 på att de ska bli klart. Lite segt.

O för er som inte vet vad rendera är så en liten förklaring från wikipedia:
"Inom datorgrafik betecknar rendering den beräkning som ett datorprogram utför för att framställa en bild eller animering utifrån en 3D-modell"
Tillbaka till toppen

NY LOGGA

Är fint väder ute idag. Dock visar datorns termometer på -20 så ja känner inte för att gå ut men ja måste in till gävle o handla så de är bara att bylsa på sig med massa kläder. Har köpt biljett så ja kommer hem i helgen med. Ska bli skönt.

Gjorde klart nya loggan i maya igår. Blev inte 100 % nöjd men bättre än den gamla iaf, har dock ingen aning om vad ja ska ha för ljudeffekt till så om nån kommer på nån passande truddelutt så är ni varmt välkomna att säga till. Är lite tråkigt utan ljud, tkr ja iaf.

Tillbaka till toppen

ON MY WAY

Sitter på tåget tillbaka ill gävle. Idag fungerade tdligen trafikn skapligt så att jag kom hem. Har i alla fall haft en väldigt trevlig helg i hyttan. o så är ja i gävle typ 2 dagar innan ja ska till hem ist. Ska bli skönt att komma hem med, hoppas dock de inte är massa trubbel me tågen den här helgen oxå för ja vill verkligen hem.
Tillbaka till toppen

STILL HERE

Jahapp, fortf fast i Grythyttan. Tur nog så skickade min mor ett sms imorse o fråga om tågen gick. Vi hade inte varit så smarta att vi tänkt på att kolla upp det. Fick då veta att första tåget gick men inte andra. Alltså hade de kunnat sluta lite illa där. Tur att man har kloka föräldrar ibland.

För tillfället sitter ja på millas rum medan dom är i skolan. Tror ja ska ta mig friheten att sno en macka av henne såsmåningom. Men först ska jag försöka mig på att göra en ny logo i maya. Inte heelt nöjd med den gamla.
Tillbaka till toppen

WHAT?!

Camilla medelade just att det är 25 minus ute. Inte kul! Förhoppningsvis har det blivit lite varmare tills imorn. Tanken var ju då att jag egentligen skulle åkt hem vid 6-tiden ikväll men pga vädret så går inte tågen som de ska vilket resulterade i att jag stannade här en extra natt ist för att riskera att sitta fast i ludvika hela natten. Men de gör inget, träffar milla så sällan så bara trevligt att kunna umgås lite till.

Har vart en rätt soft helg, fick lerinpackning och massage av henne igår o annars har vi mest slappat. Försökt mig på att göra en lavalampa i maya med men vet inte om jag är helt nöjd med resultatet. Får nog ta o finslipa den lite mer imorn.

Ska även se om ja hinner med att fixa en ny design till bloggen under veckan. Är trött på "vinter"-tema vid det här laget.
Tillbaka till toppen

DÖDA INTE DATORN

tror att de är tur att ja köpte ny dator i höstas. Min gamla klappar nog ihop när som helst. Om inte för att den pajar så för att jag kastar ut den genom fönstret i ren frustration.

Har nästan modellerat klart mitt rum nu, med korthus o hela tjollahoppsan. Får se hur de blir sen när ja ska använda det i min film bara. Men känns skönt att ha de mesta gjort. Nu är det "bara" animeringen kvar.

Ska till milla i helgen. Ska bli trevligt, men är lite nervös inför tåget. Har 8 min på mig att byta någonstans som ja inte kommer ihåg va de heter. Men de ska nog gå bra. Som mamma sa "Du är ju expert på att åka tåg vid det här laget". Hoppas de stämmer. Vill inte komma vilse nånstans i mitten av sverige o inte veta vart ja ska ta vägen.
Tillbaka till toppen

PHOTOSHOP VS. MAYA

Det är inte bra att tänka för mycket. det blir väldigt jobbigt i huvet då. Har tänkt ganska mycket den här veckan. blir så ibland. men ja vet inte om ja kommit någonvart i allt mitt grubblande. så lär nog hinna tänka mer innan den är slut.

Sitter o försöker göra en animerad logga i maya. Har lyckats göra klart den i maya, men de krånglar när ja ska rendera ut den på film = inte bra. får åka lite tidigare till skolan imorn o se om nån kan hjälpa mig så ja har nåt att lämna in.
Tillbaka till toppen

HJÄRTANS IDAG

Solen lyser, fåglarna kvittrar och man är ledig, är det inte en perfekt alla hjärtans dag? Väldigt härligt väder ute så tror att ja kanske ska ta en promenad senare. Beroende på när min dejt med läxorna tar slut.

Ha en så trevlig alla hjärtans dag iaf o ät mycket godishjärtan
Tillbaka till toppen

DELTÄVLING 2

blev en hemmakväll med glass och melodifestivalen. känner att ja valde rätt, skönt o va hemma. Dock är ja lite besviken på melodifestivalen, är de bara ja som anser att de varit väldigt många dåliga låtar i år? men men :P

tror ja ska äta lite mer glass och kolla på ett till avsnitt av Merlin ist.
Tillbaka till toppen

HMF

Jag är totalt värdelös i köket. Bara att inse att ja aldrig kommer bli stjärnkock. Kanske borde gå en matlagningskurs?
Eller så hittar ja en rik snubbe som är kock o gifter mig med ist. Mycket bättre idé.

Är i lägenheten o försöker bestämma mig för om jag ska gå till baracken o dricka o dansa eller om jag ska ha en lugn hemmakväll framför melodifestivalen. Känner inte alls för att gå ut så lär nog bli en lugn hemmakväll. Så slipper jag va helt död imorgon när ja ska ha "läxdag".

Tillbaka till toppen

JAG HAR GJORT DET. IGEN.

Nej, inget brandlarm och inga sönderskurna händer. Jag låste mig ute ur lägenheten. Skulle ner o tvätta o inser när ja stänger dörren att "fan". ingen mobil, inga nycklar, ingen plånbok. hade inte ens ätit frukost än. Kände att jag ställt till de för mig. När ja ringt på 5 dörrar utan att någon öppna så gav jag upp. Jag fjäskade för busschaffören, fick en gratisresa in till gävle, hem till marie, hämta extranykeln hon hade, o så tillbaka till skutskär. Busschafförens komentar när ja skulle tillbaka: "Jaså, har du pengar nu?"
Tillbaka till toppen

REGN, SOL & VAMPYRER

Var så himla fint väder när ja vakna imorse, solen lös in i vardagsrummet o om man stod i den märkte man hur den riktigt värmde, fåglarna kvittrade o när jag gick från bussen lukta det regn (regna ju då inte men de lukta regn), så är de konstigt om ja får vårkänslor? nää, så mysigt, älskar våren.

Sitter o kikar på Vampire Diaries, verkar som en rätt bra serie. Va o kolla på prinsessan & grodan med annica förut med, rätt söt men går inte att jämföra med de gamla goda filmerna som lejonkungen, pocahontas etc.

fick även reda på mitt betyg på mattedelen. det duger, men blev besviken iom att det kändes mycket bättre än vad de tydligen gick. så hade nog förväntat mig lite bättre iaf. nej, tacka vet ja inlämningar o inte tentor.
Tillbaka till toppen

UUAAJ

visste väl att ja inte borde önskat mig knivar i julklapp.

aja. mackorna blev goda iaf.
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin