THE FINAL COUNTDOWN

Jaha. Sista inlägget 2010. Har vart ett rätt händelserikt år med tågluff, vart nollephadder, träffat massa nya människor, planerat flytt, testat ett nytt jobb och massa annat. Men tror nog att 2011 kommer erbjuda minst lika mycket roliga saker.

Gott Nytt År!

The Final Countdown - Europe
Tillbaka till toppen

CUT

ujujuj vad jag har varit seg idag. Var på stan med mamma på mellandagsrean (hittade för övrigt ett par jeans och en pyjamas) o i bilen på väg hem bara kände ja hur ja säcka ihop. Legat o kollat på första säsongen av Vampire Diaries sen ja kom hem typ.

Bara för att jag tycker om den här låten så lägger ja in ett ljudklipp med den:
Cut - Plumb

Tillbaka till toppen

UNFAITHFUL

Julen är över och jag har fått massa trevliga saker och ätit massa god mat. Men de känns faktiskt som att ja inte ätit riktigt lika mycket den här julen som jag gjort alla andra år. Men gott var det iaf.

Fick bl.a. en wacon-board av mamma o pappa som ja suttit o roat mig med lite. Satt mest o kladdade runt för att vänja mig vid pennan, är inte riktigt som att jobba med musen. Och för er som inte vet det så är det en platta man kopplar in till datorn som man ritar på.

Unfaithful - Rihanna
Mitt otroligt vackra kladd:

Tillbaka till toppen

JINGLE BELLS

Jaha, vi var då framme på datumet 24:e december. Vilket innebär att vi önskar er alla där uti världen, stora som små, tjocka som smala, mörka som ljusa, nissar som renar, en riktigt God Jul!!

Jingle Bells - Disney Characters

Tillbaka till toppen

FAR AWAY

Är de inte väldigt skönt att kunna åka till en plats och glömma allt vad stress heter? Så är det när jag kommer hem. Ögonblicket jag kliver över den välbekanta tröskeln in i det välbekanta huset känner jag bara all stress och alla problem rinner av mig, dom finns fortf där men dom känns inte lika jobbiga längre. Det finns ingen bättre medicin än att komma hem och umgås med familjen, va ute i den friska luften och gosa med djuren. Se syrran vid datorn, pappa som snarkar i fåtöljen och mamma som kommer in, rosig om kinderna efter att ha varit nere hos hästarna. Det är mitt hem. Och jag älskar det mer än allt annat.

Far Away - Nickelback

Tillbaka till toppen

MUFFINS

Jaha, alla mina välplanerade planer gick åt skogen. Så här såg min planerade dag ut: Gå upp, packa, sätta mig i bilen och påbörja resan hemmåt, stanna i södertälje och träffa sebbe, stanna i norrköping o köpa sista julklapparna, komma hem. Istället blev dagen: Gå upp, inse att det var för dåligt väder för att köra hem, diskuterade med mig själv, beslöt mig för att ta tåget hem istället.

Aja, jag kommer ju hem iaf o jag slipper sitta ensam här under julafton. O jag slipper köra. Ganska positivt nu när ja tänker efter.. Enda negativa är väl packningen.. När jag blir rik tänker jag anställa någon som kan ta hand om packningen vart ja än ska, tycker inte om att släpa på väskor.

Muffins - Björn Rosenström
Tillbaka till toppen

THIS IS HOME

Sitter o kikar på The Day After Tomorrow som går på 4an. En "världen-går-under-på-grund-av-klimatet-film" för er som inte känner till den. Tankarna sätter igång lite när man kollar på den, egentligen, vad är de som säger att det inte kommer hända allt det där såsmåningom? De är ju inte direkt övernaturliga saker som händer i filmen, tsunamis, orkaner, tornados, jordbävningar etc finns ju på riktigt, skillnaden i filmen är att allt kommer på en gång och mycket starkare. Men bara senaste åren har ju vädret blivit mer o mer extremt.

Nu är inte jag en sån person som går oroar mig över vad som kan hända osv o ja kan skilja på film o verklighet, men visst börjar man fundera lite?

This Is Home - Switchfoot
Tillbaka till toppen

I SEE YOU

Det snöar sidledes. Tror nog jag stannar innomhus idag. Hoppas de lugnar ner sig imorgon eftersom tanken är att ja ska köra hem då. Annars får ja vänta tills på tisdag. Men ja vill hem. Saknar familjen o djuren.

Vet inte riktigt vad ja ska roa mig med idag. Skolarbete kanske. För ovanlighetens skull menar ja.

Mina kuddar luktar inte blöta hästtäcken längre heller, yehu!

I See You - Kathryn (Theme From Avatar)
Tillbaka till toppen

THE CALL

Har varit ganska effektiv idag måste ja säga, Ritat en examenspresent till mig själv, storstädat hela lägenheten, sorterat alla papper ja hade liggande i en hög o tvättat. Gjorde ett försök att tvätta mina kuddar med resultatet att dom luktar som blöta hästtäcken. O för er som inte är så hemma innom hästvärlden kan ja medela att det inte är en speciellt trevlig doft. Men de försvinner väl såsmåningom hoppas ja.

Satt o kikade på Narnia 2, den gick på tv. Är väldigt förtjust i första filmen men den här hade ja bara sätt en gång innan, var bättre än jag kom ihåg.

The Call - Regina Spektor
Tillbaka till toppen

COMATOSE

Måste säga att människosläktet allt är lite lustigt..Comatose - Skillet
Tillbaka till toppen

BORN TO QUIT

Mina fiskar förökar sig. Men inte på det sätt sm vanliga fiskar förökar sig. Häomdagen städade jag mitt akvarium. Det fanns då 4 fiskar. Alla 4 olika sorter. Idag när jag skulle mata dom så fanns det 5 fiskar. Den 5e fisken har bara ploppat upp från ingenstans. Jag fattar ingenting.

Sista lektionen idag. Otroligt skönt, känner att det kommande lovet verkligen behövs.

Born To Quit - The Used
Tillbaka till toppen

ON FIRE

Har haft en rätt trevlig dag än sålänge. Steg upp, kollade på lucia och nyheterna (!) på tvn, åt frukost, duschade o åkte till skolan. Insåg varför ja inte kollar på nyheter i vanliga fall, 60 % av dom handlar om död och olycka runt om i världen och resterande 40 % om sport. Kan dom inte göra ett inslag om att dom hittat en ny kängrusort istället? Skulle va mycket roligare att kolla på. sen kanske de inte händer så ofta att man hittar en ny kängrusort men ändå.

Nu skola resten av dagen

On Fire - Crossfire
Tillbaka till toppen

DAMAGED

Jaha tillbringat ett par timmar på furuvik, var väldigt mysigt, julmusik överallt och massor av ljusslingor. Kallt som tusan dock men de var de värt. Kollade på aporna, nån eldshow och åt en munk med socker och kanel, var lite skepptiskt till det först men det var riktigt gott, har härmed döpt det till "Julmunk"!

Damagde - Plumb


Tillbaka till toppen

TÄND ETT LJUS

Jaha. 3:e advent idag. Jag fuskstartade dock för några dagar sen med att tända alla ljus eftersom ja åker hem under jul, men, men. Solen lyser, snön gnistrar, jag fick sova hela morgonen och jag är på allmänt bra humör. Ska på julmarknad med Sofia senare på Furuvik, sägs ska va fint så vi får väl se om det stämmer. Men fram tills dess ska ja jobba med min karaktärsanimering.

Vill åka skidor.
Tillbaka till toppen

HIGHWAY TO HELL

Vet i tusan vad de är för fel åp mig idag! Lyckas göra varenda männska ja pratar me arg eller lessen. Nåt fel på min hjärna idag, visst för att ja brukar tala innan ja tänker men idag är de ju värre än värst. Ska håll käften resten av veckan tror ja.

Highway To Hell - Quiet Riot
Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin