PROGRAMMERING

Har haft 1 lektion. O allt läraren sa lät som ren grekiska i mina öron. Programmeringsmetodik. Hmm. får se hur de går med den här kursen, kanske blir lite mer förståeligt när man kommit in lite mer i kursen. Förhoppningsvis. Men har ju mina 2 xtra-kurser som jag börjar med den här veckan så de är ju nåt trevligt iaf. O imorgon är det nolleavslutning med finmiddag o kåren. Oxå trevligt. Alltså kan vi fastslå att de finns trevliga saker den här veckan trots att programmeringen verkar lite tuff.
Tillbaka till toppen

LEDIG

Nolleveckan har sin "lediga dag" idag. Känns rätt skönt att kunna va hemma o vil utan att oroa sig över att missa massa roliga saker. Blev att ja stanna hemma igår med eftersom febern slog ner i mig men åkte in en stund på kvällen iaf. Kommer inte röra mig en meter utanför dörren idag utan bara ligga nerkurrad i soffan o glo på tv.

För er som inte ser nya designen, tryck F5 för att uppdatera sidan.
Tillbaka till toppen

SNYFT

jäkla förkylning. Blir så trött på´t, så trött att ja till o med tänker bege mig till apoteket o köpa hostmedecin och nässpray. Ja som inte har använt nässpray sedan ja va jätteliten o mamma sa åt mig o använda det. Tkr de är lite obehagligt.

Är flottrace nere på stan senare o tror vi skulle roa oss med en hejarklack o cheerleding oxå. Är riktigt kul att va phadder, spec åt vår grupp. Dom har blivit riktigt samansvetsade sen i ons tar massa intiativ. Hoppas de fortsätter så.
Tillbaka till toppen

AJ. AJ. AJ.

Det gör ont. Sjukt ont. Så ont så att ja inte sovit många timmar inatt för varje gång jag sväljer känns det som att halsen står i brand. Häller i mig hinkvis med honungsvatten i hopp om att det ska bli bättre. Är inte helt säker på hur jag ska klara av dagen men de får väl gå på nåt vänster. Om nån har något bra botomedel mot brinnande halsar får ni gärna medela mig.

Min otroligt snygga outfit:

Tillbaka till toppen

N0LLNING

nån jävel har snott min cykelsadel. Grr... Aja, får väl va glad att de bara va sadeln o inte hela cykeln. Så fick åka o köpa en ny sadel. o skor. mina skor läckte.

Jaha, då har n0llningen kommit igång o de verkar vara en trevlig grupp vi kommer att ha hand om. De är dock väldigt många så de kommer bli tufft att lära sig alla namn men de ska nog gå ändå. Kommer bli en grymt kul vecka det här!

Tillbaka till toppen

POPULÄR?

Ja skulle måla naglarna svarta för att matcha vårt Rocktema inför Nollningen som börjar imorgon.
Jag hann måla 1 hand, sen ringde Alex. Vi pratade ett tag och jag gav mig i kast med den andra handen. Efter 1½ nagel ringde mamma. När jag lagt på då så hann jag precis måla klart de resterande naglarna innan Sandra ringde. Känner mig riktigt populär idag måste ja säga.

Var på phadderfest igår och bekanta mig lite med resten av gruppen och imorgon sätter nollningen igång med alla nya elever. Vi är 6 st phaddrar i gruppen. Det är beräknat med 80 st nollor per grupp. Rekordintag för gävle högskola tydligen. Ber till gud att minst hälften hoppar av nollningen.
Tillbaka till toppen

RUSK

Det är som om himlen har öppnat sig. Har ösregnat sen igårkväll o de verkar inte finnas nåt stop på det. Gör inte mig så mycket, tycker det är mysigt med regn. Perfekt väder för att bara kurra ner sig i soffan med film och bullarna jag bakade igår.


För övrigt vet ja inte vart tiden tagit vägen. Dagarna har bara försvunnit sen jag kom upp till lägenheten igen. Har ioförsig fått ganska mycket gjort men ändå.
Tillbaka till toppen

GÄVLE

Tillbaka i min lilla lägenhet nu. Är rätt skönt faktiskt att allt återgår till de normala. Drygt att köra upp för ja hade solen på mig större delen av vägen så de var rätt varmt men kom fram hel o hållen iaf. Packat upp, handlat och ätit är vad jag hunnit med o snart ska ja hoppa in i en sval dusch o slappa framför en film resten av kvällen.

Imorn ska ja in till gävle på möte me n0llegruppen samt gå på sommaryran me annica. Funderar på att ta en sväng upp till nya klassrummet o ta en titt med. Har faktiskt saknat min skoldator under sommar.
Tillbaka till toppen

NJA...

1. jag har gett upp hoppet om att somna. kommer vara trött ikväll tror jag.
2. det bor getingar i mitt golv. vet inte om jag är helt ok med det.
Tillbaka till toppen

JUSTE, JAG HADE VISST EN BLOGG

okej, en kort uppdatering om vad som har hänt i mitt lilla liv sen sist.

1. Har jobbat klart för i sommar ( =D ) och njuter nu av min lediga tid.
2. Var på "syskonträff" i måndags. Arwidsson, Landstedt och Dahlbergssystrarna samlades hemma hos Amanda och åt tacos och spelade spel. Mycket trevligt måste ja säga.
3. Var på Skänningemarknad me moder igår. En stoooor marknad med roliga saker och ett tivoli. Mycket roligare än ramundermarken. Kanske återvänder nästa år.
4. Köpte blommor på marknaden (!) Bl.a. en bananplanta, får väl se om jag lyckas hålla den vid liv, har dock inga större förhoppningar vid att det kommer att komma bananer på den men ändå.
5. Var ute och hälsade på mormor i ons varefter jag, sis, mamma o morbror Patrik var ute på stegeborg och åt vildsvin. Mumsigt värre. Passade även på att hålla milla sällskap och norpa åt mig en liten glass.
6. Har varit otroligt lat resten av tiden och legat och slappat på rummet.

Hej då.

Tillbaka till toppenNEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin