DUKTIG MALIN

jag har vart gryyyyymt duktig faktiskt! Jag är härmed klar med Engelska B! O ja läste den helt själv på en termin! det är ganska imponerande, eftersom ja är kass på engelska men ja klara det! =D de enda som är kvar är nationella proven men de är inte förrän i juni så de är ju lugnt =D o så har jag gjort klart samhällen oxå, niceigt värre liksom! =D varje gång jag gör klart ett skolarbete verkligen känner jag hur tyngden försvinner från mina axlar eftersom ja vet att de inte är så mycket kvar sen =) skönt =) Nu är det typ bara selma lagerlöf, svinuppsatts o hästskötarexamen kvar =)

för övrigt har det inte hänt så värst mycket saker förutom att sörmlands nyheter var på danslektionen igår o tog kort o gjorde interljuver^^ så håll utkik i tidningen, ser ni en tjej med vit t-shirt som de står "Hate Me" på så är de jag =D x)

Svar till tävlingsryttare:
Prisinformation mm finns på hemsidan och jag kommer tyvärr inte vara på åkerbo i helgen då jag själv ska iväg och tävla. Det kommer komma upp ett preliminärt schema, på vart jag kommer vara och fota, på hemsidan såsmåning om när jag får tid =) En trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:Philippa

varför får mina föräldrar en inbjudan men inte jag?? :'(

2009-05-17 @ 19:24:35 URL: http://phlippans.blogg.se/

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin