NU ÄR DET DAGS =)

Fördjupningen har börjat. O man kan väl inte säga annat än att den börja med en rivstart xD I söndagskväll kom de flesta hästar och gjorde sig hemmastadda i stallet. Allting gick bra o de flesta verkade klara sig bra. Igår så red vi på förmiddagen allihopa varefter vi skulle släppa ut dem i hagen. o de gick ju då inte riktigt som planerat.. Hagarna är uppdelade på så sätt att stona skulle vara i en hage o valackarna i en, men de höll inte riktigt med så att säga =P Moira fick för sig att hon vill vara inne hos pojkarna så hon springer dit (i väldigt snabbt tempo bör tillläggas) men hon missar tråden så hon prejar rakt in i den. De andra stona följer efter utom lilla amina som snällt stannar kvar i rätt hage. Vi har nu alla hästar utom en i samma hage. Men när Masken märker att alla kommer springande mot honom sätter han av i full fart bort från dom. Inte heller han tänker på att det är ett stängsel där. Tjopp, andra tråden av. Vi står nu med lite halvt galna hästar och 2 trasiga staket. Hopp, tänkte vi, bara att ta in dom i stallet igen då. Efter många om och men har vi fått tag på alla hästar och får in dem i stallet. Alla klara sig tack o lov utan skador, snacka tur i oturen liksom.

Eftersom hästarna då inte längre hade någon hage har de fått stå inne större delen av idag förutom när de fick gå i skift i sjukhagarna. Dock bara 1-2 timmar var i dom =P Men ett gäng av klassen fick tid att fixa hagarna under em så imorgon hoppas vi att hoppsläppet går bättre =) Iaf så har vi ju även hovvård och ridning på schemat. Vi hade hovvård halva em igår och hela fm idag och det verkar väldigt intressant faktiskt =) tror det kommer bli en kul kurs. O sen i slutet kan vi få tappskolicens tror ja de hette o de är ju alltid bra att ha =) På eftermiddagen har jag ridit med min grupp för en dressydommare/tränare som heter Cecilia Hansson (http://www.ceciliashasteri.se/WEInformation.aspx) och hon var jättebra =) kommer nog lära mig väldigt mycket under dessa 6 veckor. Trevlig var hon också =) påminde lite om Anita på Skogslotten för er som vet vem de är^^

Så det är väl ungefär så fördjupningen har varit en sålänge. Kommer nog bli 6 roliga veckor tror jag =) för lite onödigt vetande kan jag medela att jag nu har köpt nya dojor så att jag slipper gå omkring o vara blöt o kall om fossingarna + att min hamster ser EXTREMT rolig ut när hon har fullt med mat i kinderna och man håller i henne xD xD xDEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin