OMBYGGNAD

Skolan har fått för sig att dom vill ha ett nytt stall. o vad gör man då? man bygger ett. och gissa vilka som får hjälpa till^^ med andra ord började dagen med att jag, sandra, elin o bosse gick upp till nya stallet och ställde oss och måla. Sammanlagt tog det 1,5-2 timmar =P tkr de är ganska kul att måla men de blev lite drygt efter ett tag och jag fick väldigt ont i armar o knän eftersom de var nedre delan av väggen som skulle målas men men =P Efter lunch så va de hoppning iaf :D yey, sjukt kul :D hoppade soucis, en liten fux som jag bara har ridit en gång innan o de va en skrittur i skogen, men de gick jättebra! inte alls så tittig som jag förväntat mig att hon skulle vara och i slutet tyckte jag med min personliga åsikt att de gick riktigt bra :) eftersom man måste driva in i de sista o inte får luta sig framåt (då stannar hon) så såg de nog inte så vackert ut när man hoppar en studds på 4 hinder men de kändes väldigt bra iaf ^^ har nog fått en favorithäst nr 2 tror jag (A)


angående titeln på detta inlägg så skulle jag bara meddela att den här bloggen inte kommer se så vettig ut närmaste tiden då jag inte har tid att få iordning layouten till 100% men jag kör lite varje dag o hoppas den blir klar såsmåningom =P

en del frågar vad jag har fått mitt namn ifrån, och det är så att världens sötaste hunden hette så =) min lilla olga kommer för alltid finnas med mej och jag tyckte de va passande att döpa bloggen till hennes riktigt namn..

men nu ska jag göra klart min buddhismläxa som skulle vart inne i onsdags... woops, så de kan gå (A)En trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin