TISDAG = OTURSDAG??

tror seriöst att tisdagar är min otursveckodag -.-' känns inte som jag har nånting roligt att berätta på tisdagar.. och denna är värre än de flesta... dagen började med att håret såg förjäkligt ut och det tog sjukt lång tid att sätta i linserna för att de krångla och gjorde ont, nu tänker ni säkert lite irolinskt oj, vad hemskt, o jag håller me de är en bagatell, men de va bara början. Provet jag skulle gjort idag i mikrobiologi sköt jag upp för att jag inte kan de ordentligt och inte kände för att få IG så de får göras nästa vecka ist. Vilket innebar att den enda lektionen jag hade under hela förmiddagen var en 40 min idrottslektion. Denna gick dock riktigt bra =) sen var det lunch o sen svenska, inte heller här gjorde jag någonting eftersom dom hade nationella muntliga redovisningar i klassrummet så vi resten blev utsparkade. Visst, en håltimme till^^ klagar inte dock^^

sen.... nu kommer vi till de värsta... djursjukvården börjar och vi får tillbaka hundprovet.. fan oxå.. ig.. har inte fått ig på ett prov sen 7an =/  men de är bara att ta nya tag och göra om skiten.. pratade me lärarn o fick inte ens göra komplettering lr liknande utan är tvungen att göra om hela provet. vilket ja faktiskt tycker är lite orättsvisst eftersom andra har fått göra så=P men jag orkar inte bry mig utan får försöka hitta nån tid under fördjupning att göra de.. blir väl efter skolan nån dag antar jag=P o så är de lite annat skit idag oxå men de orkar jag inte ta upp här.

sen va de dansen och den gick faktiskt helt ok. Va rätt skönt att få bli av me lite energi ur kroppen o släppa allt o bara koncentrera sig på att dansa. Som vanlig gick det sjukt snabbt men nu känner jag ändå att jag börjar komma  in i det ändå =) o de är väldigt skönt =) nu ska jag hoppa in i duschen varefter jag ska kolla på House och äta semla =D jippi =D nånting som fögyller dagen iaf ^^ Tycker fettisdagen är en väldigt bra dag (A)En trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:mamma mia

Det låter inge bra, hoppas morgondagen blir bättre.

2009-02-24 @ 20:46:23

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin