NATIONELLA PROV

har haft nationellt prov idag. och igår. Igår var de det muntliga.. gick bättre än väntat men jag avskyr ju att prata inför folk så =P men vi va bara 5 st som redovisa för varandra så de gick bra =) Idag var de det skriftliga. Hade 5 timmar på oss men ja satt bara 2 =P va ganska lätt att skriva. Skulle skriva ett inlägg i en tidning med våld som ämne. Blev 8 sidor renskrivet sen. Låter mkt men de va de inte ^^ va jättebreda rader o man fick väl me ca 7 ord på varje rad så om man skulle skriva de normalt skulle de nog bli 2,5 sidor typ^^

När ja kom hem skulle jag tvätta hade ja tänkt mej men nån jäkel hade redan bokat tvättstugan under kvällen så ja fick slänga in 2 maskiner nu innan kl fyra =P så måste snart ner o hämta sista tvätten.

Passade på att rensa garderoben samtidigt oxå xD 6 lr 7 hyllor i den och förut fick jag mosa för att nåt skulle gå in. Nu har jag plötsligt 2 hyllor tomma =O hehe, tänk vad de kan göra att man viker kläderna innan man lägger in dom (A)En trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin