Off To The Races

Så det här inlägget har jag försökt att lägga upp i sisådär 5 dagar nu men inte lyckats pågrund av dåligt internet, inget internet, ingen ström osv. Inte alltid lätt att vara på resande fot. Men gör inte så mycket, har inte så mycket att skriva om senaste veckan för jag har mest åkt från stad till stad och kollat runt så har inte hänt så mycket.
 
I vilket fall. Var i Tauronga i början av veckan. Hade varierande bra och dåligt väder men väldigt fin höstkväll första dagen så jag gick på en prommenad. Den skulle ta 45 min men slutade på 1,5 timme för jag råkade gå vilse och hamnade mitt ute på en gigantisk fälttävlansbana. Jag hade gärna ridit fälttävlan där. Med risk att jag glömmer konentrera mig på hindrena för jag kollar på utsikten istället.
 
 
En annan spännande sak jag upptäckte att det fanns vid min camping var lysmaskar. Gick ner till en liten skogsstig när det blivit mörkt och jag kände mig som jag var i en magisk skog från Avatar för er som sett den filmen. Det lyste blått överallt runtomkring mig, tusentalls små maskar. Helt galet. Gick inte att ta kort på helheten med min kamera men lyckades få några kort i alla fall. Helt magiskt. 
 
 
Tydligen tycker Nya Zeeland om stora träd. Förutom redwoodträden i Rotorua så har de även en sort som kallas Kauri Tree. Även dom stora giganter som gör att man känner sig väldigt liten. De går helt enkelt inte att jämföra med träden hemma i sverige.
 
 
Nästa punkt på agendan var Cathedral Cove. En annan känd respunkt som Nya Zeeland har. En sån där sak som naturfotografer älskar att fotografera i alla vinklar och ljus. Blev positivt överaskad, trodde inte de skulle va så märkvärdigt är ju "bara" en grotta men var ett riktigt häftigt ställe. Var där runt 8 på morgonen så var fortfarande ganska lugnt men solen värmde ändå. Trevligt ställe att slappa på ett tag.
 
 
 
Inte många dagar kvar i detta land nu. Gör mig lite ledsen, kommer sakna det som sjutton.
 
Off To The Races - Lana Del Ray
 
 En trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:Small Dog Backpack

I'm really pleased to say it was an interesting post
to read.
King regards,
Thomassen Cannon

2020-03-15 @ 12:37:43 URL: http://https://dogbackpack.net

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin