PERTH

Jag tyckte det var omväxlande väder i sverige under sommaren men det är ingenting mot vad det är här. Har varit ute runt 5 timmar idag och har vart med om både åska, sol, regn, blåst och hagel, o allting kommer på samma gång. Lite intressant faktiskt. Har iaf varit duktig och ordnat med bankkonto och australienskt nummer, så ni som vill ha det nya får höra av er. Kommer ha kvar det svenska med men kommer använda det nya så är enklare att få tag på mig där.

Än sålänge gillar jag aussi, folk har rätt i att människorna här är trevliga, dom är sjukt sociala o pratar glatt på om allt o inget. Tycker det är lite kul. Kan nog bli bra det här.

Lägger upp lite bilder från resan, var sjukt trött när jag kom fram igårkväll och jag är glad att jag kom igenom alla kontroller o tull mm utan problem. Efter att ha sett både dag, solnedgång, natt och soluppgång kan jag säga att det är utan tvekan mest mysigt/häftigt att flyga under en soluppgång. För övrigt var Snowhite and the Huntsman inte alls en så bra film som jag trodde. Blev lite lessen på det. 
 
Perth - Bon Iver
 En trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:Maud

Hej Malin! Härligt att du är framme. Spännande att följa dig o dina äventyr :-). Lev gott!

Svar: Hej! Kul att du hittade hit :) Hoppas att ni har det bra är hemma :) kram
Malin

2012-09-05 @ 17:37:08

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin