NEVER SAY NEVER

Här händer det faktiskt en hel del senaste dagarna. Hade 2 jobbintervjuer igår, båda 2 för caféer. Den ena var för ett café nere i city och när jag kom dit insåg jag med en gång att det inte var någonting för mig. Det var ett fint och trevligt café men det låg i affärskvarteren i stan vilket innebar att alla kunder var kostymnissar och det kändes som om jag hade gjort ett misstag skulle dom hugga huvudet av mig. Aningen skrämmande och alltför stel miljö för mig. Så tack men nej tack.

Det andra var bättre, är ett familjecafé där jag får göra lite allt möjligt. Enda nackdelen är att det ligger 1,5 timme in mot mitten av Australien vilket innebär att jag kommer längre ifrån min strand och vandrarhemmet men, men annars låter det toppen. Kommer få bo på familjens gård och äta gratis och får en bra lön utöver det. De har även hästar som jag får låna när jag vill och massa andra djur på gården. Så ska vara där i minst 6 veckor och spara ihop lite pengar, sen tillbaka till stan. Nu när jag kommer ut på landet kanske jag till och med kan få se en känguru, måste säga att jag är lite besviken över att jag inte sett någon än. Hur som helst så lämnar jag vandrarhemmet kl 3 idag så ska bli spännande o se vad som händer därefter.

På tal om vandrarhemmet så var vi på en pub häromkvällen på jengaturnering, vem kunde ana att ett så simpelt spel kunde vara så kul? (jenga = spel där man har ett torn av träklossar, drar en kloss i taget och lägger högst upp, den som får det att rasa förlorar). Mark och James kom faktiskt till finalen och fick spela med jättetornet. Ist för 10 cm klossar var de 30 cm. I vilket fall var det en sjukt rolig kväll.

Nu en fika med Alex och Emily innan jag ska åka.
 
Never Say Never - The FrayEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:Maud

Vad kul!!! Stranden finns kvar:-)

Svar: Ja, jag tror de kommer bli bra :) ja den finns ju faktiskt det :)
Malin

2012-09-13 @ 06:00:47
Postat av:Anonym

Grattis till jobbet, allt brukar lösa sig. Du kommer att säkert att få se en hel del djur när du kommer inåt landet. KRAAAAAAAM Pappi
PS:Alla hälsar

Svar: Tack, det var lite av en mardröm men blir nog bra när ja kommer in i det. Har sett massa djur nu, men alldeles för lite kängurur och koalor! ;) saknar er <3 kraaam
Malin

2012-09-14 @ 06:26:32

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin