WISH YOU WERE HERE

Sååå, vad händer här? Lite allt möjligt faktiskt. Har t.ex. bokat 2 veckor semester på Bali tsm med Sille. Inte helt fel. Men innan dess ska jag tillbringa en månad i Perth o dit flyttar jag på tisdag. När ja flyttade ut hit kändes 6 veckor som något av en evighet men tiden har mer eller mindre flygit förbi o nu är de dags att dra vidare. Vet inte riktigt vad som kommer hända i stan, se om ja kan hitta nåt rum att hyra nånstans o hitta nåt trevligt litet café att jobba på. Skulle va rätt härligt. Men de får framtiden utvisa. Just nu har jag 3 dagar kvar att jobba här ute o umgås med famlijen innan jag säger tack o hej. 
 
Hjälpte louise att måla om i tvättstugan efter jobbet idag, o de finns bara en sak att konstatera, vi är typ bäst på att måla! så de så.
 
Wish You Were Here - Delta Goodrem
 En trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:Maud

Vad kul det är att höra ifrån dig. Må gott! Janne hälsar så mycket till dig.

Svar: Tack desamma! Hälsa tillbaka :) kramar
Malin

2012-10-28 @ 07:49:06
Postat av:Pingu

Nice :) Kan du inte skicka lite värme? Här är det minusgrader :( Gillar nya bloggdesignen, fast vänsterkanten blir klippt men kanske är macs fel :P Lycka till i staden :)

Svar: ska blåsa lite varma vindar åt ert håll ;) tack :) hmm, kan ha o göra med att det är mer inzoomat på din dator, annars vet ja inte :( tack, se om ja kan vänja mig vid att bo i storstad efter 7 veckr ute i ingenstans ^^
Malin

2012-10-28 @ 19:08:40
Postat av:Pappi

Ha det så kul i perth och hoppas du får nått jobb, och ha det så mysigt i bali. här är det -6 och frost så nu åker vinterdäcken på.
Kram pappi

Svar: tack :) ish, kan inte säga att ja saknar kylan^^ kör försiktigt<3 kramar
Malin

2012-10-29 @ 06:21:52

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin