THE LOGICAL SONG

Efter dagar av kämpande, argumenterande, svärande, utan hopp om att se någon slut på eländet så har det äntligen kommit till en lösning. Jag har internet igen. Okej, anske överdrev en smula där men har haft några riktigt frustrerande dagar med att prata med techsupport, försäljare mm. Idag lyckades jag dock få mina pengar tillbaka o gick till en annan, o tack o lov fungerade det när jag kom hem så jag är numera tillgänglig via internet igen.
 
En annan sak som har hänt är att jag har fått ett jobb. Typ. Var runt o lämnade cv:n igår o en av dom bad mig komma tillbaka o provjobba några timmar senare så var där några timmar igårkväll, antar att de blev nöjda för de bad mig komma tillbaka på lördagmorgon. Är en liten resturang på stranden så är väldigt mysigt.
 
Börjar bli väldigt påverkad av engelskan har ja insett, tar lite längre tid att skriva ett inlägg här än vad de brukade göra för de skuttar in lite engelska ord lite här o var som ja måste ändra, antar att de är rätt oundvikligt när man bara har eng runt omkring sig hela tiden. Men den har förbättras en himla massa o de är kul!
 
The Logical Song - SupertrampEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:mamma

Vad kul att du fått jobb, hoppas det blir bra. Du kommer väl inte förstå oss när du kommer hem =). Kram kram

Svar: kanske, kanske inte^^ lr så kommer inte ni förstå min australienska eng ja kommer prata hela tiden^^
Malin

2012-11-06 @ 13:58:14
Postat av:Anonym

ÅÅÅÅÅÅ så skoj att det löste sig med jobb internet, jag vet hur det är att prata engelska hela dagarna till slut tänker men på engelska.Ha det så bra KRAAAM Från Pappi

Svar: nu blev de ju inte riktigt som planerat, men, men. jotack, började tänka på eng för längesen. kramar i massor<3
Malin

2012-11-07 @ 06:09:22

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin