BLACK IS THE NEW YELLOW

Blev en ganska händelserik kväll till slut. Fick för mig att jag skulle åka in till Gävle och umgås med några kompisar innan dom skulle ut på krogen så sagt och gjort, gör mig i ordning och går ut för att åka in till staden. Icke. Bilen är död. Stendöd. Mitt eget fel dock, glömde nog helljuset på igår (det tjutande ljudet som varnar för det har ju slutet fungera!) men hittade ett par vänliga män som hjälpte mig få liv i bilen igen, mycket snällt tyckte jag.

Kom in till gävle och umgås med mina kära vänner och hade allmänt trevligt. Sen dök de upp en ny människa som ja inte träffat förut. Har ni nånsin vart med om att man möter nån o så går de kalla kårar efter ryggen? Personen i fråga kan vara hur trevlig och glad och pratsam som helst men ändå är de nånting som gör att man tycker h*n är väldigt obehaglig. Så var det med den här personen, usch. Var dock inte den enda som la märke till de så tror inte h*n kommer va med så mycket i framtiden.

Efter en ytterst trevlig förfest skulle de andra dra iväg till skolkrogen, "visst, varför inte" tänkte jag och följde med. Borde nog åkt hem då ist, först satte brandlarmet igång så att hela lokalen fick tömmas lagom tills vi skulle beställa i baren så då gick vi upp till skolan och satt där ett tag, och när vi väl kom in fick vi stå mkt i kö igen för att få köpa dricka. Drygt. Kåren är inte vad den en gång var kan ja ju säga, första året på skolan var det jättekul där för de mesta, numera är de inte alls roligt. Vet inte va som ändrats men håller mig nog till vår kära RödaBaracken i forsts.

Dagen till ända har jag ändå haft en väldigt trevlig kväll trotts vissa missöden.

Blev visst ett långt inlägg de här, får kompensera för bristen av inlägg senaste tiden.
Nattinatt.

Black Is The New Yellow - Super8 & TabEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin