ALL IN MY HEAD

Mitt huvud gör ont. Har haft huvudvärk oroande ofta senaste tiden känner ja. Men kanske går över när skolan är slut o sommarlovet kommer. Sitter iaf i skolan o ska jobba me filmen, bara 2 dagar innan den ska va klar. Kan bli lite knapert med tiden men de ska nog gå.

Dagens info: Mina rädslor

Är rädd för en hel del, men förutom alla de "vanliga" sakerna som att förlora familjen o insekter mm så finns de 2 speciella saker jag är verkligen rädd för. det första är att bli allergisk mot pälsdjur. Hela min värld skulle rasa samman isf. Kanske låter lite dramatiskt, men så är det. Den andra grejen är att bli förlamad, totalt förlamad från huvud till tå. Jag tycker om att sitta stilla och ta det lugnt och jag är inte ett stort fan av att motionera av den enkla anledningen att jag tycker det är otroligt tråkigt, men att inte kunna röra sig, att va fast i sin egna kropp, år efter år.

All In My Head - Nick LacheyEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin