LOST IN STEREO

jaha, lördag idag. Plugg står på schemat. Är väldigt glad att jag valde att läsa dom 2 extrakurserna den här terminen för jag betvivlar att jag kommer klara programmeringskursen. Och eftersom det blir problem med csn om man inte klarat ett visst antal högskolepoäng så är de tur att ja har ess i rockärmen. Men försöka går ju så ska se om ja kan lyckas göra lite uppgifter sen.

Var ju som sagt o provred en häst igår. Merlin heter han och är världens mysigaste häst. Lagom stor o lagom temperament, och han är precis lagom utbildad enligt min mening, 14 år gamal men mest hoppad så är inte jätteduktig i dressyren men jag älskar ju sådana hästar för då har man nåt att jobba med men man slipper börja från början utan grundjobbet som inridning osv är redan klart. oj vilken lång mening.. aja, i vilket fall så vill tjejen som har honom ha en mer utbildad häst vilket innebär att hon troligen ska sälja honom. Blev lite lessen för vi passade bra ihop. Men jag har tyvärr inte pengar att varken köpa hästen eller ta hand om honom så de är ju kört redan där.

Var duktig o va ute o sprang en sväng så nu ska ja hoppa in i duschen innan jag börjar med läxorna.
o imorn är det sjöslaget!

Lost In Stereo - All Time LowEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin