LIKE A KNIFE

Ibland undrar ja va tusan ja har här o göra. Jag har 1,5 minut som ja ska sätta ihop till ett intro o de går inte! Har inte en enda idé och det är ett stort problem på en sånt här program. Grr.. just nu känner ja för att bara kasta saker omkring mig, så frustrerad är jag. Tur att de inte är så många här just nu så slipper dom råka ut för mitt inte allt så trevliga humör. Mupp...

Aja, funderar på om ja ska köpa kinamat innan jag åker hem sen. Kolla på en film igårkväll o då åt dom det o ja blev så himla sugen på friterad fläskfile o ris o sötsur sås. mumselimumsmums...

Tror ja ska hem till mina föräldrar i helgen. Igen. Känns som ja nyss va hemma, bara 2 veckor sen så de är väl rätt nyss egentligen men ja måste hämta mina ridkläder o de är rätt trevligt att komma hem. Ska och provrida en häst sen. Hoppas de blir bra, saknar ridningen.

Tror ja ska överge Alice in Wonderland för ett litet tag och försöka mig på lite mer programmering. Hoppas på att de går bättre.

Like a knife - Secondhand SerenadeEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin