IT´S MY WAR

Har ni nånsin haft den där känslan att ni inte vill ha med människor att göra? Det har jag. Hade den känslan idag då jag bara vill stanna hemma och inte behöva träffa nån utan bara ägna mig åt helt själviska saker, göra vad jag vill, gå på en promenad i skogen i det vackra vädret och bara låtsas att det inte finns nånting annat än jag och djuren i hela världen. Dock var jag tvungen att åka in till gävle för jag hade lite saker o göra men har ägnat senaste timmarna åt att baka lussekatter, pyntat adventsljusstaken och bara haft allmänt mysigt med endast mitt eget sällskap.

Var som tidigare nämnt i Globen i fredags o kollade på Stockholm International Horse Show. Var mycket trevligt, roliga saker att se och fick träffa Madde ett litet tag. Sen hem, träffa Milla och äta en mumsig kladdkaka som hon gjort, tillbaka till gävle, kolla på bockinvigningen, umgås med trevligt folk, sätta sig på skolan o plugga o sen hem. Tror de mer eller mindre var min helg. Aja, trevligt var de iaf.

It´s My War - Safura

Bara för att jag är på julhumör blev de risgrynsgröt till kvällsmat:Och nybakad lussekatt, pepparkakor och varm glögg till efterrätt!
En trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:mamma

Det ser riktigt mysigt och juligt ut/kram

2010-12-01 @ 15:56:08
Postat av:Malin

Sv: Det var det :) Hoppas du mår bättre. kram

2010-12-01 @ 20:19:45

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin