SMG GAMESHOW

Vart fullt upp senaste två dagarna med massa trevliga saker.

Börjar med gårdagen, Mötte sofia inne i stan där vi tog en fika och handlade lite mat varefter vi åkte hem till mig och kollade på film och åt tacos.

Denna dag började med att jag och annica pkte ut till valbo för att handla lite. Blev mest hon som handla dock, jag köpte bara hamster- och fiskmat typ. Dock en miss då jag upptäckte att hamstermaten var invarderad av massa äckliga småkryp. Med andra ord bara att slänga direkt i sopporna. Tur att det inte är så dyrt med hamstermat.

Efter valbo så åkte vi till skolan för att vara med på SMG Gameshow. SMG hade anordnat lite lekar mm och jag roade mig med att spela bowling med mig själv som bowlingklot. Tanken var att man skulle slänga sig på en bana full med vatten och såpa och lyckas ha omkul så många muggar med vatten som möjligt. Mycket blött men roligt. Vi kom dock inte spec bra till i tävlingen men det behöver vi inte gå närmare in på.

Efter det följde annica med hem till mig o vi ägna kvällen åt att kolla på film, äta och planera inför sommarn. Ska bli spännande det.

Upptäckte dock att jag bränt mina axlar i solen. Är man konstig när man blir glad över att behöva använda After Sun?En trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:Pingu

Nopp, för har man lyckats med den bedriften i all denna regn så har man all anledning att vara glad :P

2010-05-16 @ 23:46:38

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin