PHADDER

jag är trött. o då menar jag verkligen jättejättetrött. vet inte varför men antar att man har sådana dagar ibland. Var iaf i skolan förut, först hade jag möte med filmgruppen och diskutera massor angående den. Tanken är att vi ska göra en film tills 7 juni med ett visst antal specialeffekter men som det känns u kommer vi nog vara klara vid jul nångång. sjukt mkt saker att göra när man ska spela in en film.

efter det var det phadder-möte. Har bestämt mig för att vara phadder för en nollegrupp i höst. tänkte att det kan vara ett bra sätt att träffa lite nya människor. o nollningen var väldigt roligt så det är ju oxå en anledning att vilja vara phadder.

När mötet var klart satt ja kvar och pratade lite med isabell o lasse o sen gick jag o tränade. Är det inte något extremt irriterande med sådana ledare som tror att alla tycker att det är lika kul att träna som dom? hmf jag tycker dom är irriterande iaf. tror inte ja ska gå till de passet nåt mer iaf, va inte spec kul. Tyckte mkt bättre om boxningen.

tror ja snart ska dra mig mot sängen och försöka sova. nattinattEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin