SÅ KAN DE VA

skriver nästan aldrig här längre. Vet inte varför, kan va att ja inte har nåt att skriva om. Eller att de inte bev så mycket under tågluffen o sen dess har ja inte riktigt kommit igång me bloggandet igen. Har hänt lite saker den här veckan, både tråkiga och roliga saker.

Kan börja med helgen, träffade amanda en stund under lördagskvällen o hade en mysig filmkväll med tacos. Träffas alltför sällan nu för tiden. MEN hon har ju faktiskt kommit in på veterinärhögskolan i uppsala vilket innebär att hon kommer rätt nära gävle så då kommer vi förhoppningsvis träffas lite oftare.

Min lilla kära hamster somnade in i måndags. Tråkigt men väntat, hon har inte mått så bra på senaste tiden så det var nog skönt för henne, lilla tjejen..

Träffade milla igår o tog vår årliga tur till smultronstället. Åt en ny sort med banan, hasselnöt-, choklad- och brownieglass o grädde samt hasselnötssås. Riktigt mumsig var den! hoppas de har kvar den även nästa år.

Kollat på lite intressanta filmer senaste tiden. För er som tycker om sådana där romantiska saker me lite drama o lite humor o lite sorgligt o lite sånt så kan jag rekomendera  Remember me, Dear John, The Last Song. Hmm tror de var alla.

Blev ett ganska långt inlägg idag. Var på skrivhumör.
CiaoEn trevlig liten hälsning kan du skriva här!En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin