SJUKLING

jag är sjuk. o de är inte roligt =/ men helgen har vart ganska skoj iaf, även fast den gått i ett^^ De börja med att jag på lördagsförmiddagen följde med mamma ner till SRS när hon skulle tävla dressyr. Satt på läktaren och tog kort och de blev ca 720 kort (a) lyckades dock beskära ner de till 90 när ja va klar^^ Mamma och Goodina var iaf jätteduktiga =)

                  

Efter tävlingen stressades det hem för att jag o sis skulle iväg på informationsträff på Stegeborg. God mat, trevliga människor och där ska jag jobba i sommar =) nice =) hamna dock i glassen ytterligare ett år men men =P

På söndagmorgonen går jag upp och fodrar hästar för att sedan dra iväg till lilla hageby med bentobus =D hoppade en clear round på 60 cm men han var så gryyyymt duktig! när jag red fram var han lugn som en filbunke och jag hade misstrankar om att jag skulle få driva som en tok runt hela banan men icke! Så fort vi var inne på banan blev han som en helt annan häst och satte av i full galopp så istället för att driva fick jag sitta  och hålla i runt hela banan och när vi hoppat sista hindret sprang han nästan ett varv runt hela ridbanan innan jag fick stopp på honom xD men kul som bara tusan var det iaf! synd att ja inte kommer tävla honom mer =/ men vi fick en vacker liten rosett iaf (a)

När vi hoppat så var det snabbt in i transporten och hem som gällde (dock ville inte bento hem så de där med "snabbt in i transporten" gick ju åt skogen =P ) för jag skulle vara i nyköping kl 1 för att ha repetion inför dansuppvisningen. Dock var jag i sörping kl 1 så kom vid halv 3 men gjorde inge för ja missa ingenting förutom uppvärmningen. Kl 6 börjar uppvisningen och jag  var så sjuuuukt nervös men jag överlevde trots febern fast missa lite i dansen då o då men de märkte nog ingen (a)

efter denna stresshelg ligger ja nu i lägenheten i nyköping och förbannar förkylningar. När jag blir rik ska ja komma på världens bästa medicin som botar sånt

       
             


En trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:Philippa

Sv: jasså... stackars mig ändå.. ;) tänk om mina föräldrar inte är så smarta då?? :P

2009-05-18 @ 11:14:37 URL: http://phlippans.blogg.se/
Postat av:Philippa

Sv: Det gör jag med... :(

fasen, nu ahr jag ps problem igen också... vilken underbar dag det är idag... ;)

2009-05-18 @ 12:07:58 URL: http://phlippans.blogg.se/

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin