Malin Dahlberg - Vem är det?

Ja det skulle ju vara lilla jag då. En tjej som är uppvuxen utanför den lilla staden Söderköping i mellersta Sverige. Växte upp med min lillasyster, mor, far och mer djur än vad ja orkar räkna upp. Är lite knasig av mig och hittar ibland på saker som inte har någon som helst eftertanke eller saker som har flera års eftertanke. De senare är dock väldigt ovanligt då jag sällan har tålamod att vänta nån längre tid innan ha sätter en plan i verket.
 
För tillfället befinner jag mig i Australien, Bakers Hill för att vara exakt, och lever livet. Resa har alltid varit något som fascinerat mig och när jag slutade plugga bestämde jag mig för att det var dags för en riktig långresa. Så jag packade min väska, sa hej då till min familj och hoppade på ett plan. Okej, de kanske var lite mer planerat än så men ni fattar poängen. Livet i Australien är härligt och även om jag saknar familj o hem i sverige är jag otroligt glad att jag kom iväg på den här resan.
 
Vad finns det mer att säga, jag njuter lika mycket av att ligga o läsa en bra bok som av att ge mig ut på en ridtur. Kameran och grafisk design ligger mig varmt om hjärtat och jag älskar glass och kakor.
 
Så hoppas du uppskattar läsningen och släng iväg en kommentar om du vill veta mer!
 
Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin