LOV

Hemma nu, Bentobus står i stallet, katterna har avmaskats, mina händer är sönderrivna efter att ha försökt avmaska katterna, Hamstern har mat i kinderna och planerar månadens rymningsförsök, syster sitter vid datorn, föräldrarna vid tvn. Med andra ord är allt som vanligt. Mer eller mindre.

Men har fått mig en tankeställare.. varför händer tråkiga saker för? en del säger att det är guds straff för att man varit dum. Skitsnack tycker jag. En del säger att det är ödet, de tror ja mer på. Men en de som ja tror mest på är att de dåliga sakerna måste hända för att man ska uppskatta de bra.. men varför måster det va så extrema saker? Varför måste hus brinna ner? varför våldtas och mördas människor? Varför händer det olyckor när man minst anar det? När man vaknar upp en dag kanske allting plötsligt har förändrats. Eller så kommer det förändras den dagen. Man vet bara inte om det.. Är det en gåva eller förbannelse att inte veta i förhand? Ibland känner jag att jag skulle vilja veta bara för att man ska slippa oroa sej eller slippa det plötsliga.. men då skulle man inte leva tror ja, man skulle bara gå o veta att snart händer de. Räkna dagarna.
något väldigt tråkigt hände en person som en gång stod mig nära. Varför? den här personen har inte gjort något som förtjänar att något sådant ska hända.. varför händer de dåliga sakerna de bra människorna? Ingen har svaret.

Tänker nog för mycket igen tror ja.. har förmågan att göra de ibland utan någon speciell anledning men den händelsen satte igång tankebanan den här gången. Får väl se om jag kommer på något vettigt, oftast snurar bara tankarna omkring och jag kommer ingen vart utan blir bara ännu mer fundersam. Men nångång måste jag väl komma på nånting antar ja. Övning ger färdighet. alltså tänka mer = bli smartare = sluta snura runt i cirklar och komma på nåt smart. ^^ de var en bra tankegång. ska försöka hålla mig till den i fortsättningen tror ja..

För övrigt så är det här mitt sista arbetsprov till Gävle för de som inte sett:En trevlig liten hälsning kan du skriva här!


Postat av:Mandie

Hej stumpan, inte är det lätt att fundera inte. MEN nu har du lov och om du vill får du hemskt gärna komma och hälsa på mig! Jag är helt ensam hela veckan så snälla snälla snälla!

2009-04-04 @ 12:49:52 URL: http://turnaround.blogg.se/

En liten kommentar är alltid trevligt men alla inlägg om tävlingar och utbyte på BlogLovin kommer att tas bort.

Kom ihåg mig
Namn:
E-post:
URL/Blogg:
Kommentar:


Trackback


NEW ZEALAND

SWEDEN


Instagram


Bloggtips

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin